• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

  Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 • Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις ετησίως είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο για 5 χρόνια!......του Νίκου Χρυσικόπουλου.

  Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις...

 • Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

  Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

 • ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

  ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

 • Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

  Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

 • Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

  Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κόλαφος για τον Μητσοτάκη οι αναφορές των πρεσβειών των δυτικών κρατών.

Κόλαφος για την ηγεσία της ΝΔ οι πληροφορίες που στέλνουν στις κυβερνήσεις τους οι πρεσβείες των ξένων κρατών. Η ακροδεξιά στροφή της έχει τρομάξει ΗΠΑ και Ευρώπη......

Τα έχουν χάσει κυριολεκτικά οι ξένοι με την ακροδεξιά στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την εθνικά επικίνδυνη στρατηγική που ακολουθεί, γεγονός που πιστοποιείται από την ακραία λαϊκιστική στάση που τηρεί η ηγεσία της ΝΔ στο θέμα της επίλυσης του Σκοπιανού. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αναφορές που στέλνουν οι πρεσβείες στην Αθήνα δυτικών κρατών στις κυβερνήσεις τους είναι κόλαφος για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!!

Τις προάλλες παράγοντας πρεσβείας ισχυρού κράτους έλεγε σε ιδιωτική συζήτηση: 

«Εμείς είχαμε την εντύπωση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν φιλελεύθερος. Ανησυχούμε πολύ για την προοπτική να κυβερνήσει την Ελλάδα - τώρα που η χώρα βρίσκει τον βηματισμό της - ένα πρόσωπο που φλερτάρει με ακραία στοιχεία, τα οποία όπως όλα δείχνουν παίζουν καθοριστικό ρόλο στη χάραξη πολιτικής.

Κυρίως μας ανησυχούν οι κίνδυνοι αποσταθεροποίησης στην περιοχή που μπορεί να προκύψουν αν κάποια στιγμή κυβερνήσει τη χώρα σας ένα πρόσωπο με τις αντιλήψεις που δείχνει να έχει για τη διεθνή διπλωματία».

Δεν έχουν περάσει εξάλλου πολλές ημέρες από την αποκάλυψη του PERIODISTA.GR για το μήνυμα που έστειλαν οι Αμερικανοί στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Διαβάστε ΕΔΩ).

Απολύτως ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως οι ΗΠΑ έχουν διαμηνύσει στο παρασκήνιο πως αν ο Μητσοτάκης δεν στηρίξει την επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες, μόνο και μόνο για να γίνει αρεστός στο ακροδεξιό ακροατήριό του και στα ακροδεξιά στελέχη του κόμματός του, όπως επίσης μόνο και μόνο και για να μην χρεωθεί η σημερινή κυβέρνηση την επιτυχία, τότε θα πρέπει να θεωρείται persona non grata για την Ουάσιγκτον. 

Η ανησυχία Ευρωπαίων και Αμερικανών για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας της απόλυτης σύμπλευσης του με τους εθνικιστές στα Σκόπια προς την κατεύθυνση της μη επίλυσης του Σκοπιανού. 

Η ηγεσία της ΝΔ μαζί με τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία στη γειτονική χώρα αντιμετωπίζονται από κορυφαίους ξένους διπλωμάτες στην Αθήνα ως ενιαίο σχήμα που λειτουργεί εκ του αποτελέσματος προς την κατεύθυνση της αποσταθεροποίησης στην βαλκανική χερσόνησο και ως πηγή ανατροφοδότησης των εθνικισμών που τόσο έχει πληρώσει η περιοχή.

Έμπειρος ξένος διπλωμάτης σημείωνε σε συζήτηση που είχε: 

«Την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο από την κρίση, την στιγμή που ενισχύεται η εμπιστοσύνη σε ΗΠΑ και Ευρώπη προς τη χώρα, τη στιγμή ενισχύεται ο γεωπολιτικός της ρόλος και η γεωστρατηγική της δυναμική εξαιτίας και της στάσης της Τουρκίας που εκ των πραγμάτων αναβαθμίζει το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας, τη στιγμή που η χώρα σας έρχεται να παίξει νέο ισχυρό, καθοριστικό και σταθεροποιητικό ρόλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να κατρακυλά σε εθνικιστικές λογικές που είναι επικίνδυνες για τη σταθερότητα σε μία περιοχή που προκαλεί για διαφόρους λόγους παγκόσμιο ενδιαφέρον».

Φυσικά στις αναφορές που στέλνουν οι ξένες πρεσβείες στις κυβερνήσεις τους γίνεται ειδική αναφορά στον επικίνδυνο ρόλο που διαδραματίζουν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς και Μάκης Βορίδης, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε συγκεκριμένο σημείωμα γίνεται λόγος για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα εντός της Ελλάδας που πριμοδοτούν την ακατανόητη, για Ευρωπαίους και Αμερικανούς, στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top