Άγριο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Γεωργιάδη να σταματήσει τις τήλε-πωλήσεις.

0
324

Η αρχή έγινε όταν ομάδα βουλευτών εξεγέρθηκε κατά του Γεωργιάδη καθώς θεωρούσαν ότι ντροπιάζει με τις τήλε-πωλήσεις αμφιλεγόμενων προϊόντων όπως το νάνο-γιλέκο, την παράταξη!

Έτσι το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή του Βουλαρίνου στο Σκάι δέχθηκε μια ιστορική επίθεση….«ή σταματάς ή φεύγεις από αντιπρόεδρος», κατόπιν πάντα εντολής του Μητσοτάκη ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος!

Σε σημείο μάλιστα που έφτασε ο δημοφιλής παρουσιαστής να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ αυτός ο άνθρωπος!

Ο Γεωργιάδης βέβαια έκανε ελιγμό και παραιτήθηκε από τις τήλε-πωλήσεις νομίζοντας ότι θα εξευμενίσει με αυτό τον τρόπο την εσωκομματική οργή στο πρόσωπο του!

Το «Olympia.gr» είχε ενημερώσει από νωρίς την Πέμπτη ότι ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να τελειώσει τον Γεωργιάδη τις επόμενες ώρες!

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, η πλευρά Γεωργιάδη με τη στήριξη Σαμαρά θα περάσει τις επόμενες μέρες στην αντεπίθεση μόλις κοπάσει η μπόρα με τα νάνο-γιλέκα!

Το μόνο σίγουρο είναι πλέον ότι ο Μητσοτάκης εξαναγκάστηκε να έρθει σε ρήξη με τον Γεωργιάδη και αυτό θα του κοστίσει ακριβά στο συνέδριο!

Η σύγκρουση τους στο συνέδριο σε λίγες μέρες (αν δεν αναβληθεί τελικά) θα είναι θεαματική! Ίσως καταλήξει το κόμμα και με νέο αρχηγό!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here