• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

  Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

 • Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

  Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

 • ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ του Δήμου Κηφισιάς για επαρκείς, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους σχολικούς χώρους.

  ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ του Δήμου Κηφισιάς για επαρκείς, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους σχολικούς...

 • Ανοιχτή επιστολή στην ΕΡΤ από την ΝΔ και η άμεση απάντηση της.

  Ανοιχτή επιστολή στην ΕΡΤ από την ΝΔ και η άμεση απάντηση της.

 • Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

  Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες Φλώρου-Μητσοτάκη!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες...

Πολιτικό Βαρίδι για τη ΝΔ ο Κυριάκος……του Δημήτρη Χρήστου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται κάθε μέρα ανώριμος, επιπόλαιος, αγόμενος και σε τελική ανάλυση λίγος για να εκπροσωπεί τη ΝΔ ως αρχηγός της. Ξεκίνησε τα λάθη από την αρχή κιόλας της θητείας του.

Εκτίμησε ότι ο βίος της κυβέρνησης θα είναι σύντομος και έπεσε με τα μούτρα να επισπεύσει την ανατροπή της και την κατάκτηση της εξουσίας.

Υποτίμησε και αυτός και οι σύμβουλοι που επέλεξε, ότι το εκλογικό σώμα μπορεί να είναι καταπονημένο από την ύφεση και τα φορολογικά βάρη, αλλά δεν έχει ξεχάσει τα αμαρτήματα εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, με όλες τις επώδυνες παρατεταμένες συνέπειες.

Δοκίμασε να μετατρέψει το σπριντ για να κλείσει σύντομα την παρένθεση Τσίπρα, αλλά ήδη η κυβέρνηση βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της θητείας της και το σπριντ έχει γίνει ήδη μαραθώνιος.

Μηδένιζε χωρίς επιτυχία κάθε τι που αφορούσε την οικονομία και τις ζητούμενες μεταρρυθμίσεις, ακόμα και αν ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Και συνέχιζε και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι δεν θα βγούμε (η χώρα δηλαδή) από το τρίτο και τελευταίο μνημόνιο τον προσεχή Αύγουστο.

Ουδόλως τον προβληματίζουν οι συνεχείς δηλώσεις από την Κομισιόν και άλλους εκπροσώπους των θεσμών ότι η Ελλάδα τα καταφέρνει και ολοκληρώνει τις συμφωνίες που έχει κάνει. Δεν βλέπει τις θετικές αντιδράσεις των αγορών χρήματος.

Παρακάμπτει τις διαβεβαιώσεις για ρύθμιση του χρέους όπως επιβάλλεται από την πορεία για την οικονομική ενοποίηση της ΕΕ και την εξαγορά των δανείων του ΔΝΤ από τον ESF, αν αυτό χρειαστεί.

Ποια σκάνδαλα; Σκευωρίες!

Και όταν τα γεγονότα που προκύπτουν, εκθέτουν πρόσωπα και πράγματα της περιόδου έως το 2015, εκείνος επιμένει ότι τα πάντα είναι σκευωρία. Σκευωρία το διεθνές σκάνδαλο Novartis, σκευωρία τα δισεκατομμύρια που λεηλατήθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, προστασία του εφοπλιστή στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Και ενώ παραδέχονται ότι υπάρχει σκάνδαλο, ρίχνουν τις ευθύνες στον Χατζηπετρή και την, κατά τον Σαμαρά, κυβέρνηση των «συμμοριτών»! Λες και ο λαός δεν έχει ακούσει τίποτα για διαφθορά και πέφτει από τα σύννεφα για όσα αποκαλύπτονται.

Πιεζόμενος από τις διαψεύσεις των εκτιμήσεων για την οικονομία, δοκίμασε κάτι που πρόσβαλε την ιστορία της παράταξης που εκπροσωπεί.

Δεν δίστασε να κάνει τυφλή αντιπολίτευση και στα εθνικά θέματα. Έκρινε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, χωρίς να εξηγεί αν και γιατί αργότερα οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Κι αυτό, παρότι γνωρίζει ότι έτσι ουσιαστικά χαρίζεται το όνομα σκέτο Μακεδονία στη γειτονική χώρα.

Δεν άφησε εκτός ρεπερτορίου ούτε τις δύσκολες ελληνοτουρκικές σχέσεις, με τον υπ΄ ατμόν από το ΝΑΤΟ Ερντογάν, να απειλεί και να προσβάλει συνεχώς. Λες και αν ήταν αυτός πρωθυπουργός η στάση της Άγκυρας θα ήταν διαφορετική.

Ουσιαστικά, το ζητούμενο αρραγές μέτωπο που κάθε απειλούμενη ακόμα και με πόλεμο χώρα χρειάζεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διέρρηξε, επιλέγοντας και τα ελληνοτουρκικά ως πεδίο αντιπολίτευσης.

Με τούτα και με τα άλλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης άρχισαν να αποστασιοποιούνται από τον έξαλλο τρόπο αντιπολίτευσης της ΝΔ. Δημιουργήθηκαν έτσι συνθήκες απομόνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στα διεθνή κέντρα. Σ’ αυτά τα κέντρα, το παραδοσιακό κόμμα της σιγουριάς θεωρείται πλέον παράγοντας αποσταθεροποίησης.

Τεράστια κενά…

Η ομηρία του Κυριάκου από την ακροδεξιά πτέρυγα στην οποία ανήκει και ο Σαμαράς, έχει αναστατώσει κομματικούς κύκλους και ανησυχεί σοβαρά όσους χορηγούς, από την πραγματική οικονομία, στήριζαν τη ΝΔ.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεξιοί και κεντροδεξιοί εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και κοινωνικών οργανώσεων βλέπουν θετικά την πορεία της χώρας προς την κανονικότητα και την είσοδό της σε τροχιά ανάπτυξης.

Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη της ΝΔ με υψηλές θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνέβαλαν σημαντικά στα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια.

Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος περιέγραψε την κρίση ως εξής: «Ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά η σημερινή ηγεσία αφήνει τεράστια κενά για νέες πολιτικές εξελίξεις στον κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε άστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ούτε απολειφάδια διαφόρων…δράσεων».

Με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η ΝΔ υπό την ηγεσία του Κυριάκου θα φτάσει ενωμένη στις προσεχείς εκλογές, ή θα βγει ενιαία μετά.

Ιστορικά στελέχη του χώρου συζητούν πλέον το ενδεχόμενο επανίδρυσης, ή ακόμα και την δημιουργία νέου κεντροδεξιού φορέα, ικανού να εγγυηθεί την αναπτυξιακή πορεία που έχει ανάγκη η χώρα.

Το ερώτημα που θέτουν είναι αν ένα κόμμα με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αντιπρόεδρο των Άδωνη Γεωργιάδη και γραμματέα τον Λευτέρη Αυγενάκη μπορεί να δημιουργήσει ρεύμα πλειοψηφίας;

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Νέες Απαγορευμένες Επιγραφές και Ατάκες!!.…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, την Δευτέρα 03/09/18, μια ξεχωριστή συντροφιά στον «αέρα» του NOSTOS 106,6 FM από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που δίνουν τη δική τους νότα σ' ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και ήχους του παρελθόντος με την καλύτερη σύγχρονη μουσική!  ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Η Φαίη Βώκου, η ωραιότερη φωνή των FM και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα, καθημερινά 09.00-11.00......θα σας συναρπάζει με τις μουσικές της και την εκρηκτική της διάθεση!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top