Άθλια Πρόκληση των Βρετανών υπέρ της Τουρκίας.

0
246

Ακούστηκε και αυτό!…

Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ θα επισκεφθεί την Τουρκία για τις ...εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία

Η ΥΠΕΞ της Αγγλίας θα επισκεφθεί την Τουρκία για τα σιτηρά της…Ουκρανίας! Αν είναι αυτό δυνατόν! Τί δουλειά έχει η Τουρκία να καθορίζει την διανομή των σιτηρών της Ουκρανικής παραγωγής!

Βέβαια ο πρώην μπακάλης, Πρόεδρος της Τουρκίας γνωρίζει την αγορά και θα πουλήσει καλύτερα αλλά στην Τουρκία; Μα τέτοια διαμεσολάβηση δεν έχει ξαναγίνει!

Είναι η Αγγλία υποχρεωμένη να χτυπήσει την πόρτα του Ερντογάν για να μην στερηθεί ο λαός της το ψωμί; Καλά να πάθει! Και καλά να πάθουμε και εμείς, που θα ακολουθήσουμε, τα ίδια!

Τα όπλα στον Ζελένσκι γιατί τα στείλαμε; Και μάλιστα κατηγορήθηκαν και στρατιωτικοί από τον, τυροκομικά (ή κωμικά;) ΥΠΕΞ για την διαρροή πως τα Γερμανικά όπλα που αποστείλαμε δεν ήσαν κοντά στην λήξη τους, αλλά αντιθέτως. Λογικό δεν είναι;

Είναι δυνατόν να στείλουμε σε στρατιώτη που ήδη μάχεται και προς άμεση χρήση παρωχημένο όπλο; Και να λάβουμε εμείς που δεν μαχόμαστε, ακόμα, εις αντικατάσταση αυτών τα «σύγχρονα» Γερμανικά; Μπορεί νάναι κι έτσι.

Τέλος μεταδόθηκε πως ο Μακρόν ζήτησε από τον Δανό Γ.Γ. του ΝΑΤΟ έκθεση με θέμα, «Ποία η θέση της Τουρκίας στην Συμμαχία» και αυτό σχετικά με τις αντιδράσεις που εκπορεύονται από την Άγκυρα για την επέκταση αυτής. Καλό αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here