• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

  Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο...

 • Το σχέδιο τοποθέτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών σε αποστολή του εξωτερικού, πέρασε από το ΣΑΓΕ.

  Το σχέδιο τοποθέτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών σε αποστολή του εξωτερικού, πέρασε από το ΣΑΓΕ.

 • Είχαν το θράσος να χλευάζουν την σύζυγό του πρωθυπουργού, όταν η κυρία Μητσοτάκη έσκασε μύτη με σαγιονάρα!

  Είχαν το θράσος να χλευάζουν την σύζυγό του πρωθυπουργού, όταν η κυρία Μητσοτάκη έσκασε μύτη με...

 • Περίεργη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων!

  Περίεργη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων!

 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε το πρωί στην Εκάλη!

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε το πρωί στην Εκάλη!

 • Ανεκδιήγητη γκάφα Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

  Ανεκδιήγητη γκάφα Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Το τελευταίο επεισόδιο του έργου «Άδωνης Γεωργιάδης: τελευταίες παραστάσεις ως αντιπρόεδρος»….. του Γ. Λακόπουλου.

Το τελευταίο επεισόδιο του έργου «Άδωνης Γεωργιάδης: τελευταίες παραστάσεις ως αντιπρόεδρος» είναι από τα πιο συναρπαστικά της σταδιοδρομίας του ανδρός στο ρετιρέ της ΝΔ. Αφορά μια εταιρία που είχε στην Κύπρο, αλλά δεν την δήλωνε στο πόθεν έσχες του ως βουλευτής.

Νόμιζε ότι είχε ήδη κλείσει. Αλλά ο συνέταιρος του ξέχασε να το κάνει και για τα χαρτιά, ας όψονται οι αναρχικοί που του έκαμαν το βιβλιοπωλείο και χάθηκαν.

Μην μπούμε σε λεπτομέρειες, έτσι όπως παρουσιάζει το στόρι είναι σα να πατάει τα κορδόνια του. Στην πραγματικότητα τα δένει γύρω από το λαιμό του σαν θηλιά κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του.

Κάποιοι στο περιβάλλον Μητσοτάκη δεν κρύβουν ότι ο αντιπρόεδρος είναι πλέον βάρος για τον πρόεδρο και μετράει μέρες. Μόλις τελειώσουν κάτι εσωκομματικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ο Μητσοτάκης θα κάνει «ανασχηματισμό» τομεαρχών κλπ.

Να ζήσουμε να θυμόμαστε τις ένδοξες μέρες ενός φιλόδοξου και κινητικού νεαρού που εκπαίδευσε στην πολιτική ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά τον εγκατέλειψε στην πρώτη ευκαιρία για να πάει στη ΝΔ και να διαγράψει εντυπωσιακή πορεία: βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, υπουργός, αντιπρόεδρος και σταρ της κομματικής βάσης -που τον αποθεώνει.

Αλλά όλα τα καλά τελειώνουν. Κάτι τα σχόλια ότι «είναι ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ», κάτι οι σπόντες για τη Μαρέβα, κάτι η Novartis και η εν γένει πολιτεία του στο υπουργείο Υγείας όπως προκύπτει στην Εξεταστική Επιτροπής της Βουλής.

Κάτι η πρακτική δελφίνου και οι στενές σχέσεις με τον Σαμαρά και άλλα πολλά έκαναν τον Μητσοτάκη να ανασκευάσει τη θεωρία ότι με τον Γεωργιάδη μπορεί να συσπειρώσει κόσμο από δεξιά, ώστε να ασχοληθεί απερίσπαστος με την διείσδυση στο Κέντρο.

Δεν συσπειρώνει. Αντίθετα κινδυνεύει να του προκύψουν άλλα δυο-τρία κόμματα από δεξιά. Η σταδιοδρομία του Άδωνη έγινε παράδειγμα και για άλλους, όπως ο…..Βελόπουλος - κι αυτός από τη σχολή του βετεράνου Καρατζαφέρη - που κοπιάρει τον Άδωνη.

Η προσπάθεια του Μητσοτάκη να εμφανιστεί ως κεντρώος πάει άκλαυτη, με τις επιλογές που τον υποχρεώνουν να κάνει ο άξονας Σαμαράς- Γεωργιάδης. Από το Μακεδονικό μέχρι την νομοθέτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εν τω μεταξύ ο αντιπρόεδρος δεν τήρησε ούτε την υπόσχεση να κόψει τις νυχτερινές τηλεπωλήσεις - όπως ανακοίνωσε όταν ο Ηλίας Μόσιαλος τον ανατίναξε με τα θαυματουργά «νανογιλέκα».

Επέστρεψε στα περιφερειακά κανάλια γι’ αυτό που ονομάζει βιοπορισμό - και για το οποίο ο μακαρίτης ο Γ. Κουρής είχε καταθέσει στη Βουλή ότι του έσκαγε 17.000 ευρώ το μήνα, για να νοικιάζει χρόνο στο δικό του κανάλι.

Ως πρόσφατα ο Μητσοτάκης έδειχνε να μην διανοείται ότι θα έχει τον Άδωνι απέναντι. Αυτό λειτουργούσε περίπου ως ασυλία για τον αντιπρόεδρο, παρότι σοβαρά στελέχη της ΝΔ αναγκάσθηκαν να τον επικρίνουν δημόσια σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Κυριάκος καθάρισε την Παπακώστα και τον Αντώναρο για να ηρεμήσει τον άνθρωπο που ο ίδιος έβαλε δίπλα του στο ηγετικό κάδρο. Αλλά δεν μπορούσε π.χ. να ρίξει άδικο στον αξιοπρεπή Κωστή Χατζηδάκη, που επέκρινε δημοσίως το ύφος, τις συμπεριφορές και τις τοποθετήσεις του «ομόβαθμου» του.

Τώρα στο επιβαρυμένο κομματικό μητρώο του αντιπροέδρου προστίθεται και η κυπριακή εταιρία που έμενε αδήλωτη γιατί «όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν δηλώθηκε - εκ παραδρομής - στην εφορία εκεί και έτσι φαίνονταν τυπικά υπαρκτή».

Ο ίδιος «δεν είχε γνώση αυτής της παρατυπίας, διότι εάν το γνώριζε, θα είχε προχωρήσει και στην τυπική της διαγραφή».

Εδώ τελειώνουν τα καλαμπούρια. Ο Μητσοτάκης δεν σκοπεύει να τσακωθεί με όλον τον κόσμο για να κρατάει τον Άδωνι σε μια θέση που θα ήταν αδιανόητο να πάρει κάποιος με τόσα που έχει σύρει στη ΝΔ, τους επικεφαλής της και τον ίδιο προσωπικά. Και όλοι ξέρουν ότι είναι κρύο αίμα - ιδίως η Ντόρα.

Δεν είναι μόνο η καθημερινότητα της αρνητικής δημόσιας παρουσίας του αντιπροέδρου.

Είναι και ότι μπορεί να λειτουργήσει ως εμπόδιο σε σοβαρές πολιτικές αποφάσεις - πιο κρίσιμες από την ψήφο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ή την ταυτότητα φύλου. Π.χ. ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΝΔ, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ότι η κοινοτική Ευρώπη, αλλά και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν κατανοεί τη θέση του για μη λύση στο Μακεδονικό.

Άντε τώρα να εξηγήσει στον Άδωνη και το Σαμαρά που «έχει την εντολή των συλλαλητηρίων». Στους ίδιους θα πρέπει και να εξηγήσει ότι όσο η υπόθεση Novartis βρίσκονταν στη Βουλή μπορούσε να τους προσφέρει πολιτική κάλυψη.

Αλλά η επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη, που θα συνεχίσει την έρευνα, του δημιουργεί περιορισμούς. Άρα να μην επιμένουν να μετατρέψει τη ΝΔ σε μηχανισμό υπερασπιστής τους. Θα είναι σαν να υπογραφεί και ίδιος τη μήνυση κατά των Εισαγγελέων…

Όλα του αντιπροέδρου δύσκολα. Το ξέρουν όσοι μιλούν μαζί του το τελευταίο διάστημα και ιδίως όσοι γίνονται αποδέκτες της επιθυμίας του να τον στηρίξουν επικοινωνιακά.

Αλλά στην Πειραιώς το κλίμα αλλάζει. Ο Κυριάκος είναι τόσο στοχοπροσηλωμένος στην πρωθυπουργία ώστε δεν θα αφήσει κανέναν να του χαλάσει τη δουλειά. Φίλο, συγγενή ή αντιπρόεδρο…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 55 δροσερές καλοκαιρινές ατάκες που είναι γεμάτες γέλιο!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top