• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

  Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

 • Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

  Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση του;

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση...

 • Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο Novartis - Όλες οι λεπτομέρειες.

  Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο...

 • Πόλεμος διαδοχής σε δύο συστημικές τράπεζες με φόντο τις κακουργηματικές διώξεις.

  Πόλεμος διαδοχής σε δύο συστημικές τράπεζες με φόντο τις κακουργηματικές διώξεις.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Νέα Δημοκρατία κάνει έρανο για την εφημερίδα του Μαυρίδη που πατώνει!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Νέα Δημοκρατία κάνει έρανο για την εφημερίδα του Μαυρίδη που πατώνει!

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πως την έχετε δει τη δουλειά σύντροφοι του Μαξίμου; Ο Ερντογάν καταλαβαίνει με άλλη γλώσσα…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

Σύντροφοι (του Μαξίμου), δεν ξέρω πως την έχετε δει τη δουλειά (με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, στους οποίους ο Ταγίπ Ερντογάν προσάπτει τη βαριά κατηγορία της συμμετοχής στο (σικέ) πραξικόπημα)… Αλλά, όπως και αν την έχετε δει.....Την έχετε δει εντελώς, μα εντελώς, λάθος.

Και εύχομαι το λάθος να μην αποδειχθεί τραγικό για την Ελλάδα, διότι αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ έχουμε να κάνουμε με ένα ψυχασθενή ηγέτη, που δρα, αντιδρά και φέρεται απρόβλεπτα και σκληρά.

Τα γεγονότα είναι ήδη γνωστά και τα παραθέτω για λόγους δεντολογίας: 

Η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου αποφάσισε να παρέχει άσυλο σε ένα εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών. Μία απόφαση που ελήφθη με καθαρά νομικούς και δημοκρατικούς όρους.

Ακολουθεί σκληρή και απειλητική ανακοίνωση της Τουρκίας. Προσέξτε: Μιλούν για Δημοκρατία αυτοί που την καταπατούν καθημερινά στην πράξη. Ταυτόχρονα απειλούν την Αθήνα με συνέπειες. 

Μία ώρα μετά την τουρκική ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου γράφει τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη Δικαιοσύνη στα παλαιότερα των υποδημάτων των αξιωματούχων του.

Εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών. 

Με όλη μου την ειλικρίνεια το καταγράφω: Έμεινα άφωνος. Είναι δικαίωμα των συντρόφων να σκέφτονται «διεθνιστικά», αλλά μιλάμε για τη Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν μπορείτε να τα κρίνετε με κομματικούς, και μάλιστα διεθνιστικούς, όρους. 

Αντιπροσωπεύετε την Ελλάδα, όχι τον διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Και εύχομαι από καρδιάς να είναι αυτός ο λόγος της άμεσης αντίδρασης και της αίτησης ακύρωσης της απόφασης. Διότι κυκλοφορούν φήμες και πληροφορίες που μας θυμώνουν, που μας εξοργίζουν. 

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβομαι. Τα θέλω μου και τα πιστεύω μου, είτε είναι για την Κύπρο και την Ελλάδα, είτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία, τα υποστηρίζω μα πάθος. 

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, έθεσε βεβαίως το θέμα των οκτώ στρατιωτικών, που χαρακτηρίζει πραξικοπηματίες. Σιγά που δεν θα το έθετε και μάλιστα επιτακτικά… 

Από τις δημόσιες δηλώσεις αντιληφθήκαμε ότι ο κ. Ερντογάν εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ από τον πρωθυπουργό. Άλλη απάντηση δεν μπορούσε να υπάρχει. Διότι για την τύχη των οκτώ δεν μπορεί να αποφασίσει κανένας πολιτικός. 

Μόνο οι δικαστές. Ουδείς άλλος. Οπότε, ορθώς απάντησε αρνητικά ο Αλέξης Τσίπρας στον Ταγίπ Ερντογάν....Εκτός αν τα παραπάνω είναι ένα παραμύθι....Και να με συμπαθάτε που καταγράφω τις αμφιβολίες μου, αλλά 1 συν 1 κάνε 2, όχι 11… 

Εκτός αν δημόσια δήλωσαν αυτά που ήδη γνωρίζουμε και πίσω από τις κλειστές πόρτες άλλα είπαν, άλλα αποφάσισαν και συμφώνησαν.

Αν όντως η κυβέρνηση της Ελλάδας προχώρησε σε υπόγειες συμφωνίες με τον αυταρχικό Ερντογάν, τότε έχουμε μέγα πρόβλημα. Και σαν χώρα, και σαν Έλληνες πολίτες. 

Προσωπικά θεωρώ οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε ξένο ηγέτη, για ένα θέμα που αφορά τη Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ως την πιο έσχατη υποχώρηση. Χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Αλλά η χθεσινή πράξη με ενόχλησε και με εκνεύρισε και με γέμισε με οργή. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει πολύ αυτούς του οκτώ, τους οποίους θα στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Και τους θέλει πολύ για να τους παρουσιάσει ως το «παράδειγμα προς αποφυγή».

Την ίδια στιγμή θα πετύχει και τον δεύτερο του στόχο: να ταπεινώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες

Διότι γι’ αυτόν θα αποτελέσει μια τεράστια νίκη, που θα χρησιμοποιήσει για εσωτερική κατανάλωση, η παράδοση των στρατιωτικών - ως «δώρο» μήπως - από την Αθήνα στην Άγκυρα…

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες της για το θέμα του ασύλου. Μερικά πράγματα είναι ιερά και πρέπει να τα σεβόμαστε. Δεν εξετάζω αν οι οκτώ είναι πραξικοπηματίες - και αν είναι, επίσης με ενοχλεί.

Αλλά ζήτησαν άσυλο επειδή πραγματικά κινδυνεύουν. Ρώτησε η κυβέρνηση τι έχει συμβεί στους συγγενείς τους; Ας κάνει κάποιος ένα τηλεφώνημα στην ελληνική πρεσβεία και στο ελληνικό Γραφείο Τύπου στην Τουρκία. Σίγουρα γνωρίζουν… 

Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να ακυρώσει την αίτηση κατά της απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών.

Εάν δεν ακυρωθεί, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, τα οποία θα είναι πολύ αρνητικά για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν καταλαβαίνει με άλλη γλώσσα κύριε Πρωθυπουργέ. Και πρέπει κάποια στιγμή, και εσείς στην Αθήνα και ο κ. Νίκος Αναστασιάδης στη Λευκωσία, να σταματήσετε αυτή την στάση ηττοπάθειας έναντι της Τουρκίας.

Όχι βέβαια....Δεν θέλουμε πόλεμο, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε πόλεμο. Αλλά δεν πάει άλλο αυτό που συμβαίνει με τους Τούρκους. 

Υ.Γ. Ραγδαίες εξελίξεις: Απειλητικό μήνυμα της Τουρκίας για το άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους.

Υ.Γ.1. Καυγάς Τζανακόπουλου-Ν.Δ. για το άσυλο στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Υ.Γ.2. Οργισμένη απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται»!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαυστε τις περισσότερες ατάκες που προέρχονται από την καθημερινότητα…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top