• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Αναβαθμίζονται 85 ελληνικά F-16 σε VIPER - Θα είναι ότι πιο σύγχρονο πετάει στους αιθέρες.

  Αναβαθμίζονται 85 ελληνικά F-16 σε VIPER - Θα είναι ότι πιο σύγχρονο πετάει στους αιθέρες.

 • Ασύμβατη η ελληνική ελαφρότητα με το «μεγάλο παιχνίδι»…….του Αντώνη Παπαγιαννίδη.

  Ασύμβατη η ελληνική ελαφρότητα με το «μεγάλο παιχνίδι»…….του Αντώνη Παπαγιαννίδη.

 • Φορολογικές δηλώσεις: Τι θα ισχύσει για τις ιατρικές δαπάνες;

  Φορολογικές δηλώσεις: Τι θα ισχύσει για τις ιατρικές δαπάνες;

 • Άθλια επίθεση της Ν.Δ. κατά της εφημερίδας Δημοκρατίας!

  Άθλια επίθεση της Ν.Δ. κατά της εφημερίδας Δημοκρατίας!

 • ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση στο Κολωνάκι Σημίτη, Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη!

  ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση στο Κολωνάκι Σημίτη, Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη!

 • Το επεισόδιο στη Ρω, δείχνει τα όρια ενεργοποίησης της αποτροπής……του Σταύρου Λυγερού.

  Το επεισόδιο στη Ρω, δείχνει τα όρια ενεργοποίησης της αποτροπής……του Σταύρου Λυγερού.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Χρειάζεται κουρδικό Μεσολόγγι για να γυρίσει ο ήλιος: Η θυσία και η εγκατάλειψη ενός λαού.

Μια νεαρή κοπέλα μαχητής των Κουρδικών δυνάμεων στην Συρία ζώστηκε εκρηκτικά και ανατινάχθηκε ανάμεσα στους Τούρκους εισβολείς, γινόμενη ολοκαύτωμα για την πατρίδα της, το λαό της, όσα πίστευε και αγαπούσε.

Η τουρκική επίθεση στην Συρία συνεχίζεται. Με εμπροσθοφυλακή τους αντάρτες του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προχωρούν αν και αρκετά φοβικά, είναι αλήθεια, όπως μέχρι επίσημο ρωσικό προπαγανδιστικό δίκτυο αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Οι αντάρτες είναι για τους Τούρκους «κρέας για τα κανόνια», αυτοί που θα περιορίσουν τις τουρκικές απώλειες. Η συμπεριφορά τους στη μάχη είναι τραγική με την ηγεσία τους να στερείται βασικών γνώσεων τακτικής - όπως η ασφάλεια των πλευρών για παράδειγμα.

Παρόλα αυτά με τη φωτιά και το σίδερο οι Τούρκοι προχωρούν και βάσει των ισχυρισμών τους έχουν σκοτώσει πολλούς Κούρδους. Οι τελευταίοι γνωρίζουν πια πως είναι μόνοι. ΗΠΑ και Ρωσία τους εγκατέλειψαν μεγαλοπρεπώς. Και η Ρωσία ως σύμμαχος, για την ώρα έστω, της Τουρκίας και κυρίως του Άσαντ δεν ανέμενε ουδείς εχέφρων να αντιδράσει.

Η εναλλακτική που προσέφερε στους Κούρδους να παραδώσουν τα εδάφη τους στο συριακό καθεστώς για να μην εισβάλουν οι Τούρκοι δεν αποτελούσε ουσιαστικά εναλλακτική.

Άφηνε απλώς στους Κούρδους ανοικτή την επιλογή σε ποιον να παραδώσουν τις περιοχές τους. Για τις ΗΠΑ η αδυναμία ή η έλλειψη βούλησης ενίσχυσης των Κούρδων πάντως είναι καταστροφική.

Οι Κούρδοι πολέμησαν σκληρά στο πλευρό των Αμερικανών τους τζιχαντιστές αναμένοντας απτά ανταλλάγματα. Τώρα βλέπουν αδιαφορία την ώρα που τους σφαγιάζουν οι Τούρκοι. Πρακτικά οι Αμερικανοί ελάχιστα μπορούν να πράξουν, στο στρατιωτικό πεδίο. Ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει μια δήλωση συμπάθειας.

Στην Ουάσινγκτον όμως ορισμένοι τρέμουν μην χάσουν την Τουρκία. Ήδη η λύκο-συμμαχία Πούτιν-Ερντογάν έχει προκαλέσει πανικό στις ΗΠΑ. Τι κι αν αναλυτές προειδοποιούσαν καιρό πριν πως η Τουρκία δεν είναι αξιόπιστος σύμμαχος και έπρεπε να αναζητηθούν εναλλακτικές;

Η κυβέρνηση Τραμπ αντελήφθη το σφάλμα της αντίστοιχης του Ομπάμα η οποία άφησε τη Μέση Ανατολή στην τύχη της και έριξε και πάλι το βάρος της υποστήριξης των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Ωστόσο αυτό δε βελτιώνει τη θέση των Κούρδων για τους οποίους είναι μάλλον αργά για να αντιμετωπίσουν την τουρκική πίεση, στρατιωτικά, διότι το Ισραήλ μπορεί να θέλει, αλλά δεν μπορεί, χωρίς να διακινδυνεύσει πάρα πολλά.

Αυτό που μπορούν να κάνουν όμως είναι να καθυστερήσουν την πρόοδο του αντιπάλου, να τον ματώσουν όσο γίνεται, να γίνουν ολοκαύτωμα, αν χρειαστεί για να κερδίσουν και πάλι τη διεθνή συμπάθεια και προσοχή όπως συνέβη με τη μάχη στο Κομπάνι.

Η θυσία της νεαρής κοπέλας που έμεινε στα πατρογονικά της χώματα πολέμησε για αυτά και έπεσε ηρωικά πρέπει απλώς να αποτελέσει παράδειγμα.

Χρειάζονται κουρδικές Θερμοπύλες, χρειάζεται κουρδικό Αρκάδι, χρειάζεται το Αφρίν να γίνει το δικό τους Μεσολόγγι για να γυρίσει ο ήλιος, για να εκτεθεί η καιροσκοπική ρωσική στάση, να εκτεθούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ολλανδία και οι λοιποί συγγενείς που στηρίζουν την τουρκική εισβολή.

Στην ανοιχτή του επιστολή προς τον Χίτλερ ο αείμνηστος Γεώργιος Βλάχος είχε γράψει:

«Ὁ ὀλίγος ἢ πολὺς στρατὸς τῶν Ἑλλήνων ποὺ εἶναι ἐλεύθερος, ὅπως ἐστάθη εἰς τὴν Ἤπειρον, θὰ σταθῆ, ἂν κληθῆ, εἰς τὴν Θράκην. Καὶ τί νὰ κάμη;

Θὰ πολεμήση. Καὶ ἐκεῖ. Καὶ θὰ ἀγωνισθῆ. Καὶ ἐκεῖ. Καὶ θ᾿ ἀποθάνη. Καὶ ἐκεῖ. Καὶ θ᾿ ἀναμείνη τὴν ἐκ Βερολίνου ἐπιστροφὴν τοῦ δρομέως, ὁ ὁποῖος ἦλθε πρὸ πέντε ἐτῶν καὶ ἔλαβε ἀπὸ τὴν Ὀλυμπίαν τὸ φῶς, διὰ νὰ μεταβάλη εἰς δαυλὸν τὴν λαμπάδα καὶ φέρη τὴν πυρκαϊὰν εἰς τὸν μικρόν, τὴν ἔκτασιν, αλλὰ μέγιστον αὐτὸν τόπον, ὁ ὁποῖος, ἀφοῦ ἔμαθε τὸν κόσμον ὅλον νὰ ζῆ, πρέπει τώρα νὰ τὸν μάθη καὶ ν᾿ ἀποθνήσκη».

Εγκαταλειμμένοι από όλους οι Κούρδοι μπορούν να ελπίζουν μόνο στο θάρρος και τη δική τους αυταπάρνηση.

Υ.Γ. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Ακρωτηριάζουν χέρια και στήθος μιας μαχήτριας των Κούρδων και σχολιάζουν αν είναι πιο όμορφη τώρα!!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις πιο απαγορευμένες ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!..…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top