Άρθρο-Κόλαφος από Bloomberg: «Σε λίγο θα έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα όπλων των δυτικών λόγω Ουκρανίας».

0
324

Ένα Άρθρο-Κόλαφος για τα όπλα τα οποία στέλνουν οι Δυτικοί στην Ουκρανία και στο πώς αυτά θα μπορούσαν να εξαντλήσουν σύντομα τα αποθέματα όπλων των ΗΠΑ φιλοξενεί το Bloomberg σήμερα.

Το άρθρο αναφέρει ότι τα όπλα των ΗΠΑ θα μπορούσαν σύντομα να εξαντληθούν εάν ο Λευκός Οίκος συνεχίσει τις παραδόσεις στην Ουκρανία.

«Η Δύση βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με μια επιλογή-να στείλει περισσότερα όπλα στο Κίεβο ή να διατηρήσει τα αποθέματά της για τη δική της άμυνα»..αναφέρουν ειδικοί…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «έφτασαν σε κατάσταση ετοιμότητας» το ένα τρίτο των συνολικών αποθεμάτων όπλων τους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συμβόλαια με στόχο την αναπλήρωσή τους, λένε στρατιωτικοί ειδικοί.

Κατά τη γνώμη τους, τα αποθέματα ενδέχεται να εξαντληθούν σε μερικούς μήνες, εάν ο Λευκός Οίκος συνεχίσει τις παραδόσεις στην Ουκρανία.

Ήδη κάποια Δυτικά κράτη (βλ. Βρετανία σε αντιαρματικά) έχουν ήδη εξαντλήσει τα αποθέματα όπλων τους και τα υπόλοιπα αρνούνται να τα στείλουν στην Ουκρανία.

Υ.Γ. Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να στείλει ξανά όπλα στο καθεστώς Ζελένσκι μετά από πρόσταγμα των ΗΠΑ!

Και το ερώτημα είναι, αυτά τα λεφτά ποιος τα έχει πάρει γιατί είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν τα όπλα που παραχωρούνται στην Ουκρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here