Άνοιξαν Σκανδαλωδώς τις πτήσεις από Βρετανία και ήρθαν τέσσερα κρούσματα με μεταλλαγμένο κορωνοϊού!

0
292

Σοβαρότατη υπόθεση που χρήζει άμεσης διερεύνησης από την Δικαιοσύνη την ιστορία με τις πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία και τα τέσσερα κρούσματα με τον μεταλλαγμένο κορωνοϊό που έφτασαν μετά από 24 ώρες στην Ελλάδα!

Τέσσερις επιβάτες πτήσεων από τη Βρετανία βρέθηκαν θετικοί στο μεταλλαγμένο κορωνοϊό, μόλις ένα 24ωρο μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει τις αεροπορικές πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Olympia.gr  είχε προειδοποιήσει έγκαιρα: Ανοίγουν τις πτήσεις από Βρετανία παρά την μετάλλαξη! Ύποπτη και επικίνδυνη απόφαση!

Μας κλείνουν σπίτι ξανά, αλλά ανοίγουν τις πτήσεις με Βρετανία, παρά τη μετάλλαξη του κορωνοϊού!…

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έδωσε στις 11 το πρωί του Σαββάτου το «πράσινο φως» στις πτήσεις από τη Βρετανία, παρά την μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Η ΥΠΑ ανακοίνωσε πως από την απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens), εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των ακόλουθων 9 χωρών:

Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Νότια Κορέα, Ταϋλάνδη, τη Σιγκαπούρη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έτσι επιστρέφουν χωρίς κανένα πρόβλημα και οι χλιδάτοι που πέρασαν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι…

Από την συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία σε σχέση με την προϋπάρχουσα, τοποθετήθηκε στην κατηγορία των τρίτων χωρών το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του Βrexit και παράλληλα προστέθηκε στην λίστα των εξαιρέσεων με τις επιτρεπόμενες τρίτες χώρες, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να εισέρθουν αεροπορικώς στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα: Εισήλθαν στην χώρα μας τα πρώτα κρούσματα του μεταλλαγμένου κορονοϊού. Τα τέσσερα κρούσματα αφορούν επιβάτες αεροπορικών πτήσεων από την Βρετανία και δύο από την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού έχουν έξι ταξιδιώτες που εντοπίστηκαν θετικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τις τελευταίες μέρες του 2020 αρχικά με rapid test και εν συνεχεία με μοριακό έλεγχο και βρίσκονται σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες και έναν αλλοδαπό.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι από την αλληλούχιση του γονιδιόματος από το Ίδρυμα Ιατρό-βιοτεχνολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, επιβεβαιώθηκε ότι τέσσερις επιβάτες είχαν νοσήσει από τη μετάλλαξη του ιού που εντοπίστηκε στη Βρετανία και δύο στην Ταϊλάνδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here