• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Έως την Κυριακή η Κηφισιά θα καθαρίσει από τα σκουπίδια.

  Έως την Κυριακή η Κηφισιά θα καθαρίσει από τα σκουπίδια.

 • «Ο φόβος του Κυριάκου μήπως ο Αλέξης φορέσει γραβάτα»!......του Νίκου Λακόπουλου.

  «Ο φόβος του Κυριάκου μήπως ο Αλέξης φορέσει γραβάτα»!......του Νίκου Λακόπουλου.

 • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Όλη η αλήθεια με ντοκουμέντα. Οι διαχρονικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Όλη η αλήθεια με ντοκουμέντα. Οι διαχρονικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο.

 • Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την προδοσία Αντώνη Σαμαρά στο Μακεδονικό μέσα στην Βουλή 1993.

  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την προδοσία Αντώνη Σαμαρά στο Μακεδονικό μέσα στην Βουλή...

 • Παρουσία Βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα.

  Παρουσία Βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα.

 • Η ΝΔ αλλάζει ηγεσία πριν από τις εκλογές - Αυτό είναι το σχέδιο αντικατάστασης του Μητσοτάκη.

  Η ΝΔ αλλάζει ηγεσία πριν από τις εκλογές - Αυτό είναι το σχέδιο αντικατάστασης του Μητσοτάκη.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Οι Earthdancers ενώνουν τους λαούς!

Για πέμπτη χρονιά φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα υπέροχο και πολύχρωμο θέαμα με χορούς και κοστούμια τοπικά , των χωρών που συμμετέχουν στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού & Μουσικής «Οι Χορευτές του Κόσμου - Earthdancers».

Πολυπολιτισμός, ειρήνη και αδελφοσύνη, που μόνο μέσω της τέχνης συνυπάρχουν! Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής «Οι Χορευτές του Κόσμου - Earthdancers» ενώνει τους λαούς και μας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, τώρα που περισσότερο από ποτέ το χρειαζόμαστε. Χορηγός Επικοινωνίας η «Βραδυνή της Κυριακής».

Οι «Χορευτές του κόσμου», είναι το όραμα των διοργανωτών Παναγιώτη Μπιτάκου, Δημήτρη Λιανοστάθη και Γιώτας Κωνσταντίνου και συνεχίζουν να υπάρχουν χάρη στο πείσμα, τη μαχητικότητά και την αγάπη τους για την παράδοση.

Ο Δημήτρης Λιανοστάθης μιλά στην Kifisia Press για τους «Χορευτές του Κόσμου».......

-Κύριε Λιανοστάθη πείτε μας πως ξεκίνησε η ιδέα να μεταφέρετε αυτό το φεστιβάλ, που είναι τόσο γνωστό έξω, και στην Ελλάδα και μάλιστα με ιδιωτική πρωτοβουλία;

«Οι συντελεστές των earhdancers, συμμετέχουμε σε πολιτιστικούς οργανισμούς που πηγαίνουν σε ανάλογα φεστιβάλ στο εξωτερικό. Με το «θέατρο Δόρα Στράτου» μάλιστα έχουμε στο παρελθόν συμμετάσχει σε ανάλογες πολιτιστικές δράσεις ανά τον κόσμο.

Είπαμε λοιπόν ότι μπορούμε και στην καρδιά της πατρίδας μας, την Αθήνα, να κάνουμε κάτι που στο εξωτερικό γίνεται με επιτυχία. Να ενώσουμε πολιτισμούς και λαούς με κοινό όχημα τη μουσική και τον χορό. Όσον αφορά την ιδιωτική πρωτοβουλία που αναφέρατε, συχνά τα ποιοτικά πολιτιστικά προϊόντα που παράγονται, έχουν ως βάση το κοινό όραμα μη κρατικών ομάδων…»

-Ο χορός ενώνει τόσους λαούς, όμως δεν υπάρχει καμία κρατική βοήθεια, πως τα καταφέρνετε με τα έξοδα; Έχετε αποταθεί για κρατική επιχορήγηση; Ή σε κάποιους ιδιώτες;

«Η εποχή της οικονομικής κρίσης είναι και εποχή της πολιτισμικής κρίσης. Εμείς θεωρούμε ότι ο πολιτισμός και ειδικά ο λαϊκός πολιτισμός με τον οποίο ασχολούμαστε, μπορεί να γίνει εφαλτήριο και οικονομικής ανάπτυξης.

Δυστυχώς η κεντρική πολιτιστική πολιτική όπως εκφράζεται από την κεντρική της διοίκηση, δεν συνδράμει σ΄ αυτή την πρωτοβουλία. Ίσως γιατί είναι ιδιωτική…

Παρόλα αυτά όμως το φεστιβάλ χορού και μουσικής earthdancers γίνεται για 5η φορά και στηρίζεται οικονομικά από τα εισιτήρια των παραστάσεων και από τους λίγους, αλήθεια λόγω οικονομικής κρίσης, ιδιώτες χορηγούς, που έχουν αντιληφθεί την πορεία του φεστιβάλ μας και την αξία του πολιτιστικού αγαθού που αυτό παράγει.»

-Φιλοξενούνται οι χορευτές από τα διάφορα κράτη εδώ; Και πως γίνεται αυτό;

«Ναι. Οι «χορευτές του κόσμου» φιλοξενούνται στην Αττική και εκτός από την παρουσίαση των χορών και της μουσικής τους, επισκέπτονται τις μέρες της φιλοξενίας τους αρκετά πολιτιστικά μνημεία της Αττικής, αλλά και τις θάλασσές μας… Η διοίκηση του φεστιβάλ και οι εθελοντές έχουν φροντίσει για τη διαμονή και τη διατροφή των «χορευτών του κόσμου».»

-Πόσες χώρες παίρνουν μέρος; Περισσότερες από την προηγούμενη φορά;

«Φέτος στο 5ο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής Εarthdancers παίρνουν μέρος 8 πολιτισμικές αποστολές από 8 χώρες, όσες και την προηγούμενη φορά. Η Ινδονησία, η Αργεντινή, η Ουγγαρία, η Βραζιλία, η Σερβία, η Παραγουάη, η Κόστα Ρίκα και η Ελλάδα.»

-Ανταποκρίθηκαν αμέσως μόλις τους προτείνατε να συμμετάσχουν;

«Είμαστε χαρούμενοι και συνάμα περήφανοι, που χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερες πολιτισμικές μουσικές και χορευτικές ομάδες απ΄ όλον τον κόσμο, εκδηλώνουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ μας. Η οργανωτική ομάδα επιλέγει κάθε φορά, με ποιοτικά κριτήρια, τις ομάδες χορών που τελικά λαμβάνουν μέρος.

Αυτό συνεπάγεται ποιοτική αναβάθμιση του φεστιβάλ μας κάτι που εισπράττεται από τους θεατές. Έτσι φέτος, οι ομάδες που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν είναι κορυφαίες στο είδος τους, στην χώρα τους. Αυτό θεωρούμε ότι εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία των «Earthdancers».»

-Πέρσι δεν έγινε φεστιβάλ λόγω των κάπιταλ κοντρόλς;

«Ναι, πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Και για μας ως διοργανωτές, αλλά και για τις φιλοξενούμενες χώρες που είχαν επιλεγεί να έρθουν στο φεστιβάλ μας…

Ευτυχώς έγιναν εγκαίρως οι απαραίτητες ενέργειες και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Επανακάμπτουν όμως δυναμικά φέτος οι Earthdancers, για να μας χαρίσουν τις στιγμές που στερηθήκαμε πέρυσι, στο πολλαπλάσιο…»

-Με την κρίση που περνάμε, έρχεται κόσμος;

«Παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Earthdancers. Προσπαθούμε βέβαια η τιμή του εισιτήριου να ΄ναι μικρή και ο κόσμος αυτό το εισπράττει.

Η ποικιλία και η διαφορετικότητα, των μουσικών και των χορών , εξάπτει το ενδιαφέρον του κόσμου. Αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι ότι το πολιτιστικό αγαθό που προσφέρεται είναι ποιοτικό, διαφορετικό, άκρως ενδιαφέρον και φαντασμαγορικό.»

-Ποια είναι η αντίδραση των θεατών όταν βρίσκονται μέσα στο χώρο που διεξάγεται το φεστιβάλ; Συμμετέχουν, ενθουσιάζονται; Τι σχόλια ακούτε στο τέλος;

«Η εμπειρία των θεατών που έρχονται στις παραστάσεις μας είναι μοναδική. Αναγνωρίζουν την κοινή καταγωγή της μουσικής και του χορού, μέσα από τη διαφορετικότητά τους. Χειροκροτούν, ενθουσιάζονται, συμμετέχουν κάθε φορά ανάλογα με την πολιτισμική ομάδα που εκφράζεται επί σκηνής . Τα σχόλια είναι θετικότατα και η ανταπόκριση του κόσμου είναι αυτή που μας κάνει να συνεχίζουμε…»

-Σκοπεύετε να το συνεχίσετε, παρά τις δυσκολίες;

«Και βέβαια. Ήδη έχουν εκφράσει επιθυμία να συμμετάσχουν στους Earthdancers, πολιτισμικές ομάδες για το 2017.

Και όσο ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Earthdancers, εμείς θα συνεχίζουμε, γιατί απλά, πιστεύουμε σ΄ αυτό και στην αξία του…»

-Πείτε μας σε ποιους χώρους θα διεξαχθεί το Earthdancers φέτος και ποιες ημερομηνίες;

«Την Τετάρτη 31 Αυγούστου οι Earthdancers θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια.

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20.30 και το εισιτήριο έχει στα ταμεία 10 ευρώ και στην προπώληση 8 ευρώ (www.viva.gr).

Σας περιμένουμε όλους, να γνωρίσουμε τις μουσικές και τους χορούς του κόσμου μέσα από τους «Χορευτές του Κόσμου»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του sports & lifestyle restaurant στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Απολαύστε καθημερινά όλους τους αγώνες, την εξέλιξη της βαθμολογίας κτλ. πατώντας το Logo……

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις πιο αστείες ατάκες του φετινού καλοκαιριού!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top