• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

  Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 • Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις ετησίως είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο για 5 χρόνια!......του Νίκου Χρυσικόπουλου.

  Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις...

 • Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

  Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

 • ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

  ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

 • Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

  Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

 • Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

  Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις στην Νέα Ερυθραία.

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας όπως μας ενημερώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Καυγαλάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Ξεκίνησαν τα έργα που αφορούν στον τομέα της ύδρευσης, τεχνικές εργασίες, συντηρήσεις κτιρίων, διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων, τα οποία υλοποιούνται τόσο από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου, όσο και από αναδόχους εργολάβους.

Ειδικότερα ξεκίνησε η αντικατάσταση του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης, ένα σημαντικό έργο για τη Νέα Ερυθραία ώστε σιγά-σιγά να αντικατασταθούν όλοι οι παλαιοί αγωγοί ύδρευσης, οι οποίοι σε ένα μικρό ποσοστό είναι από αμίαντο και σε ακόμη μικρότερο με σιδηροσωλήνα και μαντέμι.

Έχει μείνει ένα 30-35% μόνο στο ιστορικό, παλιό κέντρο Νέας Ερυθραίας, όπου ήδη άρχισε η αντικατάστασή του. Συγκεκριμένα λοιπόν ξεκίνησε το κομμάτι της Φιλαδελφείας (από Πλαστήρα έως Κολοκοτρώνη), καθώς επίσης ολόκληρη η οδός Εφέσου, εν συνεχεία η οδός Σιβρισαρίου και αρκετοί ακόμα δρόμοι με την εργολαβία του 2017.

Ακόμη, υπάρχει μελέτη σε εξέλιξη με περισσότερους δρόμους σχεδόν το μισό εναπομείναντα ποσοστό, στο ιστορικό κέντρο. Πρόθεσή μας να αντικατασταθεί όλο το υπόλοιπο τμήμα του κέντρου που σήμερα έχει αμιαντοσωλήνα.

Παράλληλα, από το συνεργείο Ύδρευσης, της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες αντικατάστασης δικτύου περίπου 630m, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη για τη νέα μεγαλύτερη εργολαβία αντικατάστασης δευτερεύοντος αγωγού του 2018.

Σημαντική επίσης παρέμβαση γίνεται στις υπάρχουσες ανάγκες του Δήμου που αφορά επιδιόρθωση τμημάτων οδοποιίας από το Τεχνικό Συνεργείο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου μας.

Πολλά τμήματα διαφόρων και αρκετών οδών χρήζουν ομαλοποίηση από την ανύψωση ριζών των δέντρων, από κακότεχνες αποκαταστάσεις διαφόρων υπηρεσιών όπως Φυσικό Αέριο-ΔΕΗ-ΟΤΕ-Οπτικές Ίνες κλπ που πάρα πολλά χρόνια - δεκαετίες θα έλεγα - ταλαιπωρούσαν τους Δημότες, τους περαστικούς, τους συμπολίτες μας και πολλές φορές πλημμυρίζουν ιδιοκτησίες, λόγω μη απορροής όμβριων από τα ρείθρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντιδήμαρχος: 

«Τμήμα της Δαβάκη, Βορείου Ηπείρου, Ευαγγελιστρίας, Βρυούλων, Αλατσάτων, Σιβρισαρίου, Σπετσών, Πλουτάρχου, Σαπφούς, Λεύκης, Σοφοκλέους, Σπετσών, Υδρας, Σκουφά κα και συνεχίζουμε και σε υπόλοιπα τμήματα.

Σημαντικές επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται και στα πεζοδρόμια στο κέντρο, στην αγορά και σε άλλες περιοχές στην Ερυθραία, όπου γίνονται πολύ μεγάλες αντικαταστάσεις και συντηρήσεις των ανύπαρκτων -εδώ και χρόνια- πεζοδρομίων, όπως Αθανασίου Διάκου και στο επάνω και κάτω τμήμα της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, Κοραή, Έλλης, Παπανδρέου, Πλαστήρα και Καραμπουρνών, Κρίνων και Καστρίτσας, Ομήρου κα.

Στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας θα πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες συντήρησης και επισκευής κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρομίων και στις υπόλοιπες συνοικίες, θέλοντας να επιλυθούν τα όποια χρόνια προβλήματα.

Τέλος ξεκίνησε, σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, η κατασκευή του μικρού γηπέδου 5Χ5 στον αύλειο χώρο του 2ου-3ου Δημοτικού Σχολείου, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα ασφαλείας επειδή άρχισε το καλοκαιρινό πρόγραμμα και συνεχίζονται σιγά-σιγά οι υπόλοιπες εργασίες για να αποπερατωθεί το έργο.

Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθεια του, αφού ένας άχρηστος χώρος με ανύπαρκτα παρτέρια και χωμάτινους διαδρόμους θα αντικατασταθεί με ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 για τις ανάγκες και τις αθλητικές δραστηριότητες των μικρών παιδιών μας».

«Η προσπάθεια μας για την υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών και παρεμβάσεων είναι συνεχής», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, τονίζοντας ότι «παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες και γίνεται πλήθος παρεμβάσεων αυτεπιστασίας, ικανοποιώντας έτσι πολλά από τα αιτήματα της περιοχής».

Σχόλια   

 
Ρηγα
0 #1 Ρηγα 29-06-2018 16:39
Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και όλα τα πεζοδρόμια είναι κατεστραμμένα θυμήθηκε ο Κος Καυγαλακης να τα φτιάξει για να παρκάρουν καλύτερα τα αυτοκίνητα επάνω !! Σαν δε ντρέπονται λιγο
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top