• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

ΟΧΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ....... Η απόφαση, με βάση το Νόμο 3555 /2007, για επιβολή πλευρικών διοδίων στην περιοχή των Δήμων Κηφισιάς και...

 • ΕΚΤΑΚΤΟ - Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά!

  ΕΚΤΑΚΤΟ - Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά!

 • Ο κρυμμένος χάρτης στο κινητό που προδίδει κάθε σας κίνηση.

  Ο κρυμμένος χάρτης στο κινητό που προδίδει κάθε σας κίνηση.

 • «ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο ΙΕΚ Κηφισιάς.

  «ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο ΙΕΚ Κηφισιάς.

 • Ο Δήμος Βριλησσίων πληρώνει εταιρεία «security» για περιπολίες στις γειτονιές του Δήμου.

  Ο Δήμος Βριλησσίων πληρώνει εταιρεία «security» για περιπολίες στις γειτονιές του Δήμου.

 • ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

  ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

 • Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η ελληνική σημαία κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.

  Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η ελληνική σημαία κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Εκάλη: «Εντός του διμήνου Ιουνίου-Ιουλίου 2016 οι συνδέσεις αποχέτευσης»

Τέλη Μαΐου αναμενόταν η έναρξη της εργολαβίας συνδέσεων ακινήτων στην Εκάλη με το δίκτυο αποχέτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα απαντάει ο αντιδήμαρχος Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Λιανός, σε σχετική αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη προς τον Δήμο Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη έγινε έπειτα από αίτημα του δημότη κ. Μάνου Μαρκεσίνη, για απαλλαγή του από την καταβολή τελών αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ έτους 2014, λόγω μη σύνδεσης του ακινήτου του στο δίκτυο αποχέτευσης.

Η απάντηση του κ. Δημήτρη Λιανού:

Ανακαίνιση του Εντευκτηρίου Εκάλης!

Η ανακαίνιση του Εντευκτηρίου της Εκάλης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6η Μαΐου και άνοιξε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Την επιμέλεια της ανακαίνισης του οικήματος ανέλαβε η Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κ. Κατερίνα Κροντηρά σε συνεργασία με την δημοτική εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.ΟΤΑ, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του Εντευκτηρίου Εκάλης.

Ο ενοποιημένος χώρος, με την εμφάνιση εντυπωσιακών δομικών χρωμάτων αποδοσμένων με μια σύγχρονη αισθητική, αλλά και η εισαγωγή νέων στοιχείων σε πιο έντονες, δυναμικές γραμμές δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον το οποίο μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους και όχι μόνο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας και Τρίτης.

«Ραβασάκια» της ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014 στους κατοίκους της Εκάλης!

Οι «προνομιούχοι» κάτοικοι της Εκάλης άρχισαν να λαμβάνουν «ραβασάκια» από την ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014.

Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και 5.000-7.500 ευρώ, για ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, «λόγω υπαιτιότητας του Δήμου Κηφισιάς», όπως διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη, απαντώντας πρόσφατα σε αίτημα δημότη για απαλλαγή του από την καταβολή των σχετικών τελών.

Η συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, μάλιστα, έχει την ιδιαιτερότητα να υδρεύεται από ιδιωτικό δίκτυο της «ΕΚΑΛΗ Α.Ε.» που διατηρεί χαμηλό τιμολόγιο, αλλά η ΕΥΔΑΠ χρεώνει τους κατοίκους με τέλη αποχέτευσης, βάσει του δικού της τιμολογίου και της κλιμακωτής κατανάλωσης που προβλέπεται. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν υψηλές καταναλώσεις (κήποι, πισίνες, κ.α.), ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ ανά έτος, χωρίς να απολαμβάνουν τα οφέλη του αποχετευτικού δικτύου, στο οποίο δεν έχουν συνδεθεί ακόμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ του υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

O κ. Γιάννης Π. Μελάς, ως εκπρόσωπος της συλλογικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για τη διάσωση/αξιοποίηση της οικίας-μνημείου του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, στην Κηφισιά, επί της οδού Τατοΐου 50, σας διαβιβάζει προς ενημέρωση σας σχετικά στοιχεία με τον υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

Η συλλογή των υπογραφών των ιδρυτικών μελών θα γίνει στο Εντευκτήριο Εκάλης (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας) στις 15.05.2016 και ώρα 11:00.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι προσπάθειες για την διάσωση της Οικίας-Μνημείου Παύλου Μελά επί της οδού Τατοΐου 50 στην Κηφισιά - Αττικής, ξεκίνησαν εδώ και περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και κατέληξαν ευτυχώς εις τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια ο οποίος πρότεινε εις τον τότε Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαρά και με σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου υπεγράφη απόφαση του Υπουργείου η οποία και ανακήρυξε την οικία Παύλου Μελά σε Μνημείο.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι πέρα από κάθε ευαισθητοποίηση οιουδήποτε πατριώτη για τέτοιου είδους πράξεις οφειλής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες μας, ο Νόμος προβλέπει ούτως η άλλως την προστασία των Μνημείων που είναι νεότερα του 1830. Και τούτο, για λόγους ιστορικούς, πατριωτικούς, επιστημονικούς, καλλιτεχνικούς και οπωσδήποτε για λόγους απότισης τιμής προς τον λόγο δια τον οποίο και υπάρχει το εκάστοτε μνημείο.

Κλειστό λόγω ανακαίνισης…..το Εντευκτήριο της Εκάλης!

Το Εντευκτήριο της Εκάλης θα παραμείνει κλειστό από αύριο 28/04/2016 έως και 06/05/2016 λόγω εργασιών ανακαίνισης των εσωτερικών του χώρων.

Θα επαναλειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 07/05/2016.

Σελίδα 4 από 13

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις πιο απαγορευμένες ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!..…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top