Άμεση εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο NOOR1…..του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

0
225

Ενώ στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί οργή μετά την ενέργεια του αντιπροέδρου Γεωργιάδη να προβάλλει τον μεγαλέμπορο τουρκικής ηρωίνης, εκμεταλλευόμενος την θεσμική του θέση στην παράταξη!

Πριν από λίγα λεπτά όμως, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με νέα αποκάλυψη, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία των προθέσεων Γεωργιάδη.

Πίσω από τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η «Ζούγκλα» υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.

Οι αναγνώστες παρακολουθούν έκπληκτοι να δημοσιοποιούνται άγνωστες λεπτομέρειες μίας υπόθεσης πολύ γνωστής στο ευρύ κοινό, με την εμπλοκή του ονόματος ενός από τους επιφανέστερους εφοπλιστές, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βεβαίως, σε όλο αυτό το διάστημα η εμπλοκή του εφοπλιστή στην υπόθεση του περιβόητου ναρκόπλοιου NOOR 1 ψιθυριζόταν έντεχνα από κύκλους περισσότερο αθλητικούς, δίνοντας την εντύπωση ότι επρόκειτο περί ομαδικής κόντρας.

Οι φήμες εντάθηκαν όταν το όνομα του εφοπλιστή ενεπλάκη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ το ίδιο πίστευα, ότι δηλαδή μπορεί ο εφοπλιστής Μαρινάκης να έπαιξε πάνω στην κόκκινη γραμμή, διακινδυνεύοντας τη φήμη του από ανοησία κάποιων στενών συνεργατών ή…..φίλων του.

Συμβαίνει πολλές φορές οι επιχειρηματίες να διακινδυνεύουν πράγματα, δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι η εξέλιξη των γεγονότων θα έφθανε μέχρι την άμεση εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις του υποκόσμου, όπως αυτή του ναρκόπλοιου NOOR1.

Η συνέχεια ΕΔΩ……

Υ.Γ. Η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Όπως είχε δεσμευθεί εξ αρχής, το «zougla. gr» δημοσιεύει σήμερα τα έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία προσκόμισε η πλευρά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ως αποδείξεις προκειμένου να δικαιολογηθούν οι συνδιαλλαγές της εταιρείας του εφοπλιστή με τους συνεργάτες της στην ζώνη του Περσικού Κόλπου.

Η συνέχεια ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here