Άνοιξε πλέον ο Καιάδας για τους ανεμβολίαστους-Κοινωνική οργή για το πρόστιμο των 100 ευρώ.

0
336

Ενώ μέχρι χθες οι υπουργοί διαβεβαίωναν πως δεν χρειάζονται νέα μέτρα ξαφνικά στις 30/11/21, εντελώς συνωμοτικά ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα σε όσους ανεμβολίαστους άνω των εξήντα δεν εμβολιαστούν. Και βέβαια μετά θα ακολουθήσουν  και οι υπόλοιπες ηλικίες.

Ο πρωθυπουργός έδρασε εντελώς συνωμοτικά με τους υπουργούς να εξαπατούν με τις δηλώσεις τους πως δεν θα πάμε σε νέα μέτρα.

Είναι πλέον ο μόνος πρωθυπουργός παγκόσμια που βάζει πρόστιμο στους ηλικιωμένους για το καλό τους….

Που να το φανταζόντουσαν οι σημερινοί εξηντάρηδες που στα νιάτα τους τραγουδούσαν τους στίχους του Γιάννη Μηλιώκα ότι στο μέλλον θα τους ζούσαν…

Υ.Γ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Πως ο Μητσοτάκης έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα!

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο πριν λίγα λεπτά ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Το πιο ψεύτικο χαμόγελο του κόσμου με μια κίνηση και 100 ευρώ πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 έκανε τον Τσίπρα  πρωθυπουργό! Θα του δίνατε να επενδύσει τα χρήματα σας;

Υ.Γ.1. Κύμα αντίδρασης προβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας στα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

«Σαμποτέρ του εμβολιασμού» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/11/21 ο πρωθυπουργός.

«Πολύ φοβάμαι ότι με αυτά τα μέτρα, από εκεί που τον κατηγορούσαμε, και νομίζω δικαίως, ότι είχε σηκώσει λευκή πετσέτα στην εμβολιαστική προσπάθεια, μετατρέπεται σε σαμποτέρ του εμβολιασμού. Διότι αντί να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την ενίσχυση της προσπάθειας και της εμβολιαστικής κάλυψης θα έχουμε ένα κύμα αντίδρασης και νομίζω ότι αυτό δεν θα βοηθήσει κανένα»…υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχος με την εξέλιξη της πανδημίας και εξαιρετικά προβληματισμένος με τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία.

«Υπάρχει έλλειμμα σχεδιασμού, έλλειμμα στρατηγικής, προχειρότητα» επισήμανε, τονίζοντας ότι από τη μια ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιαστεί και ότι η υποχρεωτικότητα έχει φθάσει στα όριά της και από την άλλη σήμερα ανακοινώνει μέτρα που δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην ΕΕ, πουθενά αλλού στον κόσμο.

Να δοθούν θετικά κίνητρα

Όπως είπε η λογική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ότι τα ακραία και τιμωρητικά μέτρα πρέπει να αντικατασταθούν με μέτρα ενθάρρυνσης και θετικά κίνητρα.

«Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνεις ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση»…επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε την αναγκαιότητα να γίνει αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, μια καμπάνια ενημέρωσης και πειθούς.

«Να πείσουμε τους ανθρώπους για την αξία τού εμβολιασμού για να σώσουν τη ζωή τους, όχι για να μην χάσουν το μισό της σύνταξής τους»…είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here