• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

Για την υπόθεση διενεργήθηκε εισαγγελική έρευνα μετά από τη διαβίβαση πορισματικής αναφοράς του Σώματος Ελεγκτών Υγείας, που προσδιορίζει τη ζημιά του Δημοσίου σε ποσό περίπου 15 εκατομμυρίων...

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

Στα ΔΥΣΚΟΛΑ ελπίζω να βρεθούνε πάλι...

 • Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μπανανία - Θα την αφήσουμε να διαλυθεί;…του Σάββα Καλεντερίδη.

  Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μπανανία - Θα την αφήσουμε να διαλυθεί;…του Σάββα...

 • ΣΕΙΣΜΟΣ! Πάνω από 400.000 πατριώτες δηλώνουν παρών…..οι Έλληνες «μίλησαν».

  ΣΕΙΣΜΟΣ! Πάνω από 400.000 πατριώτες δηλώνουν παρών…..οι Έλληνες «μίλησαν».

 • Δήλωση βόμβα από τον Σαμαρά: Τίτλος τιμής για εμένα που έριξα την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

  Δήλωση βόμβα από τον Σαμαρά: Τίτλος τιμής για εμένα που έριξα την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 • Βρετανικό δικαστήριο δίνει αποζημιώσεις σε αγωνιστές της ΕΟΚΑ! Ιστορική απόφαση.

  Βρετανικό δικαστήριο δίνει αποζημιώσεις σε αγωνιστές της ΕΟΚΑ! Ιστορική απόφαση.

 • ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

  ΜΟΥΓΚΑ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ €15εκ στον ΕΟΠΠΥ 2012-2014!

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ - Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς…..

«Ραβασάκια» της ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014 στους κατοίκους της Εκάλης!

Οι «προνομιούχοι» κάτοικοι της Εκάλης άρχισαν να λαμβάνουν «ραβασάκια» από την ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014.

Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και 5.000-7.500 ευρώ, για ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, «λόγω υπαιτιότητας του Δήμου Κηφισιάς», όπως διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη, απαντώντας πρόσφατα σε αίτημα δημότη για απαλλαγή του από την καταβολή των σχετικών τελών.

Η συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, μάλιστα, έχει την ιδιαιτερότητα να υδρεύεται από ιδιωτικό δίκτυο της «ΕΚΑΛΗ Α.Ε.» που διατηρεί χαμηλό τιμολόγιο, αλλά η ΕΥΔΑΠ χρεώνει τους κατοίκους με τέλη αποχέτευσης, βάσει του δικού της τιμολογίου και της κλιμακωτής κατανάλωσης που προβλέπεται. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν υψηλές καταναλώσεις (κήποι, πισίνες, κ.α.), ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ ανά έτος, χωρίς να απολαμβάνουν τα οφέλη του αποχετευτικού δικτύου, στο οποίο δεν έχουν συνδεθεί ακόμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ του υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

O κ. Γιάννης Π. Μελάς, ως εκπρόσωπος της συλλογικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για τη διάσωση/αξιοποίηση της οικίας-μνημείου του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, στην Κηφισιά, επί της οδού Τατοΐου 50, σας διαβιβάζει προς ενημέρωση σας σχετικά στοιχεία με τον υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

Η συλλογή των υπογραφών των ιδρυτικών μελών θα γίνει στο Εντευκτήριο Εκάλης (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας) στις 15.05.2016 και ώρα 11:00.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι προσπάθειες για την διάσωση της Οικίας-Μνημείου Παύλου Μελά επί της οδού Τατοΐου 50 στην Κηφισιά - Αττικής, ξεκίνησαν εδώ και περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και κατέληξαν ευτυχώς εις τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια ο οποίος πρότεινε εις τον τότε Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαρά και με σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου υπεγράφη απόφαση του Υπουργείου η οποία και ανακήρυξε την οικία Παύλου Μελά σε Μνημείο.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι πέρα από κάθε ευαισθητοποίηση οιουδήποτε πατριώτη για τέτοιου είδους πράξεις οφειλής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες μας, ο Νόμος προβλέπει ούτως η άλλως την προστασία των Μνημείων που είναι νεότερα του 1830. Και τούτο, για λόγους ιστορικούς, πατριωτικούς, επιστημονικούς, καλλιτεχνικούς και οπωσδήποτε για λόγους απότισης τιμής προς τον λόγο δια τον οποίο και υπάρχει το εκάστοτε μνημείο.

Κλειστό λόγω ανακαίνισης…..το Εντευκτήριο της Εκάλης!

Το Εντευκτήριο της Εκάλης θα παραμείνει κλειστό από αύριο 28/04/2016 έως και 06/05/2016 λόγω εργασιών ανακαίνισης των εσωτερικών του χώρων.

Θα επαναλειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 07/05/2016.

Το Εντευκτήριο της Εκάλης η πιο αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς!

Με τον κατάλληλο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την ζεστή και ανθρώπινη ποιότητα υπηρεσιών, οι αίθουσες του Εντευκτηρίου έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν: (1) Μουσικές βραδιές, Ποιητικές βραδιές, Κινηματογραφικές βραδιές (2) Διαγωνισμούς μπριτζ (3) Ιδιωτικές εκδηλώσεις (4) Επιδείξεις μόδας (5) Εκθέσεις Ζωγραφικής ή Φωτογραφίας (6) Πολιτικούς γάμους (7) Δεξιώσεις για πολιτικούς γάμους ή βαφτίσια (8) Παρουσιάσεις βιβλίων (9) Εποχικά Bazaar γυναικών (10) Μνημόσυνα (11) Επιστημονικές ημερίδες, Επιχειρηματικές ημερίδες (12) Κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας…..καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως private parties, reunions και γαμήλιες δεξιώσεις έως επιδείξεις μόδας και πρωτοποριακά happenings, με ή χωρίς catering.

Το όραμα του Εντευκτηρίου είναι να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό και ζωντανό πολυχώρο στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς γενικά και στην Εκάλη ειδικά, που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την αντισυμβατική του ματιά, ενώνοντας τον πολιτισμό και την τέχνη με την επαγγελματική πρωτοβουλία, την κοινωνική δραστηριότητα και την καθημερινή ζωή.

Το Εντευκτήριο Εκάλης σε ρυθμό «Αναγέννησης».

Από ότι γνωρίζουμε, η Δημοτική αρχή Κηφισιάς ξεκίνησε μια προσπάθεια με σκοπό την αναβάθμιση και ανανέωση των όσων αφορούν στο «Εντευκτήριο Εκάλης» που ως γνωστό βρίσκεται στην όμορφη Εκάλη και ανήκει στον διευρυμένο Δήμο Κηφισιάς, λειτουργώντας τώρα υπό την διοίκηση της Δημοτικής επιχείρησης «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.»

Φαίνεται ότι η επιθυμία της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι ότι το ευνοημένο από τη φύση και τη θέση του, χαριτωμένο αυτό εξοχικό φιλόξενο κτίσμα είναι να γίνει ένας ευχάριστος πόλος έλξεως για όσους θα θελήσουν να βρουν κοντά του διαφόρων ειδών ενδιαφέροντα και δράσεις που θα προκύψουν από αυτήν την προσπάθεια.

Να δημιουργηθεί εκεί κάτι σαν πυρήνας φιλίας που θα παραπέμπει στην έννοια της καλής παρέας και της συντροφιάς ανθρώπων που θα έχουν κοινές επιθυμίες και διάθεση για ευχάριστη δημιουργική συνύπαρξη μέσα σε ένα περιβάλλον που εν προκειμένω θα προσφέρεται με όσο το δυνατόν χαμηλό κόστος και με εμπλουτισμένο πλέον κυλικείο και όπου - επιτρέψτε μου - η επίδειξη πλούτου η ευμάρειας δεν θα είναι αναγκαστικά τα πρώτιστα κριτήρια κοινωνικής καταξίωσης. 

Σελίδα 4 από 13

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 6o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Την Παρασκευή 15/12/2017 η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της, μία ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση, για την σάτιρα «ГЛУМ» (Γκλούμ) βασισμένη στο «Ημερολόγιο ενός απατεώνα» του Αλεξάντρ Οστρόφσκι, στο Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ. 210 345 5020.

Την κερδίζει ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/12/2017 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων δέκα e-mail που θα παραληφθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Εάν ενδιαφέρεστε……δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας το e-mail σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε το logo…..

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top