• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

ΟΧΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ....... Η απόφαση, με βάση το Νόμο 3555 /2007, για επιβολή πλευρικών διοδίων στην περιοχή των Δήμων Κηφισιάς και...

 • ΕΚΤΑΚΤΟ - Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά!

  ΕΚΤΑΚΤΟ - Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά!

 • Ο κρυμμένος χάρτης στο κινητό που προδίδει κάθε σας κίνηση.

  Ο κρυμμένος χάρτης στο κινητό που προδίδει κάθε σας κίνηση.

 • «ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο ΙΕΚ Κηφισιάς.

  «ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας στο ΙΕΚ Κηφισιάς.

 • Ο Δήμος Βριλησσίων πληρώνει εταιρεία «security» για περιπολίες στις γειτονιές του Δήμου.

  Ο Δήμος Βριλησσίων πληρώνει εταιρεία «security» για περιπολίες στις γειτονιές του Δήμου.

 • ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

  ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη.

 • Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η ελληνική σημαία κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.

  Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η ελληνική σημαία κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ποιοτική ανανέωση και αλλαγή ζητούν οι πολίτες.

Μήνυμα ποιοτικής ανανέωσης και αλλαγής έστειλαν οι πολίτες με τη δυναμική παρουσία τους στην φιλική βραδιά ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών που διοργάνωσε η «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Θωμάκο, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείο της Εκάλης, την Τετάρτη 21/05/2014 το βράδυ.

Ο κ. Θωμάκος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που εμπιστεύτηκαν τη «Δύναμη Ελπίδας» απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να συμπορευτούν την Κυριακή με την ανεξάρτητη νέα διοίκηση «Δεν ζητάμε συνεργασία με κανέναν άλλο χώρο αλλά μόνο με τους πολίτες. Έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλες δημοτικές παρατάξεις, γιατί αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε μόνο για Δήμαρχο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το αποχετευτικό της Εκάλης είναι γεμάτο λύματα προτού παραλειφθεί από την ΕΥΔΑΠ!!

Στις 13/05/2014 εθεάθη στην Εκάλη μια Κινητή Μονάδα Τηλεοπτικού Ελέγχου υψηλής τεχνολογίας της ΕΥΔΑΠ η οποία ερευνούσε τους αγωγούς του δικτύου αποχέτευσης της Εκάλης.

Ο ανταποκριτής μας πλησίασε την μονάδα της ΕΥΔΑΠ και την ρώτησε τι συμβαίνει; Η απάντηση ήταν ότι ελέγχουν τους αγωγούς του δικτύου για πιθανά προβληματικά σημεία προτού γίνει η παραλαβή του! 

Δυστυχώς όμως εντοπίσθηκαν μεγάλες ποσότητες λυμάτων οι οποίες εμποδίζουν το ρομποτικό μηχάνημα ελέγχου να κάνει την δουλειά του!

Τι έλεγε η Βάσω Σπηλιωτοπούλου (πρώην Δήμαρχος Εκάλης ) για τον Νίκο Χιωτάκη το 2010;;

Τι έλεγε η Βάσω Σπηλιωτοπούλου (πρώην Δήμαρχος Εκάλης ) για τον Νίκο Χιωτάκη το 2010.........που σήμερα φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του;;;;

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα «απόσπασμα» της ομιλίας της κ. Σπηλιωτοπούλου κατά τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου το 2010! (Αναδημοσιεύεται και στον Τύπο της Εκάλης 28/10/2010):

«Σε αυτή την αναμέτρηση για την ηγεσία του Δήμου Κηφισιάς, κάποιοι συνδυασμοί μιλάνε για την «Πόλη που Αξίζουμε» όταν οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να υποβαθμίζουν την κάποτε ωραία πόλη έτσι, που σήμερα να έχουμε την πόλη που πραγματικά δεν μας αξίζει. 

Προχωράμε με σίγουρα βήματα;;

Με την παρουσία περίπου 250 πολιτών στο Εντευκτήριο της Εκάλης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Γ. Χιωτάκη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» και επισήμανε ότι τα στελέχη του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» διαθέτουν γνώσεις, αποδεδειγμένες ικανότητες και αυτοδιοικητική εμπειρία, έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα, τα έχουν καταφέρει κι έχουν να επιδείξουν έργο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Έργο σε όλο το Δήμο σε κάθε δημοτική ενότητα.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Δημοτικό Σχολείο της Εκάλης,....δεν τυγχάνει ιδιαίτερης Δημόσιας μέριμνας!

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στο kifisianews.gr, στο οποίο περιγράφεται το Δημοτικό Σχολείο της Εκάλης ως «χαριτωμένο» και χωρίς ιδιαίτερες άλλες αναφορές πέραν κάποιων συνθημάτων σε εξωτερικούς τοίχους, δράττουμε την ευκαιρία να τοποθετηθούμε επ’ αυτού.

Το Δημοτικό Σχολείο της Εκάλης δεν είναι παιδάκι ή ζωάκι για να είναι «χαριτωμένο». Είναι ένα Σχολείο (το μοναδικό Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής), στο οποίο φοιτούν παιδιά οικογενειών που βιώνουν την καθημερινότητα της κρίσης όπως οι οικογένειες σε κάθε άλλη περιοχή και το οποίο δυστυχώς αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων.

Σελίδα 10 από 13

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις πιο απαγορευμένες ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!..…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top