• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Προτάσεις «παγίδα» στήνει η Άγκυρα στο Κραν Μοντανά: Δυσαρέσκεια για τον ‘Αιντα.

  Προτάσεις «παγίδα» στήνει η Άγκυρα στο Κραν Μοντανά: Δυσαρέσκεια για τον ‘Αιντα.

 • ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΜΤ: Υπουργός της ΝΔ πίεσε τον Γιαννουσάκη να αλλάξει τις καταθέσεις του!!

  ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΜΤ: Υπουργός της ΝΔ πίεσε τον Γιαννουσάκη να αλλάξει τις καταθέσεις του!!

 • ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση βόμβα των ΗΠΑ για το NOOR1.

  ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση βόμβα των ΗΠΑ για το NOOR1.

 • Απολύσεις στο Star: Να σταματήσει η ασυδοσία στα ΜΜΕ της διαπλοκής, ζητά η ΠΟΣΠΕΡΤ.

  Απολύσεις στο Star: Να σταματήσει η ασυδοσία στα ΜΜΕ της διαπλοκής, ζητά η ΠΟΣΠΕΡΤ.

 • Έξω φρενών ο Κοτζιάς αδειάζει τον Άιντα: Σκληρή επιστολή με φοβερές καταγγελίες…

  Έξω φρενών ο Κοτζιάς αδειάζει τον Άιντα: Σκληρή επιστολή με φοβερές καταγγελίες…

 • Η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα απ’ όσα αναμέναμε, έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα…..λέει ο Γιούνκερ

  Η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα απ’ όσα αναμέναμε, έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα…..λέει ο Γιούνκερ

Προτάσεις «παγίδα» στήνει η Άγκυρα στο Κραν Μοντανά: Δυσαρέσκεια για τον ‘Αιντα.

Με παρελκυστικές κινήσεις οι Τούρκοι θα επιδιώξουν εδώ στο Γκραν Μοντάνα αύριο και τις επόμενες μέρες που θα πραγματοποιηθεί η πενταμερής Διάσκεψη για το κυπριακό να εμφανίσουν την Αθήνα και τη Λευκωσία ως υπαιτίους για το ναυάγιο των προσπαθειών του ΟΗΕ για μια συμφωνία που η Άγκυρα παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις της ούτε θέλει ούτε μπορεί να αποδεχθεί μια και ο ακροδεξιός εταίρος δεν δέχεται καμιά συζήτηση για αποχώρηση στρατευμάτων και κατάργηση των εγγυήσεων.

Ήδη η Λευκωσία έχει διαμηνύσει στον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ κ. Άιντε ότι δεν αποδέχεται του το έγγραφο του ετοίμασε ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών ως κείμενο κοινής αποδοχής των μέχρι τώρα συνομιλιών για το κυπριακό.

Έξω φρενών ο Κοτζιάς αδειάζει τον Άιντα: Σκληρή επιστολή με φοβερές καταγγελίες…

Με ένα 10σελιδο έγγραφο που κωδικοποιεί όλες τις ελληνικές θέσεις, εκφράζει τις ενστάσεις στην ουσία και στην μορφή του Εγγράφου Άιντε και θέτει μια σειρά κρίσιμα ζητήματα για την διαπραγμάτευση του Κεφαλαίου της Ασφάλειας στο Κυπριακό, απάντησε στο 9σέλιδο κείμενο (με το Annex των 7 σελίδων) του ειδικού συμβούλου του Γ.Γ. του ΟΗΕ, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικάς Κοτζιάς.

Το σε πολύ έντονο ύφος κείμενο του, ο Νίκος Κοτζιάς το δημοσιοποίησε στο γραφείο του Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες , στην Κομισιόν και στον κ. Τιττεμανς και την κ. Μογκερινι που θα εμπλακούν στην Διάσκεψη, καθώς και στο Βερολίνο και στα πέντε Μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ, καθώς θεωρήθηκε αναγκαίο να είναι όλοι οι διεθνείς παράγοντες εγκαίρως ενημερωμένοι για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Διάσκεψη του Καν Μοντανά. 

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί βρίσκονται σε αδιέξοδο θυμούνται τις «κρίσιμες στιγμές» του Κυπριακού!......του Μιχάλη Ιγνατίου.

Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν πάρα πολύ πλάκα. Ειλικρινά το λέω και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που μας κάνουν και γελάμε…

Όταν βρίσκονται σε δυσκολία, όταν αποφασίσουν ότι πρέπει να εξαφανίσουν τα προβλήματα, που οι ίδιοι δημιούργησαν, τρέχουν να καλυφθούν πίσω από το δήθεν ενδιαφέρον τους για το Κυπριακό. 

Οι κρίσεις στην Ελλάδα, πολιτικές και οικονομικές, καλύπτονται πάντα από την Κύπρο. Και ανάθεμα αν έχουν ιδέα για τις πτυχές του σοβαρού αυτού εθνικού προβλήματος. Θα έλεγα ότι εκτός του ΚΚΕ, του οποίου τα στελέχη κάθισαν και μελέτησαν το Κυπριακό, και είχαν το θάρρος να τοποθετηθούν εναντίον της φιλοτουρκικής λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, οι υπόλοιποι το χρησιμοποιούν για να αποπροσανατολίζουν το λαό. 

Αιφνιδιαστική κίνηση των ΗΠΑ, έκοψαν κονδύλια από Ακιντζί: Αντίδραση για τη στάση του….του Κώστα Βενιζέλου.

Κονδύλι που θα παραχωρούσε η Αμερικανική κυβέρνηση προς τους Τουρκοκύπριους για την αξιολόγηση των τραπεζών στα κατεχόμενα δεν θα φθάσει ποτέ στην Κύπρο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ», η αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία ενημέρωσε την τουρκοκυπριακή πλευρά γραπτώς και τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, Οζντίλ Ναμί διά ζώσης, ότι η Ουάσινγκτον αποφάσισε να μην παραχωρήσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια καθώς σύμφωνα με την εξήγηση, ανησυχούν για τη στάση της τουρκικής πλευράς και εκφράζουν ταυτόχρονα αμφιβολία για τις προθέσεις της ως προς τις προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας στο Κυπριακό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε πως πρόθεση της είναι να παραχωρήσει το ποσό αυτό αλλού, εκτός Κύπρου. 

Παγκόσμιο Σοκ: Εντοπίστηκαν γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου, διπλάσια από το Leviathan και Zohr στα κυπριακά οικόπεδα 6 και 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου, διπλάσια (!) από εκείνα του γιγαντιαίου κοιτάσματος Zohr της Αιγύπτου και του ισραηλινού κοιτάσματος Leviathan δείχνουν οι χαρτογραφήσεις που διενήργησε η νορβηγική εταιρεία PGS στα οικόπεδα 10 και 6 της κυπριακής ΑΟΖ, όπως μεταδίδει το «Sigmalive».

Πλέον η κατάσταση στα ενεργειακά περνάει σε νέα φάση, καθώς με το μέγεθος του συγκεκριμένου κοιτάσματος είναι σίγουρο πως η Τουρκία θα φτάσει στα άκρα. Με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Σελίδα 1 από 53

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 1ο Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με την Kifisia Press.

Με το κλείσιμο της χειμερινής θεατρικής σεζόν 2016-2017, η εφημερίδα Kifisia Press σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top