• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Αυτοί είναι οι ένοχοι για το έγκλημα στη Μάνδρα!!

  Αυτοί είναι οι ένοχοι για το έγκλημα στη Μάνδρα!!

 • FAKEnews του Μητσοτάκη για την οικονομία!

  FAKEnews του Μητσοτάκη για την οικονομία!

 • Σκανδιναβικός Παράδεισος!

  Σκανδιναβικός Παράδεισος!

 • ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ από Γεωργιάδη στα «Παραπολιτικά».

  ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ από Γεωργιάδη στα «Παραπολιτικά».

 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόσωπο της Πλάκας, της παλαιότερης γειτονιάς στην Κηφισιά…..αλλάζει!!

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόσωπο της Πλάκας, της παλαιότερης γειτονιάς στην Κηφισιά…..αλλάζει!!

 • Απόφαση-Κόλαφος του ΣτΕ για τις Πρέσπες: Δεν προκύπτει κανένα τετελεσμένο πριν κυρωθεί και από τα δυο μέρη!

  Απόφαση-Κόλαφος του ΣτΕ για τις Πρέσπες: Δεν προκύπτει κανένα τετελεσμένο πριν κυρωθεί και από τα...

Υπό βροχή γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Πάρκο «Α.Γ. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία!

Με βροχερό καιρό, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς. Το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πάρκο «Α.Γ. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία.

Στο παραδοσιακό γλέντι μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν πατροπαράδοτες λιχουδιές, παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Η γιορτή διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, που μερίμνησε και για τους μικρούς του φίλους καθώς εμψυχωτές ανέλαβαν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.

Εμπορικός Σύλλογος Νέας Ερυθραίας κατά Δήμου για τη φορολόγηση των επιγραφών!

Τη διαμαρτυρία του για τη φορολόγηση των επιγραφών των καταστημάτων εκφράζει ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Ν. Ερυθραίας και ζητεί από τη δημοτική Αρχή να πάρει πίσω τις σχετικές ειδοποιήσεις προς του επαγγελματίες της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου:

«Αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ν. Ερυθραίας συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Θωμάκο και αντιδημάρχους του Δήμου και τους εξέθεσε τη θέση του πάνω στο ζήτημα της φορολόγησης της Επιγραφής-Ταμπέλας.

Η Επιγραφή-Ταμπέλα (δηλωτικό του επαγγέλματός μας) δεν είναι διαφήμιση και δεν παράγει τέλη προς τους Δήμους.

Στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραία εντάχθηκε στις 08/03/2016 το δίκτυο ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.»!

Μετά από σχετική αλληλογραφία τον Οκτώβριο του 2014 και την ενημέρωση από τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι πρόκειται να διακοπεί η υδροδότηση της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» από την ιδιόκτητη γεώτρηση που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της (πρώην ΑΓΡΟΤΙΚΗ), χρονίζουσα εκκρεμότητα των προηγούμενων διοικήσεων, ξεκίνησε αρχές του 2015 μια καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης του δικτύου ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» με υπαλλήλους του Δήμου, λόγω έλλειψης σχεδίου από την ίδια εταιρεία.

Στα μέσα του 2015 ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταγραφής και αμέσως μετά ο Δήμος προέβη στην υλοποίηση έργου για τη συγχώνευση του παλαιού δικτύου στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραίας. 

Ψήφισμα για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Ο Δήμος Κηφισιάς και η σχολική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας καλούνται να αποφασίσουν και να δώσουν λύσεις για την επισκευή του «πληγωμένου» και ετοιμόρροπου κτιρίου, σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης, αλλά και για την άμεση μεταστέγαση του συνόλου του σχολείου σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό συγκρότημα, από τις λυόμενες αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, σε συνάντηση της δημοτικής Αρχής, της διεύθυνσης του σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου και θα εξεταστούν οι τωρινές συνθήκες διδασκαλίας, οι πιθανοί χώροι μεταστέγασης και το χρονοδιάγραμμα αυτής. 

Ζητείται λύση για άμεση μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ερυθραίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας ζητεί λύση για την άμεση μεταστέγαση του συνόλου του σχολείου σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό συγκρότημα.

Μείζον θέμα για την ασφάλεια των 300 μαθητών και των 50 εκπαιδευτικών που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν χώρους του ετοιμόρροπου σχολείου δημιουργείται από την ίδια την έκθεση επικίνδυνων οικοδομών της Υπηρεσίας Δόμησης Νέας Ιωνίας, όπου υπάγεται ακόμη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, βάσει της οποίας: «οι διώροφες οικοδομές του σχολικού συγκροτήματος είναι επικίνδυνες από άποψη στατική και δομική, κοινώς ετοιμόρροπες» και ζητάει να ληφθούν άμεσα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, την«άμεση αχρησία όλου του σχολικού συγκροτήματος» τόσο για τα κτίρια όσο και για τον περιβάλλοντα χώρο, για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος ή απώλειας ανθρώπινης ζωής και ενίσχυση-αποκατάσταση φέροντος οργανισμού, όπου και αν απαιτηθεί».

Σελίδα 9 από 26

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top