Άγρια κόντρα ανάμεσα στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη!

0
222

Άγρια κόντρα μέσω……facebook ξέσπασε ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Αφορμή για τον διαδικτυακό καυγά το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά, στην Ευρυτανία, θα γίνει μουσείο Δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη.

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει και η Δέσποινα Τσαντέ»…..έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη ήρθε λίγες ώρες αργότερα γράφοντας:

«Ζούμε στη χώρα που μετρ/μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική.

Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. 

Υ.Γ.1. Μη μου το πείτε, το ξέρω……όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».

Υ.Γ.2. Tο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here