• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • «Η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα»…….της Uzay Bulut.

  «Η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα»…….της Uzay Bulut.

 • Δεν πιάνει η λάσπη στον Καραμανλή.

  Δεν πιάνει η λάσπη στον Καραμανλή.

 • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ντροπιάζει μόνο το έθνος αλλά και την παράταξη…….

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ντροπιάζει μόνο το έθνος αλλά και την παράταξη…….

 • Άγριες επιθέσεις Μαυρίδη και Παπαχρήστου στον Καραμανλή με την ανοχή του Μητσοτάκη.

  Άγριες επιθέσεις Μαυρίδη και Παπαχρήστου στον Καραμανλή με την ανοχή του Μητσοτάκη.

 • Σκάνδαλο Novartis: Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα παραπέμπονται σε προκαταρκτική εξέταση.

  Σκάνδαλο Novartis: Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα παραπέμπονται σε προκαταρκτική εξέταση.

 • Να απαιτήσουμε από Αμερικανούς κι Ευρωπαίους να κόψουν τον «πολεμικό χορό» του Ερντογάν στη Μεσόγειο……του Μιχάλη Ιγνατίου.

  Να απαιτήσουμε από Αμερικανούς κι Ευρωπαίους να κόψουν τον «πολεμικό χορό» του Ερντογάν στη...

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ασχήμιες στην πόλη!

Αν δεν κάνω λάθος, πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια και βάλε, από τότε που χρονολογούνται οι ασύλληπτες και κατά την γνώμη μου εξοργιστικές επεμβάσεις στα κυκλοφοριακά της Ν. Ερυθραίας και όχι μόνον.

Αυτά όμως δεν ενδιαφέρουν άμεσα το παρόν γραπτό. Θα τα αφήσω περιμένοντας να κριθούν από άλλους πολύ πιο αρμόδιους από εμένα.

Αναφέρομαι εν προκειμένω σ' αυτήν την δεκαετία όπου ένα ξεχασμένο άθλιο πλέον ικρίωμα παραμένει όρθιο και αναφέρεται στους όσους το πάλαι ποτέ σχετίζονταν με το έργο το οποίο στην πινακίδα αναφέρεται ως "Ενοποίηση του ιστορικού Κέντρου Καστρί" !

Υποθέτω ότι ο αναγνώστης του παρόντος θα έχει αντιληφθεί ότι αναφέρομαι στις πινακίδες στην διασταύρωση των οδών Κ. Βάρναλη και Γ. Παπανδρέου, και οι οποίες μας θυμίζουν το εμπνευσμένο έργο που έκτοτε αναστάτωσε για τα καλά - και βέβαια συνεχίζει να τυραννάει - ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή!!

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία!

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα έξι άγνωστων ατόμων δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2015.

Το περιστατικό συνέβη στο χώρο της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία, όταν εισήλθε ένα ΙΧ το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με συνέπεια να γίνουν συστάσεις στον οδηγό του από τους υπαλλήλους που βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ωστόσο, το επεισόδιο όχι μόνο δεν έληξε εκεί, αλλά είχε και συνέχεια…..καθώς λίγο αργότερα το χώρο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία του Δήμου «επισκέφθηκαν» έξι άτομα (αγνώστων στοιχείων) τα οποία και συνεπλάκησαν με τους υπαλλήλους, με τον έναν εξ' αυτών να μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ύστερα από τα χτυπήματα των τραμπούκων.

«Καλή Αρχή» από την Κοραή!

Φαίνεται ότι ήταν γραφτό, η αρχή της αποδόμησης της «αυτοκρατορίας» των προνομιούχων δρόμων ορισμένων επιλεκτικός ευνοηθέντων κατά το παρελθόν περιοχών του σημερινού Δήμου μας, να ξεκινήσει από την επί σειρά ετών,.....«αναβαθμισθείσα» οδό Κοραή του Καστριού.

Αναβαθμισθείσα, με τον γνωστό κατάπτυστο και αντικοινωνικό τρόπο που εφευρέθηκε την εποχή εκείνη προς εξασφάλιση «ανωτέρας ποιότητας ζωής», μιας μερίδας μόνον κατοίκων της περιοχής, και που κατά την άποψη μου, κατέφυγαν στο γνωστό «γαία πυρί μιχθήτω!» για τους υπόλοιπους......άμοιρους πληβείους που έμελλε προφανώς να ζήσουν έξω από το περιώνυμο τσιφλίκι, χορεύοντας το «γύρω-γύρω όλοι» !!

Έτσι λοιπόν, μετά από χρόνια, σαν αποτέλεσμα γενικής κατακραυγής αλλά και αλλαγής της Δημοτικής Αρχής και σχετικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, ήρθε η μπίλια και έκατσε εκεί που έπρεπε, εγκαινιάζοντας πλέον μια εποχή διαφορετικής νοοτροπίας και ανθρωπίνων σχέσεων, με το άνοιγμα της αυλαίας η - εάν θέλετε - το κλείσιμο της αυλαίας του «θεάτρου του παραλόγου» της οδού Κοραή.

Το Τοίχος Κοραή: Μετά μία πενταετία......η πτώση του!

Ήταν το σύμβολο που ωφέλησε βέβαια τους, σε σύγκριση, ελάχιστους εκείνους που κατοικούν την περιοχή, και που απολαμβάνουν την πλήρη ησυχία τους έχοντας μετατρέψει τους δρόμους μπροστά στα σπίτια τους σε δρόμους σχεδόν ιδιωτικούς εις βάρος όμως - κατά την άποψη μας - του κοινωνικού συνόλου της ευρύτερης περιοχής με την σκανδαλώδη ανοχή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής γενικά και του πρώην Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας ειδικά!!

Τα μεταλλικά τοιχία στην οδό Κοραή αποσύρονται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη.

Που διαχώρισε μια μερίδα μόνον κατοίκων της περιοχής «επωνύμων» που κατά την άποψη μας, κατέφυγαν στο γνωστό «γαία πυρί μιχθήτω!» για τους υπόλοιπους...άμοιρους πληβείους.

Νέα Ερυθραία…..ανεξέλεγκτη βιομηχανία διασκέδασης!

Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω γράμμα ημερομηνίας 17/07/2015 της κ. Αικατερίνης Ανδρίτσου, αναγνώστριας της Καθημερινής.

Κύριε διευθυντά,

Είμαι κάτοικος της πολύπαθης περιοχής της Ν. Ερυθραίας που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μετατραπεί σ’ ένα απέραντο κέντρο διασκέδασης και φαγητού χωρίς κανένα όριο και κανένα κανόνα! Παντού δημιουργούνται καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς κανείς να νοιάζεται για τον θόρυβο, την όχληση και τη μόλυνση της περιοχής.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Ν. Ερυθραίας (κ. Ταμβάκη), που αφού εξασφάλισε το σπίτι της και την περιοχή που μένει, παρέδωσε τις υπόλοιπες περιοχές της Ν. Ερυθραίας βορά στις διαθέσεις των επιχειρηματιών και των αυτοκινήτων.

Σελίδα 9 από 24

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 7o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Ατάκες από μια Γνωστή…..Άγνωστη!

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Οι περισσότερες ατάκες που θα προέρχονται από την καθημερινότητα…..λίαν προσεχώς!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το LOGO.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top