Άδωνις Γεωργιάδης: Ανακάλεσε άρον-άρον την συκοφαντία περί αναξιόπιστων Κυπριακών PCR test μετά την κατακραυγή.

0
398

Άδωνις Γεωργιάδης: Διευκρινίσεις έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα μοριακά τεστ στην Κύπρο και την τιμή τους. Οι δηλώσεις που έκανε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, έπαιξαν ψηλά στα κυπριακά ΜΜΕ και σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανάρτησή του επαναφέρει το θέμα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter τα εξής:

«Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα. Ουδέποτε έκανα αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων της Κύπρου που αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας. Στην Κύπρο το πλαφόν του PCR είναι στα 50 ευρώ αλλά οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές».

Οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τα μοριακά τεστ στην Κύπρο

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε, όταν ρωτήθηκε για την τιμή των 25 ευρώ στα PCR της Κύπρου, ότι αυτά είναι ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ο δημοσιογράφος εξήγησε στον Άδωνη Γεωργιάδη ότι η πληροφορία αυτή δεν έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τον Κωνσταντίνο Αθανασίου, εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, που νωρίτερα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή.

Τότε, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι:

«Χθες μίλησε ο κ. Πλεύρης με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου και η τιμή που μας έδωσαν είναι 20€-50€. Μία τιμή υπάρχει στα 20€ στην Κύπρο σε μια εταιρεία, η οποία όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ. Στην Κύπρο δεν έχει διατίμηση το μοριακό».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οργισμένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάλεσε το Μαξίμου -Αιτία οι προσβολές Άδωνη Γεωργιάδη εις βάρος της Κύπρου.

Οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη που έγιναν στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ την Τετάρτη το πρωί, με τις οποίες προσέβαλε και συκοφαντούσε το κυπριακό κράτος αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και κυρίως την ιχνηλάτηση της, ισχυριζόμενος ότι ο μοριακός διαγνωστικός έλεγχος που γίνονται στην Μεγαλόνησο είναι χαμηλής ποιότητας, προκάλεσε οργή στην Πολιτική ηγεσία της Κύπρου αλλά και στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «δημοκρατία», ο υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλης Χατζηπαντέλα τηλεφώνησε αμέσως στον Θάνο Πλεύρη και ζήτησε εξηγήσεις για τους απαράδεκτους ισχυρισμούς Γεωργιάδη.

Οι απαντήσεις όμως που έλαβε από τον Έλληνα υπουργό Υγείας, θύμιζαν την γνωστή δικαιολογία προς τον απατημένο σύζυγο, «δεν είναι αυτό που νομίζεις»!

Με αποτέλεσμα την οργή του Κύπριου υπουργού που προκάλεσε την εμπλοκή του προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η συνέχεια στο βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here