• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Όταν η λαμογιά δεν είναι χόμπι αλλά επάγγελμα!!

  Όταν η λαμογιά δεν είναι χόμπι αλλά επάγγελμα!!

 • Καταιγιστικές εξελίξεις: Οι εισαγγελείς διαφθοράς εντόπισαν τους λογαριασμούς που έμπαιναν οι μίζες των πολιτικών από τη Novartis.

  Καταιγιστικές εξελίξεις: Οι εισαγγελείς διαφθοράς εντόπισαν τους λογαριασμούς που έμπαιναν οι...

 • Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

  Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

 • Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

  Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση του;

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση...

 • Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο Novartis - Όλες οι λεπτομέρειες.

  Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο...

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 13/10/17 ασχολήθηκε δύο ολόκληρες ώρες για ένα «ασήμαντο» θέμα !

Συζήτηση δύο ωρών για το αν ο Δήμος θα επιτρέψει στο καφέ-εστιατόριο «Νάρκισσος» να χρησιμοποιεί μηχανάκι αντί αυτοκινήτου για ντελίβερι και αν θα μένει ανοικτό το κατάστημα από τις 7 π.μ. μέχρι τις 12 π.μ., αντί τις 11μ.μ. που ισχύει σήμερα, έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό το «σημαντικό» για όλη την πόλη θέμα απασχόλησε τόση ώρα το Συμβούλιο, μετά τις συνεχόμενες αντιρρήσεις του δημοτικού συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής», Γιάννη Καπάτσου.

Σε κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο μετατράπηκε σε αρένα, όταν ο κ. Καπάτσος επικαλέστηκε την αντρική του τιμή, αναφέροντας ότι ξεκίνησε τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα, αφού είχε ήδη ενημερώσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για παρατυπίες που διέπραττε. 

Εκεί επάνω πετάχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γιώργος Κομιανός, αναρωτώμενος ποια αντρική τιμή επικαλείται ο κ. Καπάτσος, κατηγορώντας τον για αναντρία και εκβιασμό προς τον επιχειρηματία που έχει νοικιάσει τον «Νάρκισσο».

Ο Γιάννης Καπάτσος πήρε φωτιά βρίζοντας τον Κομιανό με τη λέξη που αρχίζει από «μ» και τελειώνει σε «κα», καθώς και κ…παιδο, παρότι σαφώς ο κ. Κομιανός έχει περάσει την ηλικία του παιδιού, γιατί του έθιξε τον ανδρισμό.

Βλέποντας την κατάσταση να εκτρέπεται παρενέβη η πρόεδρος του Δ.Σ., Σάντυ Πατρινού και διέκοψε το συμβούλιο. Βαριές κατηγορίες και βρισιές έγινε επίκληση να διαγραφούν από τα πρακτικά.

Μετά φυσικά και αναγκαζόμενοι από τις περιστάσεις οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν συγνώμη.

Γεγονός πάντως είναι ότι συχνά προκαλείται ένταση στο συμβούλιο από τις παρεμβάσεις του κ. Καπάτσου, ιδιαίτερα για συζητήσεις που αφορούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τελικά το θέμα της άδειας υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να ληφθούν υπόψη οι «ανυπόστατες» καταγγελίες του κ. Καπάτσου!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

Ο κ. Γιάννης Καπάτσος δυστυχώς διακατέχεται από διαχρονική εμπάθεια και εμμονικό λόγο προς την επιχειρηματία που έχει νοικιάσει τον «Νάρκισσο».

Του διαφεύγει το γεγονός, παρόλο που διαμένει ο κ. Καπάτσος στην ίδια περιοχή, ότι πριν την ενοικίαση του, το εν λόγω κατάστημα ήταν ένα ερείπιο για πολλά χρόνια!....ενώ τώρα οι πελάτες απολαμβάνουν την ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο καφέ-εστιατόριο «Νάρκισσος» η επιχειρηματίας.

Και για του λόγου το αληθές κ. Καπάτσο, δείτε τα εντυπωσιακά εγκαίνια του «Νάρκισσος» την Παρασκευή 15/09/17, με την οικογένεια Κανάκη στο τιμόνι, πατώντας ΕΔΩ…..

 

Σχόλια   

 
Σύμβουλος Έκδοσης
0 #2 Σύμβουλος Έκδοσης 03-10-2017 12:23
Προς ενημέρωσή σας, κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Βορείου Τομέα Αθηνών στις 06/07/17 προς εξέταση ενστάσεων του Δημάρχου Κηφισιάς και της Κανάκη Βασιλικής, κατά της έκθεσης αυτοψίας ημερομηνίας 08/09/16 για αυθαίρετες κατασκευές στο κτίριο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ, το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη όλα τα στοιχεία, αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτές τις εν λόγω ενστάσεις!! Το θέμα θεωρείτε κλειστό!!
Παράθεση
 
 
Καπάτσος Γιάννης
0 #1 Καπάτσος Γιάννης 22-09-2017 16:30
καλώ εσας προσωπικά η οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί σε δημόσιο διάλογο επί της ουσίας για το Νάρκισσο να συζητήσουμε για τα διπλά πολεοδομικά σχέδια και για μια σειρά άλλων ενεργειών που έχουν γίνει παράτυπα.Άλλωστ ε ξεχάσατε να αναφέρετε ότι έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα διαφθοράς σχετικό αίτημα για τη διενέργεια ανάκρισης.Εμπάθ εια και εμμονή με τη Διαφάνεια.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαυστε τις περισσότερες ατάκες που προέρχονται από την καθημερινότητα…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top