• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Είναι γνωστοί αυτοί που ευθύνονται για το κλείσιμο του MEGA: Και δεν είναι οι πολιτικοί…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Είναι γνωστοί αυτοί που ευθύνονται για το κλείσιμο του MEGA: Και δεν είναι οι πολιτικοί…..του...

 • ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ τέτοιο απίθανο βιογραφικό!!

  ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ τέτοιο απίθανο βιογραφικό!!

 • Το ΚΕΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

  Το ΚΕΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

 • Η ομοβροντία Παυλόπουλου-Καραμανλή-Καμμένου έθεσε τις κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό!

  Η ομοβροντία Παυλόπουλου-Καραμανλή-Καμμένου έθεσε τις κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό!

 • Έλληνας καθηγητής στις ΗΠΑ δηλώνει: Η γενετική θα αλλάξει τον τρόπο που ασκείται η ιατρική.

  Έλληνας καθηγητής στις ΗΠΑ δηλώνει: Η γενετική θα αλλάξει τον τρόπο που ασκείται η ιατρική.

 • FAKE Ενημέρωση ΣΚΑΪ……Έλεος πια!!

  FAKE Ενημέρωση ΣΚΑΪ……Έλεος πια!!

Το αντί-νεοφιλελεύθερο μέτωπο, τα τραγικά αδιέξοδα Δεξιάς και Κεντροαριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ……του Γιάννη Α. Μυλόπουλου*

Τουλάχιστον αμηχανία φανερώνει η πλήρης αντιφάσεων πολιτική με την οποία το νεοφιλελεύθερο τόξο του πολιτικού μας συστήματος αντιμετωπίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινώντας από τη ΝΔ, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί με σαφήνεια πλέον σε σκληρές νεοφιλελεύθερες οικονομικά και συγχρόνως και ακροδεξιές πολιτικά θέσεις, έως τα κόμματα της κεντροαριστεράς, που ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας και το παράδειγμα της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, υπέκυψαν όψιμα στη γοητεία του νεοφιλελευθερισμού, φανερή είναι η αμηχανία και έκδηλη η πλήρης αντιφάσεων πολιτική αντιμετώπισης του κοινού πολιτικού τους αντιπάλου, του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο οποίος αναδείχθηκε στη μόνη πολιτική δύναμη που με δύναμη αλλά και ρεαλισμό και πειστικότητα όρθωσε το ανάστημα, σε εποχές δύσκολες, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. 

Η μεγάλη ήττα του Ερντογάν και η άγνωστη ήττα κάποιων ντόπιων…του Μανώλη Κοττάκη - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτά που έχασε η Τουρκία ήταν πολλά και μαζί της επλήγησαν και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Από τις αναλύσεις που διάβασα αντιλαμβάνομαι ότι δεν κατέστη δυνατόν να καταλάβουμε τι κερδίσαμε από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

Ακόμη και κατά τεκμήριο μετριοπαθείς πολιτικοί της Ν.Δ. υπέκυψαν στις σειρήνες του λαϊκισμού, τον οποίο κατά τα λοιπά καταγγέλλουν, και επιχειρηματολόγησαν για διπλωματική ήττα πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. 

Ιερουσαλήμ, η Αιώνια Πρωτεύουσα του Ισραήλ…..του Ιάκωβου Μ. Φριζή

«Η Ιερουσαλήμ είναι περισσότερο φλόγα παρά πόλη και κανείς δεν μπορεί να χωρίσει μια φλόγα» (Σ. Πέρες)

Γιατί τόση αναταραχή στην Ευρώπη, στον Αραβικό κόσμο, αλλά και σε άλλες χώρες απομακρυσμένες από την Ιερουσαλήμ, επειδή ο Πρόεδρος Τραμπ θέλησε να εφαρμόσει μία απόφαση της Γερουσίας του 1995, αν δεν κάνω λάθος, που όριζε ότι οι ΗΠΑ έπρεπε να αναγνωρίσουν ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ;

Η απάντηση είναι απλή. Αν ανατρέξουμε λίγες δεκαετίες πίσω, θα διαπιστώσουμε ότι το δολοφονικό Ολοκαύτωμα συνέβη στην Ευρώπη, με τη σύμφωνη γνώμη και των Αράβων, ιδιαίτερα της περιοχής της Ιερουσαλήμ. 

Καλέσαμε τον Ερντογάν στην Αθήνα για να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε; Μα είμαστε καλά;…..του Μιχάλη Ιγνατίου.

Για να καταλάβω και εγώ ο αφελής, δηλαδή…..Η Ελλάδα προσκάλεσε τον ισλαμιστή Πρόεδρο της Τουρκίας, απλά για να επιβεβαιώσουμε και εμείς και εκείνος ότι έχουμε διαφορές; Οι οποίες είναι αξεπέραστες;

Μα είμαστε καλά; Έγιναν τόσες προ συναντήσεις και προ συνεννοήσεις, αντάλλαξαν τόσα…..χαρτιά, γράφτηκαν ένα σωρό τηλεγραφήματα, έγιναν τόσα έξοδα σε αεροπλάνα (πολιτικά και στρατιωτικά) εκατέρωθεν για να κάνουν τι; 

Διότι ναι μεν έφαγαν και ήπιαν και έκαναν προπόσεις για την ελληνοτουρκική φιλία. Αλλά το βασικό που συνέβη ήταν το αναμενόμενο: Διαφώνησαν στα μεγάλα και σημαντικά θέματα, μετά συμφώνησαν στα μικρά, στα ανώδυνα και τα επουσιώδη. Ποιο είναι το κέρδος από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν; 

Το συνέδριο του Μητσοτάκη και το συμπέρασμα.

Τι συμπέρασμα βγήκε από το συνέδριο του Κυριάκου Μητσοτάκη; Από τους 2400 συνέδρους, συμμετείχαν οι 900 στην έναρξη. Μόλις 300 ήταν στη λήξη!

Μάθαμε ότι το κόμμα του Μητσοτάκη θα συνεργαστεί με το Σταύρο Θεοδωράκη και κάποιον ηθοποιό Μαρκουλάκη, και ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από τόσα χρόνια πολιτικής καριέρας, ήταν η καταψήφιση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά την εκλογή του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σελίδα 4 από 66

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 6o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Την Παρασκευή 15/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την σάτιρα «ГЛУМ» (Γκλούμ) βασισμένη στο «Ημερολόγιο ενός απατεώνα» του Αλεξάντρ Οστρόφσκι, στο Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ. 210 345 5020.

Την κερδίζει ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/12/2017 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων δέκα e-mail που θα παραληφθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εάν ενδιαφέρεστε……δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε το logo…..

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top