Άναψαν καπνογόνα στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισίας

0
443

Αναδημοσιεύουμε επιστολή του κ. Βύρωνα Σοφού σχετική με τα απαράδεκτα γεγονότα που παρατηρούνται  συστηματικά στο Κέντρο της Κηφισιάς…

Καλημέρα σε όλους.

Προ ημερών, γύρω στις 9:00 μμ ήμασταν στο κέντρο της ΚΗΦΙΣΙΑΣ και συγκεκριμένα στο Εμπορικό Κέντρο της οδού Κολοκοτρώνη (μπροστά από το bowling), γυρνώντας από τον εορτασμό των γενεθλίων του γιου μας που έκλεισε τα 15. Ήμασταν μια παρέα περίπου 15 ατόμων, παιδιών και γονέων.

Ξαφνικά εμφανίστηκε πολυμελής συμμορία εφήβων ντυμένοι στα μαύρα, μερικοί από αυτούς φέροντας αιχμηρά αντικείμενα, έτοιμη για επιδρομή. Η σύζυγος μου, παρόλο τον πανικό της, τηλεφώνησε την άμεση δράση.

Ακούγοντας το τηλεφώνημα κάποια μέλη της συμμορίας, έδωσαν σήμα στους υπόλοιπους ότι η αστυνομία έρχεται και σκόρπισαν, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συμπλοκές (ακούσαμε για κάποιον ελαφρύ τραυματισμό, πληροφορία που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε).

Το φαινόμενο παρατηρείται συστηματικά στο Κέντρο της ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Εμείς θα προχωρήσουμε σήμερα σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία της Κηφισιάς και επίσης θα καταθέσουμε μήνυση κατά Παντός Υπεύθυνου στη Εισαγγελία.

Ευχαριστώ,
Βύρων Σοφός

Υ.Γ. Συμπλοκή ανηλίκων και νεαρών στο Κεφαλάρι-Ένας τραυματίας και 17 προσαγωγές στις 14/04/23.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here