• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

 • ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

  ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

 • Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

  Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

 • Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

  Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

 • Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

  Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

Η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας έχει ονοματεπώνυμο: Και η «σωτηρία» επίσης…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

Χωρίς συζήτηση, η αντιπαράθεση για την κυπριακή οικονομία έχει ενδιαφέρον, διότι τα δύο μεγάλα κόμματα του τόπου, εκτός του Κυπριακού, έχουν κοινές ευθύνες και για την οικονομική τραγωδία, που κτύπησε τον τόπο όταν αποχώρησε ο Δημήτρης Χριστόφιας από την Προεδρία και ανέλαβε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Η καταστροφή που οδήγησε στο κούρεμα των καταθέσεων πολλών ανθρώπων, ξεκίνησε και πριν ακόμα από το 2012, αλλά εκείνη τη χρονιά έγιναν απίστευτες αθλιότητες.

Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε η τότε κυβέρνηση, εάν δεν πίστευε τις πιο απίθανες και βλακώδεις συνωμοσίες να σταματούσε το δρόμο προς την καταστροφή. 

Δεν το έκανε κυριαρχημένη από τις ιδεοληψίες της με τα γνωστά αποτελέσματα. Άφησε στον τότε πρόεδρο του ΔΗΣΥ, που κέρδισε με άνεση στις εκλογές τον κ. Σταύρο Μαλά, μία διαλυμένη οικονομία. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται: ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν δημιούργησε την κρίση, αλλά την κληρονόμησε. 

Σε αυτό που ελέγχεται ο σημερινός Πρόεδρος είναι ότι έκανε κάκιστη διαχείριση, σε σημείο που θα μπορούσε να του προσάψει κανείς και «δόλο».

Υπό την έννοια ότι διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι έχει τη μαγική συνταγή για να σώσει την καταβυθισμένη οικονομία και επίσης ότι έδωσε την υπόσχεση πως δεν θα δεχθεί ΠΟΤΕ κούρεμα των καταθέσεων. Δεν τήρησε τίποτα. 

Η οικονομία «σώθηκε» δια του.....κουρέματος, αλλά για να συμβεί αυτό πτώχευσαν πολλές οικογένειες. Έχουν ενδιαφέρον βέβαια οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Αναστασιάδης μιλούσε για το κούρεμα.

Διότι από τον Νοέμβριο του 2012 ήταν γνωστό ότι το σχέδιο των εταίρων και συμμάχων Ευρωπαίων, ήταν να κουρέψουν τις καταθέσεις. Άρα και στο ΑΚΕΛ και στον ΔΗΣΥ ήξεραν αλλά έκαναν τις πάπιες και τους.....Κινέζους!!

Θυμάμαι μάλιστα ότι τον Ιανουάριο του 2013, όταν είχε επισκεφθεί τον κ. Αναστασιάδη στη Λεμεσό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, ένας συνεργάτης του κ. Αναστασιάδη μου είχε πει, ότι ο Νίκαρος καθάρισε το θέμα με την Καγκελάριο.

Δεν ξέρω τι καθάρισε, και τι δεν καθάρισε, αλλά αν η Μέρκελ είπε στον τότε πρόεδρο του ΔΗΣΥ να μην ανησυχεί, τότε έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. 

Πάντως, για να σταματήσει η κοροϊδία, διότι άκουσα και τον «σοβαρό» κ. Μαλά - που κάθε μέρα που περνά γίνεται ασόβαρος - να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους, χωρίς να κάνει αυτοκριτική, η αλήθεια είναι μία και πονά κυρίως τον κυπριακό λαό, που υπέφερε και κυρίως όλους όσους εκ των πολιτών πλήρωσαν τα λάθη του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ με τις καταθέσεις τους.

Η κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια δημιούργησε την κρίση και αποτελείωσε τους πολίτες η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται είναι βεβαίως ψέματα. 

Για να είμαι δίκαιος, ο σημερινός Πρόεδρος και οι υπουργοί του, μετά το μέγα λάθος του κουρέματος, προσπάθησαν να διασώσουν την οικονομία. Και σ’ αυτή την προσπάθεια βρήκαν ένα απρόσμενο σύμμαχο, τον αντίπαλό τους, τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η προσφορά του και η βοήθειά του ήταν ανεκτίμητη και δικαιολογημένα πιστεύουν σημαντικοί παράγοντες της αγοράς και της οικονομίας ότι χωρίς στη στήριξη του ΔΗΚΟ η έξοδος από το Μνημόνιο δεν θα ήταν δυνατή ή θα είχε καθυστερήσει. 

Πολλοί άνθρωποι τότε βοήθησαν να εξέλθει το νησί των σκληρών Μνημονίων, διότι πίστευαν πως η Κύπρος θα ήταν περισσότερο εκβιάσιμη παρά ποτέ και στο εθνικό θέμα. Και καλώς έπραξαν. 

Οπότε ο κ. Μαλάς που τις τελευταίες ημέρες δεν είναι ο εαυτός του αλλά δείχνει ένα «ακελικό πρόσωπο» -και πρέπει να το προσέξει πριν τις εκλογές- να σταματήσει να ρίχνει πέτρες για τα θέματα της οικονομίας και του Κυπριακού. Διότι το σπίτι του ΑΚΕΛ είναι γυάλινο όσο δεν πάει. Είπαμε να αφήσουμε πίσω μας τα παλιά και να ξεχάσουμε. 

Αλλά δεν γίνεται, δεν επιτρέπεται και είναι ανάρμοστο, τα κόμματα που συμμετείχαν στο πάρτι της καταστροφής της οικονομίας να γίνονται και τιμητές. Πρέπει να σιωπήσουν διότι προκαλούν τους ανθρώπους οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τα χρήματά τους. Και πιστέψτε με, επειδή γνωρίζω αρκετούς, εργάστηκαν σκληρά για να τα καταφέρουν.

Νοικοκύρηδες ήταν οι άνθρωποι, και από τη μία στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε φτωχούς και σε επαίτες. Και αυτοί που συμμετείχαν στη «μεγάλη ληστεία» του κουρέματος, εμφανίστηκαν θρασύτεροι και ζητούν τα ρέστα. Εύχομαι και ελπίζω ο λαός να τους τιμωρήσει σκληρά. 

Η υπόθεση του κουρέματος συζητήθηκε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με λανθασμένο τρόπο. Διότι δεν τονίστηκε επαρκώς ότι οι ηγεσίες των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων της Κύπρου, γνώριζαν ότι οι καταθέσεις των ανθρώπων θα κουρευτούν.

Οι του ΑΚΕΛ, απέσυραν με συνοπτικές διαδικασίες τον κ. Χριστόφια, για να μην ταυτίζονται μαζί του. Και οι των ανωτέρων κλιμακίων του ΔΗΣΥ, προσπαθούν και σήμερα να δικαιολογήσουν τη μεγάλη ληστεία των καταθέσεων. 

Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι ηγεσίες των δύο αυτών κομμάτων. Αυτό, βεβαίως, που είναι ακόμα πιο ενοχλητικό από την κλοπή των κόπων και των μόχθων των πολιτών, είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας Έθνους εκείνης της εποχής, ότι οι μεγαλόσχημοι του νησιού, «έδιωξαν» τα δικά τους χρήματα στο εξωτερικό και τα έσωσαν. Και αυτό συνέβη όταν στις Βρυξέλλες δεν είχε ληφθεί ακόμα η απόφαση για το κούρεμα. 

Ποιος έδωσε την πληροφορία; Κάποιος εκ των ελαχίστων που την γνώριζε. Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα, αρκετοί από αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα εναντίον των καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, θα είχαν καταδικαστεί και θα είχαν κλειστεί στη φυλακή,

Στο «Νησί των Αγίων» επιβραβεύονται, διότι δεν είναι κορόιδα, επειδή είχαν φίλους στην κυβέρνηση οι οποίοι τους ενημέρωσαν όταν οι άμοιροι καταθέτες ανήξεροι για το επερχόμενο κακό, έχαναν ολόκληρες περιουσίες. 

Οι πολίτες δεν πρέπει να συμπεριφέρονται σαν αρνιά όταν η πολιτική αναλγησία κτυπά μέσα στα ίδια τα σπίτια τους. Πόσοι επηρεάστηκαν από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ; Χιλιάδες καταθέτες. Πόσοι από αυτούς θα ψηφίσουν κομματικά και μόνο; Μα οι περισσότεροι.

Αυτό είναι το πρόβλημα της Κύπρου. Ότι στις δύσκολες περιπτώσεις οι ψηφοφόροι σκέφτονται εθνικά -και αποδείχθηκε με την καταψήφιση του σχεδίου Ανάν- και την ώρα που πρέπει να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για τον πολιτικό που θα τους κυβερνήσει σκέφτονται μονόφθαλμα και ακραία κομματικά. Και αυτό είναι μέγα λάθος… 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί, με πρώτο τον τότε πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν, συναντήθηκαν με τον μεγαλύτερο απατεώνα που γέννησε ποτέ ο Ελληνισμός, για να τους δώσει τα 600.....δισεκατομμύρια (σε πετσετάκια προφανώς).

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Μετά βαίων και κλάδων υποδέχθηκαν τον μεγαλοαπατεώνα Αρτέμιο Σώρρα στην Κύπρο. Ναι, τον γνωστό Σώρρα. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η κ. Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, που αντιπροσωπεύει τον γενικό γραμματέα των Ην. Εθνών για το πρόβλημα της Κύπρου, έριξε πολλούς χρησμούς την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο Γ.Γ. του ΟΗΕ δεν πρόκειται να λάβει πρωτοβουλία μόνος του. Θέλοντας να ταπεινώσει τους δύο ηγέτες, τους καλεί να τον πληροφορήσουν εάν επιθυμούν να λύσουν το Κυπριακό.

Σίγουρα ο κ. Ακιντζί δεν.....θέλει. Όμως ο κ. Αναστασιάδης, εάν επανεκλεγεί, φέρεται ότι είναι έτοιμος να επιτύχει επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με κάθε τίμημα…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top