• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΣΕΛΑΝΑ ΒΡΟΝΤΗ - Η απόλυση μου από την Καθημερινή!

  ΣΕΛΑΝΑ ΒΡΟΝΤΗ - Η απόλυση μου από την Καθημερινή!

 • Οι μισές φορητές συσκευές δεν προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης - Πιο εύκολη η δουλειά των…πορτοφολάδων!

  Οι μισές φορητές συσκευές δεν προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης - Πιο εύκολη η δουλειά...

 • ΕΛΠΕ, Total και Exxon Mobil οι κοινοπραξίες για έρευνες υδρογονανθράκων δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης.

  ΕΛΠΕ, Total και Exxon Mobil οι κοινοπραξίες για έρευνες υδρογονανθράκων δυτικά και νοτιοδυτικά...

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο κολλητός του Μητσοτάκη συνελήφθη επειδή επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε εντεκάχρονο κορίτσι.

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο κολλητός του Μητσοτάκη συνελήφθη επειδή επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε...

 • Αν αγαπάς τους γονείς σου ή τους παππούδες σου, βγάλε από την ζωή τους τον ΣΚΑΙ.

  Αν αγαπάς τους γονείς σου ή τους παππούδες σου, βγάλε από την ζωή τους τον ΣΚΑΙ.

 • Ελλάδα μου…….

  Ελλάδα μου…….

Η βοήθεια της Κύπρου προς την Κω θα είναι σημαντική και ουσιαστική, δήλωσε ο πρέσβης της Κύπρου.

Οι Κώοι υποδέχτηκαν με μεγάλη συγκίνηση την είδηση της οικονομικής βοήθειας από την Κυπριακή Δημοκρατία προς την σεισμόπληκτη Κω. Στα πλαίσια αυτής της πρόθεσης, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος μίλησε αποκλειστικά στο Ράδιο Πρώτο και την δημοσιογράφο Σάντυ Λαδικού το πρωί της Παρασκευής 04/08/2017.

Ο πρέσβης έκανε λόγο για ένωση του κυπριακού Ελληνισμού με εκείνο του ελλαδικού όχι μόνο στα θετικά, αλλά και στα δύσκολα που προκύπτουν. 

Ευχήθηκε στην αρχή της συνέντευξης να είναι οι Κώοι καλύτερα και τόνισε ότι οι Κύπριοι θα συμβάλλουν έστω κατά το ελάχιστο, προς την αποκατάσταση το συντομότερο δυνατόν των ζημιών που προέκυψαν από τον σεισμό. 

Μετά από επισήμανση της δημοσιογράφου για ανάλογη και έμπρακτη βοήθεια της Κύπρου στους κατοίκους της Ηλείας μετά των φονικών πυρκαγιών του 2007, ο κύριος Κενεβέζος επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρξε βοήθεια και ζήτησε να μην ερμηνευτεί η τωρινή πρόθεση ως κάτι σημαντικό υπό την έννοια της έκπληξης, αλλά ως κάτι αυτονόητο ότι η Κύπρος θα συνδράμει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της. «Εξάλλου Ελλάδα και Κύπρος πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες όπου υπηρετούμε τον άνθρωπο και όχι τα συμφέροντα» τόνισε ο Πρέσβης. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κύριος Κενεβέζος ζήτησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης να ενημερωθεί για την κατάσταση στην Κω μερικές ημέρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου. 

Σημείωσε ότι η εικόνα που λαμβάνει είναι αισιόδοξη αν και δύσκολη και ότι ο ελληνισμός έχει μάθει στα δύσκολα, με τους ξένους να παρακολουθούν έκπληκτοι την αντοχή και ανάκαμψη των Ελλήνων.

Τόνισε μάλιστα ότι οι ομορφιές της Ελλάδας νικούν κάθε φόβο και για αυτό το λόγο οι ξένοι τουρίστες δεν επηρεάστηκαν από τον σεισμό και ήρθαν στην Κω για διακοπές.

Σύμφωνα με τον πρέσβη τις επόμενες ημέρες η πρωτοβουλία θα πάρει έμπρακτο χαρακτήρα καθώς θα ανακοινωθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία το ακριβές ποσό της βοήθειας προς την Κω. 

Μάλιστα θα υπάρξει και επίσκεψη στο νησί με τον κύριος Κενεβέζο να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών. Εξάλλου, όπως ενημέρωσε τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο ο πρέσβης, ο ίδιος ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για την κατάσταση της Κω και μάλιστα υπήρξε συνεχόμενη επικοινωνία για αυτό το θέμα. 

Η Κυπριακή Δημοκρατία επιθυμεί χωρίς φασαρία και φανφάρες να ανακοινώσει την βοήθεια προς την Κω και για αυτό το λόγο επέλεξε να ενημερώσει περίπου 2 εβδομάδες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου. 

Άλλωστε όπως δήλωσε ο πρέσβης, δεν είναι εποχές για εκμετάλλευση συγκυριών αλλά για αξιοποίηση των δυνατοτήτων και αλλαγή του ρου συμπεριφοράς. Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα της Κύπρου και το πώς οι Κύπριοι διαχειρίζονται τις δυσκολίες και καθημερινές απειλές. 

Σε ότι αφορά τον τρόπο της χρηματοδότησης εάν δηλαδή θα γίνει μέσω του δημοσίου ή η Κύπρος θα αναλάβει απευθείας να αποκαταστήσει μέρος των καταστροφών, ο κύριος Κενεβέζος δήλωσε ότι γνωρίζει τον χαρακτήρα που θα πάρει η βοήθεια αλλά δεν είναι σε θέση ο ίδιος να προβεί σε ανακοινώσεις έως ότου ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει την έγκριση για περαιτέρω ανακοινώσεις. 

«Η βοήθεια είναι βέβαιη και το ποσό δεν θα είναι ασήμαντο. Μιλάμε για αξιοπρεπές βοήθεια», δήλωσε ξεκάθαρα μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα. 

Παρά το γεγονός ότι η μεγαλόνησος αντιμετωπίζει μία σειρά από ουσιαστικά προβλήματα, «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά και να μην ακυρώνουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι των συνανθρώπων μας που χρειάζονται την συνδρομή μας ανά περίσταση όπως στην προκειμένη περίπτωση». 

Κλείνοντας, ο κ. Κυριάκος Κενεβέζος είπε ότι σημειώνει ότι αν και το Ράδιο Πρώτο είναι τοπικός σταθμός, όλες οι ερωτήσεις και αναφορές είχαν στοχευμένο χαρακτήρα, κάτι που δείχνει ότι το μέσο παρακολουθεί και γνωρίζει τα ζητήματα της Κύπρου. 

Μάλιστα ο κύριος Πρέσβης χάρηκε για το γεγονός ότι πέρυσι ο ελληνοκύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε συνεργασία με το Ράδιο Πρώτο παρουσίασε τα βιβλία του στο νησί και ανέλυσε στην τοπική κοινωνία το πώς η Κύπρος διαχειρίζεται μεγάλα θέματα που προκύπτουν διαχρονικά με τόλμη και αποφασιστικότητα. 

Η συνέντευξη του Πρέσβη της Κύπρου στο Ράδιο Πρώτο:

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

Απολαύστε καθημερινά όλους τους αγώνες, την εξέλιξη της βαθμολογίας κτλ. πατώντας το Logo……

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top