• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

 • Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Είναι «καμένο χαρτί»: Ο Τραμπ ετοιμάζει νέα μέτρα που θα «χτυπήσουν» προσωπικά τον Ερντογάν……του...

 • ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

  ΩΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

 • Μουσική Διαλογισμού.

  Μουσική Διαλογισμού.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

Πρώτος ο Δήμος Κηφισιάς στην Ανακύκλωση στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον αποτελεί η Ανακύκλωση στο Δήμο Κηφισιάς, που διαχειρίζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο την Ρόζυ Χαριτοπούλου, Δρ. Μηχανικό.

Για του λόγου το αληθές αναφέρουμε ότι ο Δήμος μας είναι πρώτος στον τομέα της ανακύκλωσης στην Αττική, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), του εποπτευόμενου από το υπουργείο Περιβάλλοντος φορέα που είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της ανακύκλωσης δημοτικών αστικών αποβλήτων στη χώρα μας, στο πλαίσιο της εφαρμογής της εναλλακτικής διαχείρισης μέσω της διευρυμένης ευθύνης παραγωγού.

Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και ανακτήθηκαν στον Δήμο μας 2.160 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, που κατατάσσουν τον Δήμο μας πρώτο, στην συλλογή και ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασιών στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Πάντα σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο Δήμος Κηφισιάς είναι πρώτος στην ανά κάτοικο ποσότητα ανακτώμενων υλικών συσκευασίας που συλλέγονται μέσω του Συστήματος μπλε κάδου - μπλε κώδωνα στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Συγκεκριμένα περίπου 33 κιλά /κάτοικο και χρόνο συσκευασίες που πραγματικά ανακτώνται (δηλαδή όχι μόνο συλλέγονται), αλλά πάνε για ανακύκλωση ως δευτερογενή υλικά, αντιστοιχούν σε κάθε κάτοικο του Δήμου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ανακύκλωση έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς πολλές δράσεις και ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ο Δήμος Κηφισιάς ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο 2015 μια συντονισμένη καμπάνια ενημέρωσης σχολείων του Δήμου σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης της ΕΕΑΑ.

Έχει επίσης συντάξει σε συνεργασία με το ΕΜΠ και εγκρίνει από το ΔΣ του Δήμου το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες δράσεις οργάνωσης και ενδυνάμωσης της ανακύκλωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη τοποθετηθεί σε περίπου 100 σημεία (σχολεία και δημοτικά κτίρια) 500 κάδοι χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία οδηγούνται σε δεύτερη φάση χωριστά σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) και έχει συνεργασία και με το πρόγραμμα του ΕΣΔΝΑ για την συλλογή χαρτιού σε σχολεία.

Παράλληλα γίνεται καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα σχολεία. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται το πρώτο Πράσινο Σημείο στην πόλη μας, με δυνατότητα να συλλέγονται ανακυκλώσιμα υλικά σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία σε ειδικό φυλασσόμενο χώρο στην πόλη και με την πρόβλεψη να υπάρχει κάποιου είδους ανταποδοτικό κίνητρο για τους πολίτες.

Έχουν μοιραστεί σε μαθητές και δημότες φυλλάδια με τίτλο «ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ», με πληροφορίες για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των κηπαίων και ογκωδών απορριμμάτων.

Επίσης για πρώτη φορά έγιναν δράσεις πρόληψης σε Δήμο, με συμμετοχή της Κηφισιάς στην συν-διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Πρόληψης & Ανακύκλωσης τον Νοέμβριο 2017 και το Repair Café «Μαθαίνω να Επισκευά-ΖΩ» στο πλαίσιο της 64ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς (12/5-13/5/2018).

Να σημειώσουμε πως ο Δήμος Κηφισιάς έχει βραβευθεί 2 φορές από το 2015 και μετά για τις επιδόσεις του στην Ανακύκλωση και στην προώθηση καινοτόμων δράσεων για την διαχείριση στερεών αποβλήτων (Best City Award 2016), Greek Green Awards 2018 στην κατηγορία «Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» για την κατηγορία «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top