• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

  Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο...

 • Το σχέδιο τοποθέτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών σε αποστολή του εξωτερικού, πέρασε από το ΣΑΓΕ.

  Το σχέδιο τοποθέτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών σε αποστολή του εξωτερικού, πέρασε από το ΣΑΓΕ.

 • Είχαν το θράσος να χλευάζουν την σύζυγό του πρωθυπουργού, όταν η κυρία Μητσοτάκη έσκασε μύτη με σαγιονάρα!

  Είχαν το θράσος να χλευάζουν την σύζυγό του πρωθυπουργού, όταν η κυρία Μητσοτάκη έσκασε μύτη με...

 • Περίεργη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων!

  Περίεργη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων!

 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε το πρωί στην Εκάλη!

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε το πρωί στην Εκάλη!

 • Ανεκδιήγητη γκάφα Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

  Ανεκδιήγητη γκάφα Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΦΟΥ: Υπουργός του Σημίτη πήρε μίζα 75 εκατομμύρια €! Και κυκλοφορεί ελεύθερος!

Τις πραγματικές διαστάσεις τις οποίες έχει προσλάβει η διαφθορά στην Κύπρο αποκάλυψε σε μία συνέντευξη-ποταμό ο δήμαρχος της Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Από τις καταγγελίες του δημάρχου προκύπτει πως το ζήτημα της διαφάνειας στον κρατικό και οικονομικό ιστό του νησιού αποτελεί το βασικό πρόβλημα της πολιτικής ζωής στην Κύπρο. 

Όμως ο κ. Φαίδωνος μίλησε εκτενώς για την αναμφισβήτητη και σε εφιαλτικό βαθμό σχέση αλληλεξάρτησης μεταξύ των κυκλωμάτων διαφθοράς που αλωνίζουν στην Κύπρο και στην Ελλάδα. 

Ως βασικό παράδειγμα ο δήμαρχος Πάφου έφερε την υπόθεση Λεωνίδα Μπόμπολα και της θυγατρικής εταιρείας του στην Κύπρο «Helector». 

Η Γενική Εισαγγελία Κύπρου είχε εκδώσει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα για την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. 

Πρόκειται για κραυγαλέα δικαστική εμπλοκή μεταξύ κρατικών υπαλλήλων και ιδιωτικών συμφερόντων, με αποδεδειγμένο χρηματισμό αρμοδίων αρχών, σε διάφορα επίπεδα κρατικής και αυτοδιοικητικής εξουσίας, αλλά και με καταγεγραμμένη στη δικογραφία κατηγορία περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Μιλάμε για καραμπινάτο σκάνδαλο με τη συμμετοχή της εταιρείας ελληνικών συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα, κρατικών υπαλλήλων και αιρετών εκπροσώπων της κυπριακής τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τελικά, η ελληνική Δικαιοσύνη δεν εξέδωσε τον Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο θεωρώντας πως μέρος των εγκληματικών πράξεων τελέσθηκε στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να δικαστεί εδώ. 

Το πρόβλημα ωστόσο κατά τον δήμαρχο Πάφου ούτε αρχίζει ούτε και τελειώνει με την υπόθεση Μπόμπολα - «Helector». 

O κ. Φαίδωνος επεκτάθηκε και σε άλλες υποθέσεις μείζονος διαφθοράς (υπόθεση Δρακόπουλου με τον σταθμό επεξεργασίας λυμάτων Πάφου) αλλά και στα εξοπλιστικά προγράμματα της Κύπρου. 

Με λεπτομέρειες εξήγησε την εμπλοκή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των S300 και του απίστευτου οδοιπορικού τους από τη Ρωσία στην Κύπρο και από εκεί στην Ελλάδα.

Μίλησε για την εμπλοκή-συμμετοχή στη σκανδαλώδη υπόθεση κυρίως πολιτικών, όπως του τότε Κυπρίου υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιου του, καθώς και για την εμπλοκή κι άλλου Έλληνα υπουργού Άμυνας (ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος).

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος, αν και ανήκει στην κυβερνώσα παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού, έριξε ευθείες βολές κατά του παρόντος πολιτικού σκηνικού. Μίλησε για την υπόθεση του κουρέματος των τραπεζικών καταθέσεων κατά την κυπριακή κρίση. 

Κάλυψε μεν τον πρόεδρο Αναστασιάδη, αλλά άφησε να αιωρούνται ερωτήματα, δεδομένου ότι εξακολουθεί και πλανάται η εντύπωση στο νησί πως μέλη της οικογενείας του προέδρου είχαν εσωτερική πληροφόρηση, με αποτέλεσμα να εξαγάγουν κεφάλαια στο εξωτερικό για να τα σώσουν από το γενικό κούρεμα.

«Εάν δεν παταχθεί η διαφθορά, τότε η οικονομική κρίση στην Κύπρο θα επανέλθει όταν επαναληφθεί το φαινόμενο της «Φούσκας» τόσο στον τραπεζικό τομέα όσο και σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες στο νησί»
Κατά τον δήμαρχο Πάφου, ο οποίος έχει ευρύ πολιτικό μέλλον στο νησί δεδομένου ότι γεννήθηκε το 1978 και είναι μόλις 40 ετών, η μέγιστη πολιτική προτεραιότητα στην Κύπρο (και την Ελλάδα) είναι η συνολική και προς όλες τις κατευθύνσεις πάταξη της διαφθοράς. 

Εξήγησε πως το έλλειμμα διαφάνειας και στις δύο χώρες αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα για την οικονομική ανάπτυξη και την έλευση υγειών κεφαλαίων για επενδύσεις. 

Έδειξε εξαιρετικά προβληματισμένος με τη μελλοντική πορεία της ελληνικής οικονομίας εστιάζοντας στη βαριά φορολογία που έχει επιβληθεί αλλά και στη «μαύρη τρύπα» της συστηματικής φοροδιαφυγής μέσω των κυκλωμάτων διαπλοκής.

Κατέληξε προβλέποντας πως εάν δεν παταχθεί η διαφθορά, τότε η οικονομική κρίση στην Κύπρο θα επανέλθει όταν επαναληφθεί το φαινόμενο της «Φούσκας» τόσο στον τραπεζικό τομέα όσο και σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες στο νησί. 

Εξέφρασε, δε, την άποψη πως, εάν εδώ και τώρα δεν αποκατασταθούν συνθήκες διαφάνειας στην Κύπρο και ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα, η κρίση θα καταστεί διαχρονικά αυτοτροφοδοτούμενη.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος δεν ενεπλάκη σε κρίσεις για το επικρατούν πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο. Αντιθέτως, υποσημείωσε χαρακτηριστικά πως οι πολίτες στο νησί έχουν φθάσει στο σημείο να αναζητούν τον έντιμο από τον ανέντιμο πολιτικό, ανεξαρτήτως ιδεολογικού στίγματος, προβλέποντας πως η πολιτική σκηνή εισέρχεται σταδιακά σε φάση διαμόρφωσης δύο βασικών πολιτικών στρατοπέδων. Των «Έντιμων» και των «Ανέντιμων».

Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε αυτός ο έντιμος λειτουργός στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Είναι ένα πραγματικό ράπισμα για τον Σημίτη και τον Μητσοτάκη, αφού εκτός από τις αποκαλύψεις που οφείλουν να κινητοποιήσουν άμεσα την ελληνική δικαιοσύνη, λέει και κάτι άλλο.

Ότι αριστεία και διαπλοκή, δεν συμβαδίζουν. Ευθύ χτύπημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά το ότι ο Δήμαρχος αυτός προέρχεται από την κεντροδεξιά!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 55 δροσερές καλοκαιρινές ατάκες που είναι γεμάτες γέλιο!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top