• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

Για την υπόθεση διενεργήθηκε εισαγγελική έρευνα μετά από τη διαβίβαση πορισματικής αναφοράς του Σώματος Ελεγκτών Υγείας, που προσδιορίζει τη ζημιά του Δημοσίου σε ποσό περίπου 15 εκατομμυρίων...

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

Στα ΔΥΣΚΟΛΑ ελπίζω να βρεθούνε πάλι...

 • Δήλωση βόμβα από τον Σαμαρά: Τίτλος τιμής για εμένα που έριξα την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

  Δήλωση βόμβα από τον Σαμαρά: Τίτλος τιμής για εμένα που έριξα την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 • Βρετανικό δικαστήριο δίνει αποζημιώσεις σε αγωνιστές της ΕΟΚΑ! Ιστορική απόφαση.

  Βρετανικό δικαστήριο δίνει αποζημιώσεις σε αγωνιστές της ΕΟΚΑ! Ιστορική απόφαση.

 • ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

  ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

 • Πειθαρχική έρευνα σε «δικαστές» για την 17μηνη καθυστέρηση της υπόθεσης «Noor 1».

  Πειθαρχική έρευνα σε «δικαστές» για την 17μηνη καθυστέρηση της υπόθεσης «Noor 1».

 • Σφοδρή επίθεση Βερύκιου σε Acun: «Ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, άρπαξε 10 εκατομμύρια και τα έβγαλε στην Τουρκία!»

  Σφοδρή επίθεση Βερύκιου σε Acun: «Ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, άρπαξε 10 εκατομμύρια και τα...

Στον Δήμαρχο Λέσβου το βραβείο Ούλωφ Πάλμε για το 2016.

Μια σπουδαία διάκριση έρχεται στη χώρα μας από τη Σουηδία και το ίδρυμα Ούλωφ Πάλμε για τον δήμαρχο της Λέσβου μόλις ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος. Ο Σπύρος Γαληνός μοιράστηκε το βραβείο Ούλωφ Πάλμε για το 2016 μαζί με τη δήμαρχο της Λαμπεντούζα Giusi Nicolini.

Η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των βραβείων αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Σπυρίδων Γαληνός.

Το βραβείο Ούλωφ Πάλμε για το 2016 απονέμεται στους δύο Δημάρχους Σπυρίδων Γαληνό, από τη Λέσβο, και Giusi Nicolini, από την Λαμπεντούζα, για την εμπνευσμένη ηγεσία τους σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της εποχής μας, σώζοντας χιλιάδες ζωές και δίνοντας ελπίδα και την πίστη για το μέλλον.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ από την μαρτυρική Λέσβο!

Νέα επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα απέστειλε σήμερα ο ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός τονίζοντας την οριακή κατάσταση που επικρατεί στο νησί και τον άμεσο κίνδυνο αποσταθεροποίησης με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το lesvosreport.gr, ο δήμαρχος του νησιού επισημαίνει πως υπάρχει αύξηση της παραβατικότητας από την πλευρά των μεταναστών αλλά και τη συστηματική προσπάθεια παραπληροφόρησης που απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Αναφέρει μάλιστα ότι έχει δεχθεί απειλές τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενώ καθιστά υπεύθυνο κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα στην περίπτωση που χαθεί ο έλεγχος στο νησί.

Πώς σχολίασε το συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Κηφισιάς;

«Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι πάντα διεκδικητική»

Οι διεκδικήσεις της Αυτοδιοίκησης έχουν διαχρονικά δυναμικό χαρακτήρα. Μια σειρά από μεγάλα θέματα που αφορούν στους Δήμους είναι ανοιχτά όπως τα οικονομικά, ο εκλογικός νόμος, ο διάλογος για την αλλαγή του «Καλλικράτη».

Με αυτοδιοικητικά κριτήρια αγωνιζόμαστε για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών μας. Εξάλλου η Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι πάντα διεκδικητική σε θέματα θεσμικής ανεξαρτησίας και οικονομικής αυτοτέλειας.

Συνέδριο ΚΕΔΕ: «Επεισόδια» για την απλή αναλογική, κινητικότητα και η απόφαση του Συνεδρίου.

Εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων, που παραλίγο να φτάσουν στα άκρα, ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή της αντιπαράθεσης, όπως κατήγγειλαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ήταν οι μεθοδεύσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη (ΝΔ) και του επικεφαλής του «Αυτό-διοικητικού Κινήματος», Απόστολου Κοιμήση (ΠΑΣΟΚ), να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία χωρίς καταμέτρηση. 

Η θεσμική ενίσχυση της άμεσης δημοκρατίας στην Κηφισιά.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αναλάβει καταστατικό ρόλο ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαδικασιών του Καλλικρατικού δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία) και δραστηριοποιούμαι στη σύνταξη κανονισμών - νομικών κειμένων - που επεξεργάζεται η εν λόγω επιτροπή και εισηγείται ο πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς με στόχο την ψήφισή τους ως κανονιστικών διοικητικών πράξεων δια των οποίων αποφασίζεται η ενεργοποίηση στο δήμο Κηφισιάς διαδικασιών άμεσης δημοκρατίας.

Η εμπειρία αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί αφενός άπτεται αντικειμένου νομικής εξειδίκευσης και γιατί αφετέρου μου δίνεται η δυνατότητα να διαπιστώσω, ιδίοις όμμασι, τους προβληματισμούς, τους προβληματισμένους αλλά και τους προβληματικούς που ασκούν δημόσια διοίκηση σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλοι επ’ ωφελεία των εκλογέων δημοτών κι άλλοι στην καμπούρα αυτών, οι τελευταίοι αδιαφορώντας για το κοινό όφελος και μη επιθυμώντας τη συμμετοχικότητα των δημοτών στην άσκηση της δημόσιας διοίκησης. 

Τα κανονιστικά κείμενα των κανονισμών συνοικιακών συνελεύσεων και συνοικιακών συμβουλίων που έχουν μέχρι τώρα δημιουργηθεί και ήδη ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς είναι δείγματα θετικής γραφής μιας κυβερνώσας διοίκησης που τείνει ευήκοον ους σε θεσμούς άμεσης δημοκρατίας, έστω κι αν τα εν λόγω κανονιστικά κείμενα δεν είναι ρηξικέλευθα - δεν θα μπορούσαν, άλλωστε, να ψηφιστούν και γίνουν δεκτά αν ήταν τέτοια, λαμβάνοντας υπόψη τις ισχυρές συντεχνιακές δομές της τοπικής κοινωνίας που στο παρελθόν έχουν αναδείξει σε ύπατα αξιώματα του δήμου αγράμματους, ολιγογράμματους και εξουσιομανείς. 

Σελίδα 9 από 53

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 6o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Την Παρασκευή 15/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την σάτιρα «ГЛУМ» (Γκλούμ) βασισμένη στο «Ημερολόγιο ενός απατεώνα» του Αλεξάντρ Οστρόφσκι, στο Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ. 210 345 5020.

Την κερδίζει ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/12/2017 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων δέκα e-mail που θα παραληφθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εάν ενδιαφέρεστε……δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε το logo…..

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top