• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Εύα Καϊλή -Τα επιδόματα δίνονται σε τεμπέληδες που φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν!

  Εύα Καϊλή -Τα επιδόματα δίνονται σε τεμπέληδες που φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν!

 • Δημοσιογράφοι σε Ρόλο Κομπάρσου: Έκαναν κωμικές ερωτήσεις-πάσες στον αρχηγό της ΝΔ!

  Δημοσιογράφοι σε Ρόλο Κομπάρσου: Έκαναν κωμικές ερωτήσεις-πάσες στον αρχηγό της ΝΔ!

 • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η έκθεση φωτογραφίας «Θραύσματα» των αναμνήσεων και εμπειριών του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη Luiz Veloso στην Αθήνα.

  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η έκθεση φωτογραφίας «Θραύσματα» των αναμνήσεων και εμπειριών του Βραζιλιάνου...

 • Αμερικανική ΜΚΟ «Freedom House» παρουσιάζει τα κατεχόμενα ως «ασφαλή και ελεύθερη χώρα»!

  Αμερικανική ΜΚΟ «Freedom House» παρουσιάζει τα κατεχόμενα ως «ασφαλή και ελεύθερη χώρα»!

 • Το «ευχαριστώ» του Καμμένου στην τεράστια προσφορά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο παίδων «Αγία Σοφία».

  Το «ευχαριστώ» του Καμμένου στην τεράστια προσφορά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο παίδων «Αγία...

 • Ευάγγελος Αντώναρος: Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και δεν εκφράζει πλέον τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

  Ευάγγελος Αντώναρος: Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και δεν εκφράζει πλέον τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Η ΝΔ αλλάζει ηγεσία πριν από τις εκλογές - Αυτό είναι το σχέδιο αντικατάστασης του Μητσοτάκη.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία…….

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πεποίθηση σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα έχει τύχη στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, με την παρούσα ηγεσία, δηλαδή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι του κόμματος.

Κάθε πρωτοβουλία, κάθε κίνηση του προέδρου της ΝΔ οδηγεί σε αληθινό «Βατερλό» το κόμμα, όπως συνέβη και τις προάλλες με την πρόταση μομφής.

Έχουν καταλάβει πλέον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αδύνατον διαδραματίσει τον ρόλο του ηγέτη σε μία νικηφόρα πορεία. Έχει υποπέσει σε σφάλματα και γκάφες.

Έχει καταντήσει κουραστικός και γραφικός με το διαρκές - αντίστοιχο προς τη θέληση της κοινωνίας - αίτημα για εκλογές.

Έχει αποδειχθεί πως δεν μπορεί να κουμαντάρει τους ακραίους στο κόμμα του, αφού έχει καταντήσει έρμαιο της ακροδεξιάς σέχτας που καθορίζει πλέον τη γραμμή της ΝΔ. 

Δεν μπορεί να δώσει ταυτότητα στη ΝΔ και δεν μπορεί να χαράξει στρατηγική, ενώ ακόμη αναζητά - και δεν βρίσκει - πειστικό αφήγημα πάνω στο οποίο θα στηρίξει την αντιπολιτευτική του γραμμή. Δεν έχει πειστική πρόταση για την οικονομία και έχει περιορίσει τον ρόλο του σε εκείνον του υπονομευτή της εθνικής προσπάθειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποτύχει και οι πλέον έμπειροι στο κόμμα του, πρόσωπα - κλειδιά στον νέο-δημοκρατικό μηχανισμό αντιλαμβάνονται πως το πρόβλημα της ΝΔ είναι ένα: Η έλλειψη ηγεσίας ή άλλως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στην περίπτωση της πρότασης μομφής που οδήγησε τον Μητσοτάκη σε νέα κοινοβουλευτική συντριβή επιβεβαιώθηκε αυτή ακριβώς η πραγματικότητα. 

Τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία, προτείνεται για Νόμπελ Ειρήνης, λύνει ένα προς ένα τα προβλήματα που δημιούργησε το πολιτικό προσωπικό του χθες, βγάζει τη χώρα από την κρίση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γελοιοποιείται, απομονώνεται διεθνώς και αναζητά σωσίβιο μέσω της ακροδεξιάς στροφής που επιχειρεί.

Εκτός αυτών: Ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του εμπλέκονται σε σειρά σκανδάλων. Το ίδιο και κορυφαία στελέχη του κόμματός του. Το επιτελείο του είναι διαπιστωμένα ανίκανο και ο ίδιος έχει καταντήσει το παιδί για τα θελήματα του Σαμαρά, του Άδωνι και του Βορίδη.

Όλα αυτά έχουν προβληματίσει σημαντικά τμήματα του νέο-δημοκρατικού μηχανισμού, στελεχών και ψηφοφόρων, που θέλουν σήμερα να σώσουν ότι μπορούν, αν βέβαια σώζεται. Τι σκέφτονται οι σοβαροί νεοδημοκράτες; Να αλλάξει η ηγεσία της ΝΔ ακόμη και πριν από τις επόμενες εκλογές. 

Το «periodista.gr» έχει γράψει εδώ και καιρό πως στη ΝΔ έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Μητσοτάκη.

Το σχέδιο αναλύει ο Γιώργος Λακόπουλος....... 

Διαβάστε τι γράφει:

Σ’ αυτό το σκηνικό της απογοήτευσης διευρύνεται περισσότερο μεταξύ των κομματικών στελεχών και των παλαιών πολιτικών παραγόντων της ΝΔ - αλλά και σε εξωτερικούς υποστηρικτές της που επενδύουν στην επικράτηση της - η ιδέα να ερευνηθεί η αλλαγή ηγεσίας πριν από τις εκλογές, κατά το πρότυπο του Ευάγγελου Αβέρωφ το 1984.

«Αν δεν τον κάνουμε Αβέρωφ , θα γίνει μόνος του Έβερτ» λέει πεπειραμένος παράγοντας που θυμάται πόσο μεγάλη κομματική επένδυση είχε γίνει στο πρόσωπο του «Μπουλντόζα» – που ήταν συμπαθής εν αντιθέσει με τον Κυριάκο- και πήγε στράφι . Ηττήθηκε από τον Σημίτη, πρωτίστως λόγω των προσωπικών αδυναμιών του.

Στην περίπτωση Μητσοτάκη αυτές οι αδυναμίες είναι περισσότερες, εμφανέστερες και σε πολλά επίπεδα. Οι διορατικοί βλέπουν ήδη ότι ο σημερινός επικεφαλής της ΝΔ δεν θα αντέξει στις ασφυκτικές συνθήκες της προσεχούς προεκλογικής περιόδου.

Ο αντίπαλος του δεν έχει στίγματα σε βάρος του και θα παρουσιάσει κατάλογο επιτυχιών με ευρωπαϊκή και διεθνή επικύρωση, θα καταθέσει σχέδιο για το μέλλον.

Πρωτίστως του έχει πάρει τον αέρα και έχει το ηθικό πλεονέκτημα, απέναντι σε σκάνδαλα και προβληματικές συμπεριφορές παραγόντων της ΝΔ που εναγκαλίζεται και καλύπτει ο Μητσοτάκης.

«Πως θα πάμε σε εκλογές όταν ακόμη και ένας ανακριτής μπορεί να μας τινάξει στον αέρα;» λένε κάποιοι στη ΝΔ. 

Άλλοι απορούν πως έφτασε η ΝΔ στο σημείο να….καταγγέλει την Ευρώπη επειδή στηρίζει την Ελλάδα και να διακηρύσσει στη Βουλή ο επικεφαλής της ότι «το κάνουν για το δικό τους συμφέρον».

Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί αν ο Μητσοτάκης - στηριζόμενος στον προσωπικό μηχανισμό των ερασιτεχνών που διαμορφώνει για να εξοβελίσει τους υπολοίπους - μπορεί να αντισταθεί στην ενδεχομένη αξίωση να εγκαταλείψει την ηγεσία για να πάει η ΝΔ στην επόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κιόλας , με ικανότερο αρχηγό.

Ήτοι, να διαμορφώσει εγκαίρως προϋποθέσεις εκλογικής νίκης με πραγματικά πολιτικά δεδομένα και επαρκή ηγεσία που θα αναδεικνύει την ταυτότητά της -και όχι με διατεταγμένες δημοσκοπήσεις που δεν εμπιστεύεται κανείς.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό το καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο για τον ίδιο, καθώς πρέπει να βρει τρόπο να αποφύγει τη διάσπαση και ταυτόχρονα να επαναβεβαιώσει τη θέση του ως πρόεδρος του κόμματος. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Υ.Γ. Αφού ο Μητσοτάκης δέχεται το Βόρεια Μακεδονία γιατί έκανε την μομφή χθες; Για να μην μπουν φυλακή τα λαμόγια;

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σχετικά άρθρα

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Νέες Απαγορευμένες Επιγραφές και Ατάκες!!.…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, την Δευτέρα 03/09/18, μια ξεχωριστή συντροφιά στον «αέρα» του NOSTOS 106,6 FM από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που δίνουν τη δική τους νότα σ' ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και ήχους του παρελθόντος με την καλύτερη σύγχρονη μουσική!  ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Η Φαίη Βώκου, η ωραιότερη φωνή των FM και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα, καθημερινά 09.00-11.00......θα σας συναρπάζει με τις μουσικές της και την εκρηκτική της διάθεση!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top