• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

  Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες Φλώρου-Μητσοτάκη!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες...

 • Δεν χρειαζόταν η «διάσωση» της Ελλάδας από το ΔΝΤ: Τα εγκλήματα πολιτικών και δανειστών……

  Δεν χρειαζόταν η «διάσωση» της Ελλάδας από το ΔΝΤ: Τα εγκλήματα πολιτικών και δανειστών……

 • Ποιος πολιτικός αρχηγός ήταν καλύτερος στη ΔΕΘ;

  Ποιος πολιτικός αρχηγός ήταν καλύτερος στη ΔΕΘ;

 • «Δύναμη Ελπίδας»: That's What Friends Are For.

  «Δύναμη Ελπίδας»: That's What Friends Are For.

 • Η έκθεση «Θραύσματα» των αναμνήσεων και εμπειριών του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Luiz Veloso στην Αθήνα.

  Η έκθεση «Θραύσματα» των αναμνήσεων και εμπειριών του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Luiz Veloso στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Δήμου Κηφισιάς.

Με μελωδίες από το σαξόφωνο του Γιώργου Κατσαρού, παρουσίαση της βραδιάς από την δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, βραβεύσεις, ευχές αλλά και την παρουσία πλήθους κόσμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο Δήμος Κηφισιάς την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, σε ένα από τα πιο λαμπρά και συνάμα ιστορικά κτήρια της Κηφισιάς, στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Μια κίνηση προκειμένου οι πολίτες να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα παλαιότερα και πιο κλασικά κτήρια στο Δήμο Κηφισιάς όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, στην ομιλία του, ο οποίος μίλησε και για την θρυλική «Αλάσκα», η οποία δημοπρατήθηκε και ήδη υπάρχει μισθωτής που θα ξαναζωντανέψει το χώρο και θα τον παραδώσει και πάλι λειτουργική στις επόμενες γενιές.

Η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ξεκίνησε με την ευλογία του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε τους πολίτες της πόλης και τους επισήμους που συμμετείχαν στο συμβολικό αντάμωμα γύρω από την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά, με Υγεία, Εργασία Αντοχές και Αισιοδοξία και τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να εργάζεται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής σε Κηφισιά Νέα Ερυθραία και Εκάλη με σεβασμό στον πολίτη και δημόσιο ήθος.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε μεταξύ άλλων τόνισε:

«Σκυταλοδρόμοι μιας βαθιάς παράδοσης και ιστορίας, τρέχουμε όχι για να αλλάξουμε, αλλά για να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε.

Προγραμματίζουμε, μελετούμε και δημοπρατούμε δεκάδες τεχνικά και όχι μόνο έργα.

Μειώνουμε συνεχώς τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη, που για το 2018 είναι χαμηλότερα κατά 10% στη μεγαλύτερη μείωση που έγινε ποτέ.

Μειώσεις αποφασίστηκαν και προς όλες τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας φτάνοντας και σε απαλλαγές.

Προωθούμε, παράλληλα, μελέτη εκσυγχρονισμού και ανανέωσης πεπαλαιωμένων οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ρεκόρ δημοπρατήσεων τεχνικών έργων, με 18 εντός του περασμένου έτους, που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των δημοπρατημένων έργων κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο στα 41.

Προγραμματίζουμε για το πρώτο μόνο τρίμηνο του 2018, οκτώ διαγωνισμούς.

Ενδεικτικά μόνο και εμβληματικά, αναφέρομαι στο μεγάλο έργο της αντικατάστασης του οδοστρώματος του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς, όπου το ελαττωματικό δυστυχώς έργο των κυβόλιθων, θα δώσει τη θέση του στην ανθεκτική και καλαίσθητη έγχρωμη διακοσμητική άσφαλτο. Έργο πνοής που θα δώσει τέλος στις διαρκείς καθιζήσεις».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αναφέρθηκε επίσης στα βραβευμένα έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά, όπως στην Πρότυπη Παιδική Χαρά ΑμεΑ στη Νέα Κηφισιά, στον 11ο νέο Δημοτικό Σταθμό στην Βίλλα Μίχλ, στο πρόγραμμα για την υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, στο σύγχρονο Portal του Δήμου μας που στην εφαρμογή αντιμετώπιση της καθημερινότητας έχει εξυπηρετήσει πάνω από 3000 άτομα, στο νοσταλγικό περίπατο γνώσης και ιστορίας της Μικρασιατικής Ερυθραίας που υλοποιήθηκαν παρά την τερατώδη γραφειοκρατία που στραγγαλίζει τις προσπάθειες του Δήμου μας αλλά και της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Θωμάκος μίλησε και για την μεταρρύθμιση της τοπικής δημοκρατίας που συντελείται στον Δήμο μας.

Εφαρμογή του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού για 3η χρονιά με υψηλά ποσοστά υλοποίησης των έργων που πρότειναν οι πολίτες, 100 Συνοικιακές Συνελεύσεις, εκλογή Συνοικιακών Συμβουλίων μετά από 35 χρόνια.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος έκοψε και παρέδωσε από ένα κομμάτι βασιλόπιτας στον Μητροπολίτη Σεβασμιώτατο κ.κ. Κύριλλο, την εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής, βουλευτή Χαρά Καφαντάρη, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξη Ιωάννη Τσιρώνη, τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μπαλάφα, την Εκπρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, βουλευτή Άννα Καραμανλή, τους Αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Σάντυ Πατρινού-Ντελ Τόρο.

Επίσης κομμάτια πίτας κόπηκαν για τις τρεις δημοτικές ενότητες Εκάλης, Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς όπου τα κομμάτια παρέλαβαν αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης και η Πρόεδρος της Δ.Ε. Κηφισιάς Ειρήνη Πολίτη.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο Γ.Γ. του Δήμου Κηφισιάς Παναγιώτης Αντωνιάδης ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Θανάσης Βούλγαρης καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Βάσω Σπηλιωτοπούλου-Εκάλης, Νίκος Χιωτάκης και Βασίλης Βάρσος-Κηφισιάς.

Ακολούθως η εκδήλωση συνεχίστηκε με την τελετή βράβευσης φορέων και συμπολιτών μας.

Βραβεύτηκαν:

-Η Επιχείρηση Βάρσος, για την πολυετή παρουσία στην πόλη μας και την προσήλωση στην παράδοση.

-Ο ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς, για την πολύτιμη συνεισφορά του στον Πολιτισμό.

-Η Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς, για την κοινωνική προσφορά στον Δήμο μας.

-Ο Ροταριανός όμιλος Κηφισιά-Πολιτεία, για την πολύτιμη συνεισφορά του στους Δημότες.

-Ο σύλλογος Γυναικών Εκάλης, για την διαρκή φιλανθρωπική της δράση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η διακεκριμένη δημοσιογράφο και συμπολίτη μας Κάτια Μακρή ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον μεγάλο μαέστρο Γιώργο Κατσαρό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αυλωνίτου Ελένη, Κουμουτσάκος Γεώργιος, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Γιακουμάτος Γεράσιμος, Καρράς Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αχαρνών Κασσαβός Γιάννης, οι πρώην Υπουργοί Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Αργύρης Ντινόπουλος, η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας της ΝΔ Ζωή Ράπτη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των Συνοικιακών Συμβουλίων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Εκκλησίας, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, Εκδότες και Δημοσιογράφοι.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και την προσφορά κεράσματος στους πολίτες, τα ταξιδιωτικά γραφεία «3S Travel Agency» και «Manessis Travel» και το κατάστημα «ZERTEO», για τα δώρα της Βασιλόπιτας και την εταιρία «HERMES PRODUCTIONS» για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Κηφισιάς επίσης ευχαριστεί για την στήριξη της εκδήλωσης τις εφημερίδες (έντυπες και ηλεκτρονικές) "Αμαρυσία", "Βορεινή", "Volta", "Αθμόνιον Βήμα", "Τύπος Κηφισιάς", "Κηφισιά", "24 Ώρες στα Βόρεια", "Kifisia Press", "Βραδυνή", "Inthecity", “Αυτοδιοίκηση”, “Θέση”, “Ενυπόγραφα”, «Χ-Τύπος», «Συνείδηση» “Vrilissia News”, “Kifissia24”, κ.α.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Νέες Απαγορευμένες Επιγραφές και Ατάκες!!.…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, την Δευτέρα 03/09/18, μια ξεχωριστή συντροφιά στον «αέρα» του NOSTOS 106,6 FM από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που δίνουν τη δική τους νότα σ' ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και ήχους του παρελθόντος με την καλύτερη σύγχρονη μουσική!  ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Η Φαίη Βώκου, η ωραιότερη φωνή των FM και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα, καθημερινά 09.00-11.00......θα σας συναρπάζει με τις μουσικές της και την εκρηκτική της διάθεση!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top