• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

 • Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του...

 • ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

  ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

 • Μουσική Διαλογισμού.

  Μουσική Διαλογισμού.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

Ταξίδι στην «Έξυπνη Πόλη» στον Δήμο Κηφισιάς.

Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και το επιχειρείν με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση και εκπαίδευση

Από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου, ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια τριήμερη Έλληνο - Ισραηλινή καινοτόμο εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή (Κέντρο Γαία) με επίκεντρο την «Έξυπνη Πόλη».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει Συνέδριο την 15η Ιουνίου που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή (Κέντρο Γαία) και παράλληλο τριήμερο Open Space Festival στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Στο Συνέδριο Έλληνες και Ισραηλινοί διακεκριμένοι ομιλητές και συμμετέχοντες από την Κεντρική πολιτική σκηνή, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον χώρο των επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες καινοτόμες θέσεις τόσο σε πολιτικές όσο και σε τεχνολογικές λύσεις.

Ομιλίες θα απευθύνουν η Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben-Abba , ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος - Ειδικός σε θέματα Smart City Uri Ben Ari.

Έντονη θα είναι η παρουσία Περιφερειαρχών και Δημάρχων από όλη τη χώρα.

Ομιλίες θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης ενώ θα παρουσιαστούν Έξυπνες Τεχνολογικές Εφαρμογές αλλά και Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας.

Στο τριήμερο Festival εταιρείες από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα επιδείξουν σε ειδικά διαμορφωμένους Digital χώρους τις καινοτόμες τεχνολογικές τους υπηρεσίες και προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες της Κηφισιάς να έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένες άμεσα εφαρμόσιμες «έξυπνες» λύσεις κάνοντας τις πόλεις μας πιο οικολογικές οικονομικές αποδοτικές και διαδραστικές.

Smart Bench

Το «έξυπνο» παγκάκι είναι ένα σημείο ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο το οποίο μέσω ηλιακών κυψελών είναι ενεργειακά αυτόνομο δίνοντας την δυνατότητα ηλεκτρικής παροχής για φόρτιση μπαταριών ή και τροφοδοσία υπολογιστών. Το «έξυπνο» παγκάκι είναι σημείο εξυπηρέτησης όσων έχουν χρειάζονται ασύρματη ψηφιακή επικοινωνία.

Smart Bus Station

Οι έξυπνες στάσεις λεωφορείων διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών. Τους παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στο οδικό δίκτυο και με πιθανές καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρχουν λόγω κάποιου τροχαίου ατυχήματος κάποιας πορείας κτλ.

Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και tablet όπως επίσης και την χρήση δωρεάν Wi-Fi δικτύου.

Ακόμη, οι εν λόγω στάσεις διαθέτουν φωτισμό μετά την δύση του ηλίου, ο φωτισμός τροφοδοτείται από τα κατάλληλα φωτοβολταϊκά panel.

5G Δίκτυο

5G είναι η νέας γενιάς τεχνολογία ασύρματου δικτύου, η οποία αναμένεται να αυξήσει την ταχύτητα της διαδικτυακής σύνδεσής κατά δέκα φορές σε σχέση με τον προκάτοχό της, το 4G. Οι ειδικοί μιλούν για πραγματική επανάσταση. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι η εν λόγω ταχύτητα θα αρκεί για να βλέπει ο εκάστοτε χρήστης ένα βίντεο σε ποιότητα ανάλυσης 8Κ ή να κατεβάσει μία ταινία 3D μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, όταν με το 4G θα χρειαζόταν περίπου έξι λεπτά.

Σημειώνεται ότι το 5G προορίζεται για μεγαλύτερα πράγματα από έξυπνα τηλέφωνα. Αισθητήρες, θερμοστάτες, αυτοκίνητα, ρομπότ και άλλα επιτεύγματα της τεχνολογίας θα συνδέονται στο 5G.

Επιπλέον, η νέα τεχνολογία θα διαθέτει έξτρα χωρητικότητα, κάτι που θα επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση περισσότερων συσκευών στο ίδιο δίκτυο μηδενίζοντας την χρονοκαθυστέρηση μεταξύ αυτών και του διακομιστή που επικοινωνούν.

Πρόκειται για ένα πληροφοριακό πλέγμα κατασκευασμένο για να αλληλεπιδρά με δισεκατομμύρια συσκευές στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Internet of Things

Πλατφόρμες παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης όλων των ηλεκτρονικών συσκευών, από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέχρι τις καφετιέρες, τα ψυγεία, τα αυτοκίνητα, τα φωτεινούς σηματοδότες στους δρόμους, τους ανελκυστήρες κτιρίων, τους λαμπτήρες και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή.

Οι εν λόγω πλατφόρμες λειτουργούν με την εφαρμογή αισθητήρων και δικτυακών τεχνολογιών.

Αυτή η διασύνδεση επιτρέπει την ανάπτυξη νέων «έξυπνων» εφαρμογών, την εξαγωγή στατιστικών δεδομένων και την ανάπτυξη νέων επιχειρημτικών μοντέλων που θα έχουν ως αποτέλεσμα έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Οι τεχνολογίες ΙοΤ επικεντρώνονται σε σύγχρονα θαύματα της τεχνολογίας.

Το Συνέδριο καθώς και το τριήμερο Open Space Festival στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς, οργανώνονται με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Αυλήτη και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Κηφισιάς.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατώντας ΕΔΩ......

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top