Άδωνις Γεωργιάδης-Προσωπίδες…του Γ. Λακόπουλου.

0
274

Να αρχίσουμε με θέαμα. Δείτε με προσοχή το βίντεο που δημοσιεύουμε. Ενημερωτικό, έ; Κρατείστε ότι είδατε και πάμε παρακάτω.

Αλλά να θυμηθούμε κάτι πρώτα:

Προ καιρού, ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Πολιτικός εν ενέργεια, εμφανίζονταν στα περιθωριακά κανάλια – στα οποία έχει σταδιοδρομήσει ως έμπορος και πολιτικός – και πλασάριζε τα διαβόητα θαυματουργά «νανογιλέκα».

Είναι η εποχή που τον συναγωνίζεται ένας άλλος  αστέρας του λούμπεν  Τήλε-μάρκετινγκ αυτού του είδους – που δεν είχε μπει ακόμη στη Βουλή – πουλώντας επιστολές του Ιησού και θαυματουργές αλοιφές από το Άγιο όρος.

Και αυτός από τη δεξαμενή του ΛΑΟΣ: Τι στην ευχή σεμινάρια τους έκανε ο Καρατζαφέρης;

Ο καθηγητής  Ηλίας Μόσιαλος βγήκε από τα ρούχα του με τα νανογιλέκα, το έκανε θέμα και ο Άδωνις αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την, προσοδοφόρα προφανώς, παρουσίασή τους.

Συνέχισε πάντως με άλλα είδη αμφίβολης αξίας και χρησιμότητας. Επειδή το χούι δεν κόβεται συνέχισε και ως υπουργός, να πλασάρει προϊόντα και επιχειρήσεις.

Ο κορωνοϊός του άνοιξε περισσότερο την όρεξη. Μίλησε ως υπουργός πλέον ακόμη και για την οικογενειακή του επιχείρηση που πουλούσε…μαθήματα αρχαίων ελληνικών.

Οι μάσκες είναι το καλύτερο του αυτή τη περίοδο. Χωρίς να  υπολογίζει το ενδεχόμενο να του καταλογιστεί γκρίζα διαφήμιση. «Από ποιον;» θα ρωτήσει κανείς. Αλλά ας το αφήσουμε.

Πάμε τώρα στο αρχικό βίντεο, που διασώζει τη συνομιλία του με τον Ν. Χατζηνικολάου.

Εκεί μιλάει για μια «μεγάλη Ελληνική βιομηχανία» που κατασκευάζει «μια πολύ ωραία προσωπίδα».

Ασφαλώς ικανή να προφυλάξει από τον κορωνοϊό. Την δείχνει: Είναι πλαστική, καλοσχεδιασμένη και διαφανής. Είπε και την τιμή που την κάνει πιο θελκτική. Μόνο δυο ευρώ. Ούτε ένας καφές.

Έχουμε λοιπόν έναν παρορμητικό υπουργό που πλασάρει με ενθουσιασμό το κατόρθωμα μια Ελληνικής επιχείρησης;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code