• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018;

Στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2018 με...

Γιώργος Καραμέρος: Στον αυτόματο πιλότο έχει αφήσει το Μαρούσι η Δημοτική Αρχή!!

Γιώργος Καραμέρος: Στον αυτόματο πιλότο έχει αφήσει το Μαρούσι η Δημοτική Αρχή!!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ για τα αντιπλημμυρικά έργα κάθε γειτονιάς του Αμαρουσίου. Με fake news επιχειρεί ο δήμος Αμαρουσίου να κρύψει την αλήθεια για τις καθυστερήσεις που προκαλεί στα...

 • Ανάλυση: Ο Αλβανός Εντι Ράμα παίζει με τη φωτιά…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Ανάλυση: Ο Αλβανός Εντι Ράμα παίζει με τη φωτιά…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

 • Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ τον «βρώμικο» ρόλο του ΣΚΑΪ και του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγού του Survivor!!

  Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ τον «βρώμικο» ρόλο του ΣΚΑΪ και του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγού του...

 • Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ιταλία υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για τον αγωγό EastMed.

  Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ιταλία υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για τον αγωγό EastMed.

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018;

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018;

 • Γιώργος Καραμέρος: Στον αυτόματο πιλότο έχει αφήσει το Μαρούσι η Δημοτική Αρχή!!

  Γιώργος Καραμέρος: Στον αυτόματο πιλότο έχει αφήσει το Μαρούσι η Δημοτική Αρχή!!

 • Πολιτικός σεισμός: Στενός συνεργάτης του Βαρουφάκη αποκαλύπτει πως ο Γιάνης έγινε συνεργός του Μητσοτάκη.

  Πολιτικός σεισμός: Στενός συνεργάτης του Βαρουφάκη αποκαλύπτει πως ο Γιάνης έγινε συνεργός του...

Χωρίς συμφωνία για το χρέος το ΔΝΤ δεν θα δώσει άλλο δάνειο στην Ελλάδα: Στο Μπάρι οι συζητήσεις…του Μιχάλη Ιγνατίου.

Χωρίς τη διευθέτηση του χρέους, ώστε να είναι βιώσιμο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα λάβει μέρος στο Ελληνικό Πρόγραμμα και δεν θα δώσει νέα δανεικά στην Ελλάδα.

Αυτό ξεκαθαρίστηκε από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Μπιλ Μέρι, ο οποίος σε ότι αφορά τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης επιβεβαίωσε ότι σε σχέση με όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα «δεν έχει αλλάξει τίποτα». Στην ουσία είπε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τα σημερινά δεδομένα. 

Ρωτήσαμε επανειλημμένα για τα κονδύλια που συνδέονται με τη δεύτερη αξιολόγηση, στην περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι για το χρέος. 

Ο κ. Μάρι απάντησε ως εξής: «Είμαστε σε συζήσεις για τη βιωσιμότητα του χρέους και έχουμε μια προκαταρκτική συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις. Θα χρειαστούμε μια αξιόπιστη στρατηγική για τη βιωσιμότητα του χρέους για να πάμε στο Συμβούλιο μας», ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος. 

Ο κ. Μέρι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης κ. Πολ Τόμσεν στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα.

Είχε τονίσει ότι «η τεχνική συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις πρέπει να πηγαίνει χέρι-χέρι με μια αξιόπιστη στρατηγική για τη βιωσιμότητα του χρέους». 

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι η γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Πεκίνο, για να συζητήσουν το «ελληνικό ζήτημα».

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο της συνόδου για την επενδυτική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος». Ο κ. Μέρι ρωτήθηκε για το θέμα της δέσμευσης της αντιπολίτευσης στη συμφωνία που θα υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές. 

Δεν απάντησε στην ουσία της ερώτησης μας, αν δηλαδή είναι απαραίτητη, όμως - όπως πληροφορηθήκαμε - η πρακτική του Ταμείου είναι ότι «διαπραγματεύεται με τις κυβερνήσεις, όχι με τα κόμματα». 

Το Ταμείο τυπικά πάντα θα προτιμούσε να έχει την υποστήριξη και της αντιπολίτευσης. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι αν και η ελληνική κρίση δεν είναι στην ατζέντα της συνόδου της G7, που διεξάγεται στο Μπάρι, εν τούτοις θα συζητηθεί. 

Υπενθυμίζουμε ότι αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, υπό καθεστώς ανωνυμίας, είπε ότι το ελληνικό θέματα βρίσκεται στα θέματα συζήτησης στο πλαίσιο της συνόδου, στην οποία θα λάβουν μέρος η κ. Λαγκάρντ και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταμείου Ντέιβιντ Λίπτον. 

Ο κ. Μέρι δήλωσε ότι στο Μπάρι θα γίνουν συζητήσεις για την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρείται βούληση για τη διευθέτηση του ελληνικού προβλήματος, όμως παραμένει πάντα υπό την έγκριση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Σόιμπλε, ο οποίος δεν υποχωρεί προς το παρόν στο ζήτημα του χρέους.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το θέμα της αξιολόγησης, σε σχέση και με το χρέος, και για το χρόνο ολοκλήρωσής της. Είπε: «Δεν μπορώ να σας καθοδηγήσω για το που βρίσκονται οι συζητήσεις. Συζητάμε για το χρέος τα τελευταία χρόνια. Οι συζητήσεις έχουν φθάσει σε ένα σημείο που πρέπει να καταλήξουμε». 

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ισχυρισμό του υπουργού Οικονομικών της Σλοβακίας ότι το ΔΝΤ έχει ήδη αποφασίσει τη συμμετοχή του, δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 6o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Την Παρασκευή 15/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την σάτιρα «ГЛУМ» (Γκλούμ) βασισμένη στο «Ημερολόγιο ενός απατεώνα» του Αλεξάντρ Οστρόφσκι, στο Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ. 210 345 5020.

Την κερδίζει ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/12/2017 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων δέκα e-mail που θα παραληφθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εάν ενδιαφέρεστε……δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε το logo…..

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top