• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Συνέντευξη φωτιά στην DW του Μάρτιν Σουλτς: «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί αξιόπιστη και σοβαρή πολιτική»!

  Συνέντευξη φωτιά στην DW του Μάρτιν Σουλτς: «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί...

 • ΓΙΑΤΙ η Ελληνική Κυβέρνηση προκάλεσε την κρίση με την Ρωσία;

  ΓΙΑΤΙ η Ελληνική Κυβέρνηση προκάλεσε την κρίση με την Ρωσία;

 • Μεγάλη απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα της Σόουλ», Aretha Franklin σε ηλικία 76 ετών.

  Μεγάλη απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα της Σόουλ», Aretha Franklin σε ηλικία 76 ετών.

 • Η Οκταετής Οδύσσεια των μνημονίων και η Ιθάκη!……του Δημήτρη Χρήστου.

  Η Οκταετής Οδύσσεια των μνημονίων και η Ιθάκη!……του Δημήτρη Χρήστου.

 • Μεγάλο αφιέρωμα της KONTRA news, στο παγκόσμιο φαινόμενο της πολιτικής κύριο Μάκη Βορίδη.

  Μεγάλο αφιέρωμα της KONTRA news, στο παγκόσμιο φαινόμενο της πολιτικής κύριο Μάκη Βορίδη.

 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

Πανηγυρική αθώωση στην υπόθεση του Νηπιαγωγείου της Εκάλης!

Στις 28/6/2016, μετά δύο αναβολών δικασίμων λόγω αποχής των δικηγόρων, έγινε τελικά η δίκη των κατηγορούμενων Δημητρίου Αγγελίδη, διαχειριστή της διαδικτυακής εφημερίδας KIFISSIA PRESS, Θεοδώρας Καραχάλιου, νόμιμη εκπρόσωπος της εφημερίδας ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και του Ευστράτιου Ρότσκου πρώην Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονεών και Κηδεμόνων του Δήμου Κηφισιάς, στα κατ’ έκληση διώκομενα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και απλής δυσφήμησης δια του τύπου φερομένων ως τελεσθέντων στην υπόθεση του μηνυτή κ. Χρίστου Καραθανάση αναφορικά με τις δημοσιεύσεις που έγιναν στα εν λόγω μέσα ενημέρωσης περί την επιστολή που συνέταξε και απέστειλε ο μηνυτής ενόσω αυτός ήταν το 2014 πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου της Εκάλης.

Ο μηνυτής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των εκπροσώπων της KIFISSIA PRESS και ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ καθώς και του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονεών και Κηδεμόνων του δήμου Κηφισιάς αιτούμενος τον ποινικό κολασμό τους γιατί ισχυρίστηκε ότι δια των δημοσιευμάτων και πράξεών τους οι κατηγορούμενοι τέλεσαν αξιόποινες πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα των άρ.362-363 ΠΚ.

Τον κατηγορούμενο Δημήτριο Αγγελίδη εκπροσώπησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δρ. Μαρίνος Παπαδόπουλος (LinkedIn:http://gr.linkedin.com/pub/marinos-papadopoulos/71/7a2/8bb).

Θύμα ένοπλων ληστών ένας παθολόγος στην Εκάλη!

Σκηνές που θυμίζουν σενάριο ταινίας δράσης διαδραματίστηκαν το βράδυ 13/06/2016 στην Εκάλη, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους διέρρηξαν μια διώροφη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας ενός παθολόγου.

Όλα ξεκίνησαν στις 22.00 περίπου το βράδυ, όταν οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Καλάμου και Ωρωπού και άρχισαν να το.....αδειάζουν.

Έπειτα από λίγα λεπτά, στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Σας καλωσορίζουμε στο ανακαινισμένο και φιλόξενο Εντευκτήριο της Εκάλης!

Ελάτε να χαρείτε έναν όμορφο και πολιτισμένο χώρο που είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο, τώρα που.............«φόρεσε τα καλά του» και που μπορείτε πλέον να ευχαριστηθείτε π.χ. ένα καφέ εξαίρετης ποιότητας καθώς και διαλεγμένους χυμούς και αναψυκτικά, παρέα με την συντροφιά σας ή και με το WiFi που παρέχεται δωρεάν.

Και όλα αυτά, περιτυλιγμένα με απαλή lounge μουσική που θα σας κρατάει διακριτική συντροφιά, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας και Τρίτης.

Παράλληλα, θα υπάρχουν στο ανανεωμένο κυλικείο του Εντευκτηρίου, ποικιλία ποτών και μπύρας καθώς και γευστικές ποικιλίες ορεκτικών που εάν θελήσετε να τα παραγγείλετε, θα διαπιστώσετε και τις πολύ προσεγμένες τιμές των καθώς και την πρόθυμη εξυπηρέτηση που θα σας προσφερθεί. 

Εκάλη: «Εντός του διμήνου Ιουνίου-Ιουλίου 2016 οι συνδέσεις αποχέτευσης»

Τέλη Μαΐου αναμενόταν η έναρξη της εργολαβίας συνδέσεων ακινήτων στην Εκάλη με το δίκτυο αποχέτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα απαντάει ο αντιδήμαρχος Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Λιανός, σε σχετική αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη προς τον Δήμο Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη έγινε έπειτα από αίτημα του δημότη κ. Μάνου Μαρκεσίνη, για απαλλαγή του από την καταβολή τελών αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ έτους 2014, λόγω μη σύνδεσης του ακινήτου του στο δίκτυο αποχέτευσης.

Η απάντηση του κ. Δημήτρη Λιανού:

Ανακαίνιση του Εντευκτηρίου Εκάλης!

Η ανακαίνιση του Εντευκτηρίου της Εκάλης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6η Μαΐου και άνοιξε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Την επιμέλεια της ανακαίνισης του οικήματος ανέλαβε η Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κ. Κατερίνα Κροντηρά σε συνεργασία με την δημοτική εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.ΟΤΑ, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του Εντευκτηρίου Εκάλης.

Ο ενοποιημένος χώρος, με την εμφάνιση εντυπωσιακών δομικών χρωμάτων αποδοσμένων με μια σύγχρονη αισθητική, αλλά και η εισαγωγή νέων στοιχείων σε πιο έντονες, δυναμικές γραμμές δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον το οποίο μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους και όχι μόνο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας και Τρίτης.

Σελίδα 4 από 14

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top