Άνθρωποι-Ζόμπι μέσα στο Azovstal-Τους έχουν φέρει τσουβάλια με ναρκωτικά οι Αμερικανοί!… του Δημήτρη Λιάτσου.

0
290

Σοκαριστικές Καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και κυρίως στο Azovstal, εκεί που παραμένουν «ταμπουρωμένοι» εκατοντάδες Ουκρανοί μαχητές του Τάγματος Αζόφ, έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος.

Ο Δ. Λιάτσος μίλησε για Ανθρώπους-Ζόμπι μέσα στο Azovstal, οι οποίοι είναι εθισμένοι σε πολύ ισχυρά ναρκωτικά ειδικά μελετημένα και παρασκευασμένα σε εργαστήρια των ΗΠΑ:

«Όλοι αυτοί είναι βαρεμένοι με ναρκωτικά. Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια Αμερικάνικες Υπηρεσίες το προηγούμενο διάστημα από τις ΗΠΑ. Χαπάκια τα οποία μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ζόμπι. Δεν πονάει, δεν αισθάνεται. Είναι σε μία συνεχή ηρεμία. Είναι πάρα πολύ ισχυρές ουσίες. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα το έχουμε δει και σε άλλες επιμέρους περιπτώσεις, αλλά τώρα εδώ πέρα πραγματικά κάνει θραύση. Χαπάκια τα οποία τα παίρνουν και δεν πονάνε όταν τραυματίζονται».

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως στο AZOVSTAL δεν υπάρχουν μόνο ξένοι μισθοφόροι, αλλά στελέχη του ΝΑΤΟ, τους οποίους με ειδική αποστολή το FBI θέλει να σώσει!

«Αυτοί έχουν στα χέρια τους πάρα πολλά μυστικά. Όταν αρχίσουν και κελαηδάνε θα μάθουμε πάρα πολλά πράγματα».

«Τα Βιολογικά και Χημικά εργαστήρια στην Ουκρανία τριπλασιάστηκαν από το 2014. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι κάτω στα υπόγεια του Αzovstal υπάρχουν και εκεί πολλά μυστικά που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια γύρω από τα λεγόμενα εργαστήρια. Για αυτό λοιπόν σοβαρή αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ με ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα έφτασε στην Πολωνία και δεν ξέρω αν θα πάει στο Κίεβο ή θα μείνει εκεί ή αν θα υπάρχει απευθείας επικοινωνία με τη Μόσχα».

Και συνέχισε:

«Σημαντικές στρατιωτικές μάχες αυτή τη στιγμή δεν γίνονται. Η Ρωσία καταστρέφει ότι μπορεί να καταστρέψει σε στρατιωτικό υλικό, υποδομές, αποθήκες και βάσεις.

Πάση θυσία οι Αμερικάνοι προσπαθούν να βρουν μία διέξοδο για την Στρατιωτική Ελίτ την άρτια εκπαιδευμένη που βρίσκεται στο Azovstal, είτε μέσω της κυβέρνησης Ζελένσκι είτε με απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Υπάρχουν πάντα οι σχέσεις μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών και των ειδικών δυνάμεων.

Υπάρχουν φοβίες στη Μόσχα ότι οι εγκλωβισμένοι μαχητές μπορεί να έχουν μαζί τους άοπλους. Έτσι ώστε να τους έχουν σαν ζωντανή ασπίδα».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε σε μαρτυρία Ουκρανών ενόπλων της 36ης Ταξιαρχίας-ορισμένοι εκ των οποίων παραδόθηκαν στις Ρωσικές Αρχές-σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο Ζελένσκι είχε ζητήσει από τους Ουκρανούς στρατιώτες να πάνε να μπουν μέσα στο Azovstal προκειμένου μαζί με το Τάγμα Aζόφ να βρουν μία λύση για να βγουν από εκεί ζωντανοί:

«Αυτοί που θα έπρεπε να βγουν ζωντανοί δεν είναι ωφέλιμοι στον Ζελένσκι, αλλά είναι ωφέλιμα τα ντοσιέ τα οποία κουβαλάνε μαζί τους και τα οποία κάνουν ό,τι είναι δυνατόν εκεί πέρα για να μην τα καταστρέψουν. Και δεν ξέρω αν είναι μόνο ντοσιέ ή δεν είναι κάποια μηχανήματα ή μηχανισμοί που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουν σε Ρωσικά χέρια».

Ο Δ. Λιάτσος αποκαλύπτει πως τις ίδιες εγκληματικές πρακτικές με τους Ουκρανούς Νεοναζί στη Μαριούπολη τις κάνουν και οι Δυτικοί, φορτώνοντας μέσα σε επιβατικούς συρμούς την στρατιωτική βοήθεια!

Όπως εξηγεί ο ίδιος:

«Όλοι λένε “γιατί δεν τα χτυπάνε (σ.σ. τα κομβόι με δυτική βοήθεια) οι Ρώσοι;”. Εδώ η τακτική είναι το ίδιο απάνθρωπη όπως και με τους ορόφους στις πολυκατοικίες της Μαριούπολης. Δηλαδή φεύγει ένας συρμός που στο πρώτο βαγόνι είναι επιβάτες, στο δεύτερο βαγόνι στρατιωτικός εξοπλισμός, στο τρίτο επιβάτες, στο τέταρτο-πέμπτο εξοπλισμός και πάει λέγοντας. Ποιός θα τολμήσει να χτυπήσει έναν τέτοιο συρμό;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here