• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

 • ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

  ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

 • Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

  Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

 • Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

  Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

 • Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

  Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

«Ταύρος» μαινόμενος ο Ερντογάν: Τα έβαλε με όλους και με όλα κατά την επίσκεψή του στην Γαλλία.

Φανερά πιεσμένος από τα προσωπικά του προβλήματα, αλλά και τα ανοικτά θέματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία, ο Πρόεδρος της Ταγίοπ Ερντογάν εξαπέλυσε λυσσώδη επίθεση εναντίον των πραγματικών και των φανταστικών εχθρών του.

Η αντίδραση του κ. Ερντογάν στις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας Εμμάνουελ Μακρόν και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απλά έδειξε τον άνευ προηγουμένου αυταρχισμό του.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε, κούρασε την Τουρκία σοβαρά και αυτό ίσως μας οδηγήσει σε μια απόφαση. Δεν εξήγησε ποιά είναι αυτή η απόφαση κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο ομόλογό. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν, είπε από την πλευρά του ότι θέλουν ένα μέλλον με την Τουρκία εντός της ΕΕ. Κατά τη συνέντευξη Τύπου προκλήθηκε ένταξη μεταξύ του Τούρκου Προέδρου και Γάλλου δημοσιογράφου όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε όπλα που στάλθηκαν στη Συρία. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον Γάλλο δημοσιογράφο ότι μιλάει με το στόμα της οργάνωσης FETO (κίνημα Γκιουλέν). Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας είπε ότι: 

«Ασφαλώς αυτό όπως έχει κουράσει σοβαρά εμάς το ίδιο κούρασε και τον λαό. Ίσως αυτό μας οδηγήσει κατευθείαν σε μια απόφαση. Δεν έχουμε και πολλή διάθεση να λέμε συνεχώς ‘σας παρακαλούμε εντάξτε μας’. Αυτό το λέω από την Γαλλία, απευθύνομαι από τη Γαλλία», ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι άνοιξαν 16 κεφάλαια από τα 35 αλλά δεν έκλεισαν. Ο Γάλλος Πρόεδρος είπε από την πλευρά του ότι η ΕΕ δεν συμπεριφέρθηκε πάντοτε καλά στην Τουρκία. «Θέλουμε ένα μέλλον με την Τουρκία εντός της ΕΕ», ανέφερε. 

Ένταση μεταξύ του Τούρκου Προέδρου και Γάλλου δημοσιογράφου προκλήθηκε όταν στην ερώτηση του τελευταίου έγινε αναφορά σε όπλα που στάλθηκαν στην Συρία. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν ρώτησε αμέσως «ποιος έστειλε όπλα στη Συρία» και ο δημοσιογράφος απάντησε ότι αναφέρεται στα φορτηγά που σταμάτησε η ΜΙΤ τον Ιανουάριο του 2014 τα οποία μετέφεραν όπλα στη Συρία.

«Εσύ μιλάς με το στόμα FETO», του είπε αμέσως ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Γάλλος δημοσιογράφος ανταπάντησε «Μιλάω σαν δημοσιογράφος». 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αυτοί που έκαναν την επιχείρηση ήταν εισαγγελείς της FETO και αυτή τη στιγμή είναι στην φυλακή. Ο Τούρκος Πρόεδρος ρώτησε επίσης τον Γάλλο δημοσιογράφο γιατί δεν κάνει έρευνα και για τα 4 χιλιάδες φορτηγά που έστειλαν στη Συρία οι ΗΠΑ. 

«Αφού είσαι δημοσιογράφος κάνε έρευνα και γι αυτά. Γράψε και αυτά. Όταν κάνετε ερωτήσεις να είστε ευαίσθητοι σε αυτά. Και μην μιλάτε με το στόμα άλλου. Να ξέρετε ότι απέναντί σας δεν υπάρχει κάποιος που τα καταπίνει αυτά εύκολα. Μάθετε παρακαλώ να μην μιλάτε με το στόμα ενός FETO», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ερωτηθείς για το θέμα των θεμελιωδών δικαιωμάτων αλλά και συγκεκριμένα για τον επιχειρηματία Οσμάν Καβάλα που εξακολουθεί να βρίσκεται στην φυλακή, ο Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι είναι ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν, ενώ ανέφερε ότι έδωσε στον Τούρκο ομόλογό του και λίστα με ονόματα δημοσιογράφων.

«Ας γίνει μια προεργασία, αυτό είναι πιο αποτελεσματικό. Το να λέμε ονόματα αριστερά και δεξιά δεν έχει νόημα. Στην διμερή μας συνάντηση συζητήσαμε τα ονόματα ένα ένα», είπε ο Γάλλος Πρόεδρος ενώ ανέφερε ότι το θέμα της ελευθερίας της έκφρασης είναι ένα και αδιαίρετο. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος από την πλευρά του είπε πως ο Οσμάν Καβάλα έχει δικηγόρους και είναι καλοί, ωστόσο κάλεσε τη δημοσιογράφο να κάνει έρευνα για τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Γκεζί το 2013. 

«Δεν είναι δυνατή η πρόοδος» στις τουρκικές ενταξιακές διαπραγματεύσεις 

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Παρασκευή ότι οι πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία εμποδίζουν ουσιαστικά την ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ, προτείνοντας μια «εταιρική σχέση» αντί της πλήρους ένταξης. 

Σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες που είχε στο Παρίσι με τον Γάλλο Πρόεδρο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι οι Τούρκοι βαρέθηκαν να περιμένουν να ενταχθούν στην ΕΕ μετά από μισό αιώνα. 

«Σε ότι αφορά τις σχέσεις με την ΕΕ είναι ξεκάθαρο ότι οι πρόσφατες εξελίξεις και επιλογές δεν επιτρέπουν την πρόοδο της διαδικασίας» δήλωσε ο Μακρόν. «Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι μπορούμε να ανοίξουμε νέα κεφάλαια» είπε αναφερόμενος στην ενταξιακή διαδικασία. 

«Είχαμε μια πολύ ειλικρινή συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα» είπε στους δημοσιογράφους ο Μακρόν, προσθέτοντας πως και οι δύο πλευρές θα πρέπει να σταματήσουν να υποκρίνονται ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά. 

«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ένα ειρηνικό διάλογο που θα μας επιτρέψει να χτίσουμε μια σχέση, η οποία στα δικά μου τα μάτια είναι ουσιαστική, τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για την περιοχή» συμπλήρωσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Προειδοποίησε δε τον Ερντογάν ότι «οι δημοκρατίες πρέπει να σέβονται πλήρως το κράτος δικαίου».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top