• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

 • Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του...

 • ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

  ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

 • Μουσική Διαλογισμού.

  Μουσική Διαλογισμού.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

«ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο ΙΕΚ Κηφισιάς.

«Καταφέραμε το ακατόρθωτο» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης.

Εκτός από την αντιμετώπιση της απίστευτης γραφειοκρατίας που προσωπικά ο ίδιος αντιμετώπισε, περνώντας πάρα πολλές ώρες ακόμη και έξω από τα γραφεία των δύο Υπουργών κ. Κονιόρδου και κ. Σταθάκη, Υπουργείου Πολιτισμού και Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αντίστοιχα, ασκώντας πίεση ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και να προωθηθούν τα θέματα το συντομότερο δυνατό στο συμβούλιό τους, αντιμετώπισε ταυτόχρονα μεγάλες δυσκολίες σε ότι αφορούσε την παραχώρηση των κτιρίων του ΟΑΕΔ στο Δήμο Κηφισιάς.

Ο Αντιδήμαρχος, μάλιστα, πρότεινε ως λύση μεταστέγασης.....τα εξείς:

«Αν μας παραχωρήσει τα κτίρια η διοίκηση του ΟΑΕΔ (πρώην ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.) θα μεταφερθεί ολόκληρο το ΙΕΚ της Κηφισιάς στους χώρους αυτούς και το σχολείο μας θα στεγαστεί μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας (χώρους του ΙΕΚ) σε συνθήκες λειτουργίας ενός κανονικού σχολείου».

Με πολλές προσωπικές γνωριμίες τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος και όχι μέσω της θεσμικής τους ιδιότητας, κατάφεραν και έλυσαν πολλά ουσιώδη και αδιαπέραστα εμπόδια που θα είχαν φέρει πολύ πίσω την υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού στόχου.

Έφτασαν έτσι σε ένα πολύ καλό σημείο όσον αφορά τη διαδικασία και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από αυτό που είχαν υποσχεθεί (μόλις δύο από τα επτά χρόνια).

Πρόσφατα κατατέθηκαν στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. τα τεύχη δημοπράτησης και αναμένεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η έγκριση της παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας ώστε να εκδοθεί η Ο.Α.

Βλέποντας ότι όλα πάνε κατ' ευχή και επειδή θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις μέσα στη νέα σχολική χρονιά και λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ δύσκολες συνθήκες με τις οποίες λειτουργεί το σχολείο, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καυγαλάκης αποφάσισε να ενημερώσει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα (Σχολικό Συμβούλιο, Γενική Συνέλευση, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ακόμα και το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας), ότι:

(1) Ξεκινούν οι ανάλογες ενέργειες-διαδικασίες μεταστέγασης του ΙΕΚ Κηφισιάς στους χώρους του ΟΑΕΔ και της μεταστέγαση του Α΄ Δημοτικού στο χώρο του ΙΕΚ Κηφισιάς ώστε με τη νέα σχολική χρονιά το σχολείο μας να βρίσκεται σε ένα άρτιο στεγασμένο λειτουργικό χώρο.

(2) Έχουν επίσης συνταχθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες για τις ανάλογες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μη χαθεί ούτε μια ημέρα.

Είναι βέβαια μια τόσο πολύ δύσκολη και επίπονη εργασία, αφού ένα τέτοιο μεγάλο έργο επισκευής και κατασκευής δυο χώρων για σχολεία και μεταφορά αυτών στους νέους χώρους, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και σε κανέναν άλλο Δήμο.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι οι διαδικασίες από πλευράς του Δήμου και με ιδίους πόρους για τη σύνταξη των ανάλογων μελετών (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική), μελέτες εφαρμογής, τεύχη δημοπράτησης κ.α., έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσης, είπε ότι μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα χρειασθούν ακόμη τα εξής:

-Να ολοκληρωθεί ο φάκελος χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και

-όταν ελεγχθούν τα τεύχη δημοπράτησης και η οικοδομική άδεια από τη διαχειριστική αρχή (ΚΤ.ΥΠ. Υπουργείο Υποδομών) για τη νομιμότητά τους, όπου δεν γνωρίζουμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα, την ημέρα που θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, χρειάζονται 4-5 μήνες διαδικασίας, οι οποίες δεν μπορούν να συμπτυχθούν και θα βγει η τελική ανάδοχος εταιρεία.

«Ναι πήραμε προσωπικά το θέμα ο ίδιος ο Δήμαρχος και εγώ» πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος «και δεν προσπαθούμε σε καμία περίπτωση να διαχειριστούμε «πολιτικά» τέτοιου είδους καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά μας. Ούτε περιμένουμε από κανέναν να μας πει «ευχαριστώ». Πάρα πολλές φορές κατορθώσαμε να διεκπεραιώσουμε πράγματα πέραν της δουλειάς μας, πέραν της συμβατικής μας υποχρέωσης».

Καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά, πως «κάποιοι ή κάποιες» ενοχλούνται που το οξύ αυτό πρόβλημα επιτέλους οδεύει προς τη λύση του. Γιατί άραγε;;

Ευτυχώς όμως που ολόκληρη η Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας έχει ήδη αντιληφθεί τις προθέσεις τους, έχει ήδη αντιληφθεί το «πολιτικό τους παιχνίδι» και με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο τους έχει ήδη απομακρύνει.

Πρέπει να γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι (αφού δεν είναι καν Ερυθραιώτες) ότι πρόκειται για ένα ιστορικό σχολείο όπου για την ίδρυση και την κατασκευή του έδωσαν πολύ μεγάλο αγώνα οι παλαιότερες γενιές, ώστε να αφήσουν μια σωστή παρακαταθήκη σε εμάς τις νεότερες γενιές.

Τέλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, δήλωσε: «Είναι υποχρέωσή μας να σεβαστούμε τις παλαιότερες γενιές και να ανταποκριθούμε στις νεότερες φτιάχνοντας ένα πρότυπο και σύγχρονο σχολικό συγκρότημα για άλλα τόσα χρόνια!!!». 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μετά από μια ενδελεχή έρευνα-ρεπορτάζ (1) στις τοποθετήσεις που έγιναν σε διάφορες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου (2) στις δημοσιεύσεις στον Τοπικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (3) στις διάφορες επισημάνσεις-emails κ.τ.λ. έγινε αντιληπτό ότι «ορισμένοι κύκλοι» ενοχλούνται, άγνωστο το γιατί, που το δύσκολο αυτό πρόβλημα επιτέλους βαδίζει προς την επίλυση του.

Γίνεται προσπάθεια ακόμη και τώρα, που λήφθηκε ομόφωνα μια τόσο ουσιαστική και σημαντική απόφαση, να επιφέρουν αντιπαλότητες με τις απίστευτες «παραπληροφορήσεις» (είναι της μόδας!!} όπως π.χ. ότι:

«Δεν χωράει το Α΄ Δημοτικό Σχολείο στους χώρους του ΙΕΚ ούτε στους χώρους του ΟΑΕΔ» που αναφέρθηκε ο κ. Μεριχωβίτης Ιωάννης, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

«Ενημερωνόταν και ενημερώνεται η σχολική κοινότητα σε πηγαδάκια έξω από το σχολείο και όχι με δελτία τύπου» που επισήμανε ο κ. Μεριχωβίτης Ιωάννης Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας, στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28/03/2018.

«Η έναρξη των εργασιών θα γίνει τον Οκτώβριο, σε τέσσερις μήνες απλά μαθηματικά» που επισήμανε η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρυσόφη Παπανδρέου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28/03/2018 και στις εφημερίδες «Αμαρυσία» - «Τύπος της Κηφισιάς».

«Το σχολείο και τα παιδιά μας δεν γνώρισαν εκδηλώσεις και γιορτές» που επισήμανε η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρυσόφη Παπανδρέου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28/03/2018 και στις εφημερίδες «Αμαρυσία» - «Τύπος της Κηφισιάς».

«Δεν πρόκειται να πάρετε χρηματοδότηση, άρα μην περιμένετε έργο» που σχολίασε ο κ. Στάθης Κύρλος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28/03/2018.

«Είχαν 4 μήνες μέχρι σήμερα και άλλους 5 μέχρι το Σεπτέμβρη για τις εργασίες στο ΙΕΚ και τον ΟΑΕΔ», που επισήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας κ. Χρυσόφη Παπανδρέου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28/03/2018 και στις εφημερίδες «Αμαρυσία» - «Τύπος της Κηφισιάς»,

«Υποχρέωση του Δήμου να φτιάξει το σχολείο για τα παιδιά μας και τους δασκάλους τους» που επισήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας κ. Χρυσόφη Παπανδρέου στην εφημερίδα «Τύπος της Κηφισιάς» την Παρασκευή 13/04/2018,

και πολλές άλλες τοποθετήσεις που δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσουμε……

Τα συμπεράσματα δικά σας…….

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top