Άντζυ Σαμίου: «Ο κόσμος έχει Παραπλανηθεί και τον έχουν φοβίσει ότι αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα πάει λάθος».

0
440

-Νομίζουν ότι επιλέγουν τη σταθερότητα αλλά στην πραγματικότητα επιλέγουν τη σταθερότητα στην καταστροφή…

Η Άντζυ Σαμίου μετά την ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες, λέγοντας ότι «οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας», μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τρίτης και τόνισε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να εξαφανίσουμε το κακό από τη χώρα μας» και πως ο κόσμος «έχει παραπλανηθεί και τον έχουν φοβίσει ότι αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα πάει λάθος».

«Ο κόσμος αποφασίζει και είναι υπεύθυνος για αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Επομένως με ποιον να τα βάλω;»…ανέφερε αρχικά η Άντζυ Σαμίου.

Και συνέχισε ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να εξαφανίσουμε το κακό από τη χώρα μας. Γιατί εάν με αυτή την αλαζονεία που κυβέρνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτά τα 4 χρόνια, του τύπου ”κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να ρωτάμε”. Φανταστείτε να του δώσουν τέτοια εξουσία, δεν θα μείνε τίποτα όρθιο».

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραπλανήσει τους πολίτες ώστε να ψηφίσουν την «σταθερότητα στην καταστροφή», όπως λέει:

«Τέσσερα χρόνια τρώει τέτοιο παραμύθι ο κόσμος. Έχει παραπλανηθεί και τον έχουν φοβίσει ότι αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα πάει λάθος. Νομίζουν ότι επιλέγουν τη σταθερότητα αλλά στην πραγματικότητα επιλέγουν τη σταθερότητα στην καταστροφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here