ΕΚΤΑΚΤΟ - Πέθανε ο επιχειρηματίας που είχε πυροβοληθεί από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά!
Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε πυροβοληθεί από ληστές, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν δια σωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Επίθεση «Ρουβίκωνα» σε εταιρεία στην Κηφισιά για την απόλυση 3 συνδικαλιστών.
Επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PAPERPACK στην Κηφισιά εξαπέλυσαν λίγο μετά τις έξι το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου 2018 μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας.
Σε προκήρυξη που δημοσίευσαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντί-εξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της ομάδας υποστηρίζουν ότι η επίθεση «έγινε σαν απάντηση στην απόλυση τριών εργαζομένων που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση».
Αναμένονται εξελίξεις ακόμη και μέσα στην ημέρα!.....για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά!
Οι αρχές προσανατολίζουν τις έρευνές τους για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά σε μια συγκεκριμένη συμμορία, που αποτελείται από πέντε άτομα και δρα σε νότια και βόρεια προάστια.
Αναζητούν εργαστηριακά στοιχεία ταυτοποίησης των ληστών του 52χρονου Αλέξανδρου Σταματιάδη, σε έξι ένοπλες ληστείες με ομηρία των ενοίκων σε νότια και βόρεια προάστια.
Με τους δράστες να έχουν κοινά χαρακτηριστικά δράσης, αμφίεσης, οπλισμού και βίαιης συμπεριφοράς.
ΕΚΤΑΚΤΟ - Ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά και πυροβόλησαν πισώπλατα τον ιδιοκτήτη.
Το περιστατικό καταγράφηκε στις 5.30 το πρωί στην Κηφισιά.
Μπροστά στα μάτια της συζύγου του οι ληστές πυροβόλησαν και άφησαν αιμόφυρτο τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά.
Το σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κάτω Κηφισιά.
Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.
Κέντρο Κοινότητας στις Εργατικές Πολυκατοικίες του Δήμου Κηφισιάς.
Μια νέα δομή στο Δήμο Κηφισιάς λειτουργεί επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, αριθ. 3 περιοχή Εργατικών Πολυκατοικιών, Κάτω Κηφισιά.
Συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοιν. Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι προσβάσιμος από Α.Μ.Ε.Α.