Άντρες έτοιμοι για Όλα!!

0
299

Η παράσταση που αποτέλεσε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε απόδοση και σκηνοθεσία, ενώ σπουδαίοι νέοι κωμικοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα.

Το έργο που έχει κάνει ήδη θραύση, από τον Οκτώβριο και πάλι στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη , Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, ΤΗΛ. 210. 6457086, για 4η χρονιά από τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Υπόθεση

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από αρκετά και διαφορετικά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Η απελπισία τους αυτή οδηγεί στην σκηνή έναν φούρναρη (Κώστας Ευρυπιώτης), έναν καφετζή (Κώστας Αποστολάκης), έναν ταξιτζή (Τόνυ Δημητρίου), έναν δημοτικό υπάλληλο (Μάνος Παπαγιάννης) και έναν σπουδαστή (Πάρης Σκαρτσολιάς) να γίνουν στρίπερ.

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους Μαρία Φιλίππου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Καρρά και Πηνελόπη Πλάκα, αντιστοίχως.

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες σε μια περίεργη συγκυρία, παίρνουν θέση και ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή της γνωστής μας παράστασης, στο ίδιο θέατρο, με νέα διανομή , αλλά πάντα πολλά- πολλά γέλια!!!!

Συντελεστές

Απόδοση – Σκηνοθεσία παράστασης: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά ηθοποιών: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια ηθοποιών: Χαρά Μποτσιβάλη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου-Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Κλούβα

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέττα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πηνελόπη Πλάκα, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου.

Εισιτήρια:

Καθημερινές: VIP: 22€, Κανονικό: 18€ (Εξώστης: 15€), Φοιτητικό: 15€
Άνεργοι: 15€, Άνω των 65 ετών: 15€, Εφηβικό: 12€ (13-18 ετών), Παιδικό: 10€ (έως 12 ετών)

Σάββατο Απόγευμα Λαϊκή: VIP: 25€ , Γενική Είσοδος: 15€
Σάββατο Βράδυ: VIP: 25€, Κανονικό: 20€ (Εξώστης: 18€), Παιδικό: 12€ (Έως 12 Ετών)

Κυριακή: VIP: 25€, Κανονικό: 20€ (Εξώστης: 18€), Φοιτητικό: 15€, Άνεργοι: 15€
Άνω των 65 ετών: 15€, Εφηβικό: 14€ (13-18 Ετών), Παιδικό: 12€ (Έως 12 Ετών).

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here