• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

 • Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του...

 • ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

  ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

 • Μουσική Διαλογισμού.

  Μουσική Διαλογισμού.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

Όταν η εθνική πολιτική αποδίδει καρπούς.

Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία έχουμε το εθνικά ωφέλιμο γεγονός να παγώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τις πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία και συγχρόνως να δίνουν το πράσινο φως για πωλήσεις όπλων στην Κύπρο. Αυτό εάν το ισχυριζόταν κάνεις τις τελευταίες δεκαετίες θα θεωρείτο τρελός. Και όμως είναι πλέον γεγονός.

Διότι η απόφαση αυτή της αμερικανικής ηγεσίας έρχεται σε ευθεία αντίθεση όχι μόνο με τις υποχρεώσεις της ως κεφάλι της συμμαχίας αλλά κυρίως με ισχυρότατα συμφέροντα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Και δεν μιλάμε μόνο για τις εταιρείες όπλων αλλά και τους πολυάριθμους λομπίστες που καταφέρνουν πάντα να συγκαλύπτουν τα τούρκικα εγκλήματα και να προωθούν τον μύθο της Τουρκίας ως πολύτιμης συμμάχου.

Και όμως η Ελλάδα έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτή την απόφαση. Η οποία έρχεται ως συνέχεια της τεράστιας εθνικής επιτυχίας για το προσφυγικό, όπου εμπλέκοντας το ΝΑΤΟ ως προέκταση της Frontex, διέγραψε στην ουσία τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο τις οποίες το ΝΑΤΟ τις αναγνώριζε με τις αντεθνικές συμφωνίες Σημίτη στο Ελσίνκι και την Μαδρίτη.

Όταν λοιπόν υπάρχει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας που συνάμα είναι και κορυφαίους γνώστης και ακαδημαϊκός του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις του προς όφελος της πατρίδας και όχι για προσωπικό η διαπλεκόμενο όφελος, όταν έχεις έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας όποιος δεν πάει να παζαρέψει για την τσέπη του ή την πολιτική του επιβίωση αλλά υπηρετεί την πατρίδα του σε όλα τα επίπεδα, τότε μόνο πείθεις πραγματικά ένα μεγάλο εταίρο.

Όταν οι κόκκινες γραμμές σου θωρακίζονται με επιχειρήματα νομικά εκτός από το αυταπόδεικτο δίκαιο της ηθικής, τότε καταγράφεις τις μεγάλες επιτυχίες.

Όταν είσαι αρχηγός των μιζαδόρων και πας να διαπραγματευτείς για το κυπριακό, τότε οπωσδήποτε θα φέρεις σχέδιο Ανάν και θα προσπαθήσεις να το περάσεις στους ιθαγενείς. Όταν είσαι Προκόπης Παυλόπουλος, τότε στέλνεις το σχέδιο Ανάν στα σκουπίδια και συγχρόνως κάνεις την διεθνή κοινότητα να δείχνει με το δάχτυλο Τουρκία και τουρκοκύπριους.

Όταν είσαι υποχείριο της Siemens, πηγαίνεις στο Ελσίνκι και αναγνωρίζεις «ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας» στο Αιγαίο. Όταν είσαι Πάνος Καμμένος, τότε συγκρούεσαι στην σύνοδο του ΝΑΤΟ και καταφέρνεις να απομονώσεις την Τουρκία και να διαγράψεις γκρίζες ζώνες και επαίσχυντες συμφωνίες, διότι δεν χρωστάς σε κανένα, παρά μόνον στην πατρίδα.

Όταν είσαι Μπακογιάννη ή Βενιζέλος που έχεις κάνει την πολιτική, επάγγελμα, τότε παρακαλάς για να σερβίρει στα Σκόπια ως Μακεδονία. 

Όταν είσαι Προκόπης Παυλόπουλος, βάζεις τέτοιες κόκκινες γραμμές που όχι μόνον οδηγείς τους Σκοπιανούς σε Βατερλώ, αλλά δεν τολμά κανένας από την διεθνή κοινότητα παρά το ότι καίγονται να εντάξουν τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, να σου καταλογίσουν οποιαδήποτε ευθύνη για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. 

Αντίθετα, τους εκθέτεις αποκαλύπτοντας τον αλυτρωτισμό τους, που αρκεί για να τους πετάξει έξω από τις μεγάλες συμμαχίες, αφού αντίκειται όχι μόνον στο δίκαιο της ηθικής αλλά και στο διεθνές δίκαιο.

Όταν είσαι επίορκος, κρατικοδίαιτους βαρόνος, κατηγορείς τον Πάνο Καμμένο για προκλητικότητα και προσπαθείς να κάνεις τον κονφερασιέ του Ερντογάν διαβεβαιώνοντας τον οτι μπορεί να πει ότι θέλεις το κανάλι σου, και η ελληνική πλευρά δεν θα αντιδράσει καθόλου. 

Όταν είσαι Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας, απαντάς ευθέως και δημοσίως στον Ερντογάν, τον εκθέτεις στην διεθνή κοινότητα, τον οδηγείς σε διεθνή ήττα, διότι απλούστατα δεν έχεις ανάγκη ούτε το κανάλι του νταβατζή, ούτε υπάρχεις σε κάποια μαύρα κατάστιχα τουρκικής ηρωίνης.

Έτσι ακριβώς υπερασπίζεσαι τα εθνικά συμφέροντα. Ούτε με ψευτομαγκιές, ούτε με κραυγές. Ούτε φυσικά από επίορκους και λαδωμένους, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να ξεπουλούν την πατρίδα τους για να γεμίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top