Άστραψε και Βρόντηξε ο Ιταλός Δημοσιογράφος Giorgio Bianchi ! Τα Δυτικά ΜΜΕ ψεύδονται- Βιάζεστε να κατηγορήσετε τους Ρώσους.

0
238

Μόνο σβάστικες και βιβλία για τα SS είδα στην Ουκρανία…

«Πρέπει να επιλέξετε…αν θα είστε υπέρ ή κατά του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς».

Γράφει από τη Μόσχα ο Ιταλός δημοσιογράφος, κινηματογραφιστής και φωτορεπόρτερ Giorgio Bianchi, αποστομώνοντας την καθεστωτική Δημοσιογραφική Μαφία και σηματοδοτώντας πως ζούμε ένα σκηνοθετημένο θέατρο από τις πολυεθνικές του θανάτου.

lταλoς δnμoσιoγράφoς xαλαει τnv πιατσα: Μόvo σβάστιkες και βιβλiα για τα SS εiδα στην Oυκραviα, τα δυτικά MMΕ λέvε ψέματα… – Γεγονότα στο μικροσκόπιο

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Giorgio, εμμέσως πλην σαφώς επέκρινε τις Δυτικές χώρες, για τα ψέματα, που χωρίς δισταγμό, καθημερινώς παρουσιάζουν, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Έστειλε ένα βίντεο στον Πρόεδρο της Ιταλίας, όπου με κάθε λεπτομέρεια υποστηρίζει την θέση του.

Μεταξύ άλλων, ο Bianchi παρατήρησε, κυρίως, ότι ”σήμερα πολλοί βιάζονται να κατηγορήσουν τη Ρωσία για κλιμάκωση της έντασης”, όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti.

”Ωστόσο όταν πρόκειται για τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας, την εισβολή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, το Ιράκ, τη Συρία και στο Αφγανιστάν, η Δύση σιωπά πεισματικά για κάποιο λόγο και δεν θέλει καν να το θυμάται”.

”25.000 τόνοι βομβών έπεσαν στο Βελιγράδι, κατά τα άλλα Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά όταν τους το υπενθυμίζεις, κάνουν πως δεν σε ακούνε, κλείνουν τα αυτιά τους”.

”Όσον αφορά τα ρεπορτάζ των δυτικών μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, ειδικά όταν παρουσιάζονται στην ιταλική τηλεόραση παραμένουν αποστασιοποιημένοι, δεν σχολιάζουν απολύτως τίποτα”…πρόσθεσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

”Εγώ θα σας μιλήσω για την δική μου προσωπική εμπειρία στην Ουκρανία”

”Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επισκεφθώ τις πρώην στρατιωτικές βάσεις της Ουκρανίας, και τι είδα; Μόνο σβάστικες, βιβλία για τα SS και τον Μουσολίνι”.

Αυτό το κράτος κύριοι, έπαψε να είναι δημοκρατικό από το 2014 και έπειτα. Ως αποτέλεσμα του νεοναζιστικού πραξικοπήματος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ”.

”Σε όσα τηλεοπτικά κανάλια έχουν παραχωρήσει συνεντεύξεις…από τις δύο ώρες που βιντεοσκοπούν τις συνομιλίες, μόνο τα 30 λεπτά παρουσιάζουν. Διαχωρίζουν αυτά που θέλουν δηλαδή. Είχα κάνει μια αποκλειστική ηχογράφηση στην Μαριούπολη και ποτέ κανείς δεν την δημοσίευσε”.

”Αυτές οι τακτικές είναι λάθος! Ζητώ να ληφθούν υπόψη όλα όσα έχω πει…”

”Πρέπει να επιλέξετε…αν θα είστε υπέρ ή κατά του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here