• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την προδοσία Αντώνη Σαμαρά στο Μακεδονικό μέσα στην Βουλή 1993.

  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την προδοσία Αντώνη Σαμαρά στο Μακεδονικό μέσα στην Βουλή...

 • Παρουσία Βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα.

  Παρουσία Βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα.

 • Η ΝΔ αλλάζει ηγεσία πριν από τις εκλογές - Αυτό είναι το σχέδιο αντικατάστασης του Μητσοτάκη.

  Η ΝΔ αλλάζει ηγεσία πριν από τις εκλογές - Αυτό είναι το σχέδιο αντικατάστασης του Μητσοτάκη.

 • Απόηχοι της Ανθοκομικής.

  Απόηχοι της Ανθοκομικής.

 • Το συνέδριο «Smart City» στον Δήμο Κηφισιάς.

  Το συνέδριο «Smart City» στον Δήμο Κηφισιάς.

 • Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκη!......

  Μητσοτάκης εναντίον Μητσοτάκη!......

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη 22 Μαίου 2013 και ώρα 07.00μμ συνήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, υπό την προεδρεία της κ. Ν. Παναγιώτου, για την λήψη των παρακάτω αποφάσεων.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία ακολούθησε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην συνέχεια συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα......χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!...... «4» έκτακτα και «28» τακτικά θέματα που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 12 ημερομηνίας 17/05/2013.

Περίπου 90 λεπτά διήρκησε το Δημοτικό Συμβούλιο, και αυτό γιατί περισσότερα από τα 28 θέματα ήταν υπηρεσιακά, τα οποία δεν είχαν συζητηθεί στο προηγούμενο συμβούλιο της 15ης Μαΐου 2013, λόγων των εντάσεων που δημιουργήθηκαν και της διακοπής τελικά του συμβουλίου μετά τα μεσάνυχτα.

ΑΛΑΣΚΑ: Δέκα χρόνια αισθητικής ρύπανσης της πλατείας Κεφαλαρίου.

Τον περασμένο Νοέμβριο του 2012, το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να παραχωρηθεί το κτίριο της ΑΛΑΣΚΑ σε ιδιώτη επενδυτή, μετά από ενημέρωση τότε του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εφικτότητα της επένδυσης, από τον μελετητή του έργου κ. Μανώλη Μπαλτά (πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ) ο οποίος υποστήριξε ότι το πιο βιώσιμο σενάριο αποτελεί η παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου σε ιδιώτη επενδυτή για 10 ή 20 χρόνια, προκειμένου ο Δήμος Κηφισιάς να εισπράττει ετήσια ανταποδοτικά τέλη. Υπολόγισε, μάλιστα, ότι το κόστος της αρχικής επένδυσης θα είναι 1,5 εκατ. ευρώ (αρχιτεκτονική μελέτη, αποκατάσταση κτηρίου και επαναλειτουργία.

Το κτίριο της ΑΛΑΣΚΑ είχε καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό λόγω πυρκαγιάς το 2003, ενώ είχε εγκαταλειφτεί λόγω θανάτου του ενοικιαστή του, δυο χρόνια πιο μπροστά. Από τότε το ιστορικό αναψυκτήριο ΑΛΑΣΚΑ «προσφέρει» αισθητική ρύπανση στην πλατεία Κεφαλαρίου!

Συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς με τον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση είχαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνική Μέριμνα», Μαρία Κεφαλά-Σαλματάνη και ο εντεταλμένος Σύμβουλος, αρμόδιος για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, Ευάγγελος Αυλήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προγράμματα όπως η «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για τους παιδικούς σταθμούς, η Κοινωφελής Εργασία, ενώ εξετάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης και την υποστήριξη της.

Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Αεριοποίηση Βιοµάζας ισχύος ≤1 MW!

Ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Παναγιώτης Κανακάκης ενημερώνει στις 15/05/2013 για το θέμα της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας στη Θέση «Καλιφτάκι» στην οδό ΘΗΒΑΪ∆ΟΣ στο ∆ήµο Κηφισιάς.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΤΑΣΗ Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. Κηφισιάς
ΘΕΜΑ: Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας στη Θέση «Καλιφτάκι».

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριοι και κύριες συνάδελφοι, στις 16 Απριλίου 2013 συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων σχετικά µε την εγκατάσταση µμονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας, στην θέση Καλυφτάκη στον δήμο Κηφισιάς. 

Τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιά με θέμα «Φωτογραφίζω την Πόλη μου».

Στις 22 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Φωτογραφίας των μαθητών και μαθητριών της Λέσχης φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς με θέμα «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ».

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Ν. Χιωτάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Ε. Αυλήτης.

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο του «ΛΥΡΕΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ» όπου στεγάζεται το 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Σελίδα 134 από 135

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του sports & lifestyle restaurant στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις πιο αστείες ατάκες του φετινού καλοκαιριού!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top