• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

 • ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

  ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

 • Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

  Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

 • Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

  Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

 • Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

  Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

Ένα οδοιπορικό στον κήπο των αναμνήσεων του ΚΕΜΜΕ.

Περίπατος Μνήμης της Μικρασιατικής Ερυθραίας, στον φιλόξενο και καταπράσινο κήπο της Βίλλας Κώστα.

Μια ευχάριστη διαδρομή γεμάτη εικόνες αλλά και πλούσιο ιστορικό και φωτογραφικό υλικό από τη Σμύρνη ως τον Τσεσμέ, από το Λυθρί ως το Σεβντίκιοϊ, από τα Βουρλά ως τον Μπουτζά και από το Σιβρισάρι ως τα Αλάτσατα, η οποία εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου και πλήθους κόσμου. 

Ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος του ΚΕΜΜΕ με τα μονοπάτια και τους πίνακες με το φωτογραφικό και ιστορικό υλικό είναι έργο της προέδρου του ΚΕΜΜΕ κ. Έφης Κούτση, του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και του ακούραστου φιλολόγου κ. Θοδωρή Κοντάρα ο οποίος παραχώρησε ευγενικά υλικό από το προσωπικό του αρχείο και κατέγραψε τα ιστορικά στοιχεία. Εθελοντικά για την υλοποίηση του έχει εργαστεί όλη η οικογένεια του ΚΕΜΜΕ. 

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σάντυ Πατρινού, οι αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, κ. Δημήτρης Λιανός, κ. Σίσσυ Παπασπύρου, κ. Απόστολος Κασιούρας, κ. Παντελής Παπανικολόπουλος, κ. Ζέτη Κασιμάτη, η τέως Δήμαρχος Ν. Ερυθραίας κ. Βασιλική Ταμβάκη, ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Δημ. Διοίκησης Λ. Ρακιτζής, η πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ερυθραίας κ. Δ. Δελή, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΟΠΣΕ κ. Λουκάς Χριστοδούλου, η τ. πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κ. Μαρία Μενδωνίδου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Από την αντιπολίτευση διακρίναμε μόνο τον κ. Γιώργο Σκορδίλη, ενώ το παρόν έδωσε και η δημοσιογράφος και πρώην αντιδήμαρχος, κ. Νίνα Βλάχου.

Η λιτή τελετή, της οποίας την παρουσίαση έκανε η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Λίνα Σόρογκα, ξεκίνησε με θερμό χαιρετισμό του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, ο οποίος έφτασε με τα πόδια και χωρίς συνοδεία. 

Αναφέρθηκε στους δικούς του προγόνους από την Σαψούντα, καθώς και τις προσπάθειες για διατήρηση της συλλογικής μνήμης που γίνονται τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερα συγκινημένος είπε μάλιστα ότι το ίδιο απόγευμα είχε παρευρεθεί στην άφιξη των οστών Ελλήνων στρατιωτών που είχαν πέσει στην Κύπρο το 1974.

Ο κ. Βούτσης συνεχάρη όλους όσους εργαστήκαν για την δημιουργία του οδοιπορικού μνήμης και τόνισε τη σημασία της μάχης που δίνεται να διατηρηθεί ζωντανή η συλλογική μνήμη απέναντι στην λήθη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του ΚΕΜΜΕ που κατάφερε να υλοποιήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ιδέα σε μεγάλο καινοτόμο έργο πολιτισμού που θα μείνει για να διατηρηθεί άσβεστη η μνήμη. 

Ο κ. Θωμάκος επεσήμανε ότι ο Δήμος Κηφισιάς θα φροντίσει να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν όλα τα παιδιά των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης στο μονοπάτι ενεργής μνήμης του ΚΕΜΜΕ.

Η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κ. Έφη Κούτση μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος της έδωσε την ευκαιρία να εκφράσει με τον «Περίπατο στην Μικρασιατική Νέα Ερυθραία» την αγάπη της και τα ερεθίσματα που έλαβε από την οικογένεια της με καταγωγή από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας.

Μια πρωτοποριακή ιδέα που καλλιεργεί τον πολιτισμό γίνεται πράξη και μεταλαμπαδεύεται στις επόμενες γενιές, δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης.

Ακολούθησε η απαγγελία από τη δικηγόρο κ. Νατάσσα Μητσοπούλου του ποιήματος του Κωστή Παλαμά «Το τραγούδι των προσφύγων». Στη συνέχεια οι τραγουδίστριες του Χορευτικού Ομίλου της Ν. Ερυθραίας υπό την καθοδήγηση του κ. Θοδωρή Κοντάρα ερμήνευσαν μικρασιατικά και ερυθραιώτικα τραγούδια.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο, από την Πρόεδρο του ΚΕΜΜΕ κα Έφη Κούστη και τον Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγακάλη. 

Η γιορτή των εγκαινίων έκλεισε με την ξενάγηση των επισήμων αλλά και του κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top