• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

  Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 • Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις ετησίως είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο για 5 χρόνια!......του Νίκου Χρυσικόπουλου.

  Ιλιγγιώδη τα μεγέθη που αποκαλύφθηκαν από την εποπτεία στον διαδικτυακό τζόγο: Τζίρο 5 δις...

 • Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

  Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: ΙΧ αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Γουέστμινστερ.

 • ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

  ΙΤΑΛΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα αυτοκινητόδρομου, δεκάδες οι νεκροί.

 • Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

  Ραγδαίες εξελίξεις: Διακοπή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές τριών τουρκικών τραπεζών.

 • Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

  Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

Πως κόβεται ο γόρδιος δεσμός των αυθαιρέτων……του Σταύρου Λυγερού.

Η τραγωδία στο Μάτι επανέφερε με δραματικό τρόπο στην επικαιρότητα το πρόβλημα της αυθαίρετης δόμησης. Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε από το Λαύριο την κατεδάφιση αυθαιρέτων, για τα οποία υπάρχει τελεσίδικη σχετική απόφαση. Το γεγονός ότι ούτε οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ούτε η δική του, στα τρισήμιση χρόνια ζωής της, δεν είχε υλοποιήσει αυτές τις αποφάσεις είναι ενδεικτικό.

Η πρακτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα η Πολιτεία, δηλαδή το πολιτικό σύστημα, είναι η με χρονική καθυστέρηση και έναντι ενός προστίμου μαζική νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να υπηρετούνται και οι ανάγκες των πελατειακών σχέσεων και η εισπρακτική σκοπιμότητα.

Υπολογίζεται ότι πολύ πάνω από ένα εκατομμύριο κτίσματα παραβιάζουν τη νομοθεσία. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνει εξαρχής η διάκριση ανάμεσα σε αυθαιρεσίες βαθμού “πταίσματος”, “πλημμελήμματος” και “κακουργήματος”. 

Μακεδονικός Αγώνας: Η μάχη του Ανταρτικού (1904).

Η βουλγαρική επιβουλή κατά της Μακεδονίας υπήρξε παλαιά, χρονολογούμενη από τους χρόνους του Βυζαντίου. Το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα, μετά τη δημιουργία του βουλγαρικού κράτους, οι Βούλγαροι, μέσω της Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης (ΕΜΕΟ), επιχείρησαν να ελέγξουν τη Μακεδονία.

Η Ελλάδα αντέδρασε, καθυστερημένα, όπως πάντα. Μετά τη θυσία του Παύλου Μελά, πάντως, ελληνικά σώματα Μακεδονομάχων, πέρασαν στη Μακεδονία για να αντιμετωπίσουν τις συμμορίες των Βούλγαρων κομιτατζήδων.

Επί παντός ειδικοί!......

Θυμόµαστε στο δυστύχημα µε το, κυπριακών συμφερόντων, κρουαζιερόπλοιο, ανοιχτά της Σαντορίνης, πριν αρκετά χρόνια, τηλεπαρουσιαστής να αποφαίνεται, µε αυτάρεσκο ύφος, για το ακριβές μέγεθος των ρηγµάτων, στο πλοίο.

Μέχρι που κάποιος εκπρόσωπος του «Νηογνώμονα» (του υπεύθυνου - κρατικού τότε - φορέα, για την πιστοποίηση του αξιόπλοου ενός σκάφους), του επεσήμανε πως αν ίσχυαν τα όσα υποστήριζε, τότε το πλοίο θα είχε βυθιστεί άµεσα και δε θα είχε παραµείνει «όρθιο» επί πολλές ώρες, γεγονός που, παρεμπιπτόντως, αποδείχθηκε σωτήριο, για τη συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών και µελών του πληρώματος.

Τα όσα ακούµε και διαβάζουμε, αυτές τις 10 µέρες, για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για εδραιωμένη νοοτροπία. 

Αντέχετε κύριε Τσίπρα και κύριε Μητσοτάκη;…….. του Ι. Ν. Φιλιππάκη

H «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» αφιέρωσε το κεντρικό της θέμα στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου στην επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ηγέτης που θα βγάλει αυτόν τον τόπο από το τέλμα όπου βρίσκεται εδώ και δεκαετίες.

Μέχρι να βρεθεί όμως (και αν βρεθεί) μήπως δίνεται η ευκαιρία στους δύο πολιτικούς ηγέτες που εκφράζουν (;) ή θέλουν να εκφράσουν την πλειονότητα του ελληνικού λαού να συνεννοηθούν (επιτέλους!) στην υλοποίηση ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης;

Ενός σχεδίου που θα θέσει τις βάσεις ώστε στο μέλλον να μην ξανά-πνιγούμε και να μην ξανά-καούμε;

Τελικά Ποιος Έχει Ευθύνη Για τα Αυθαίρετα;…….του Χρήστου Η. Χαλαζιά

Με το ρυθμό που καίγονται τα δάση μας - που συνιστούν την αρχαιότερη και πλουσιότερη πηγή ζωής του πλανήτη - θα έχουν εξαφανιστεί τα επόμενα χρόνια. Η γενιά μας , ίσως θα έχει παραστεί μάρτυρας στη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή των τελευταίων χρόνων.

Το βιολογικό αυτό ολοκαύτωμα , που εξελίσσεται κάτω από τα μάτια μας, θα μεταβάλει ανεπανόρθωτα το πολύπλοκο ιστό της ζωής του πλανήτη. Βραχυπρόθεσμα, απειλεί τη ζωή χιλιάδων πολιτών στη χώρα μας και πάνω από ένα δισεκατομμύριο στον πλανήτη, θα βρεθούν χωρίς νερό, σε άγονη κατεστραμμένη γη. 

Μακροπρόθεσμα θα μεταβάλει το κλίμα του πλανήτη- και την ιστορία του. Οι ολέθριες συνέπειες που θα έχει για την ανθρωπότητα ο θάνατος των δασών, μόνο με τις συνέπειες ενός πυρηνικού πολέμου μπορούν να συγκριθούν.

Σελίδα 1 από 100

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top