Έκοψε μετά μουσικής την βασιλόπιτα η εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. στο Εντευκτήριο Εκάλης.

0
581

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας για το 2017 της Μένανδρος Α.Ε. στις 30/01/2017 στο κατάμεστο Εντευκτήριο της Εκάλης, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, όπως και πολλών φίλων.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Πόλυ Αστερίου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο γεγονός ότι όταν ανέλαβε η νέα Διοίκηση διαπιστώθηκε ένα διαχειριστικό χάος παντού!…. το οποίο σιγά σιγά μπήκε σε μία τάξη και οργάνωση.

Επίσης, συνέχισε, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία (1) η αναθεώρηση του διαγωνισμού για τα στέγαστρα των στάσεων (2) η νομιμοποίηση και ανακαίνιση-συντήρηση του Εντευκτηρίου Εκάλης (3) η πλήρης ανακαίνιση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η Πρόεδρος για την άριστη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών και τις ομόφωνες αποφάσεις του, οι οποίες διασφάλισαν την ομαλή και σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας.

Ευχάριστη νότα στη βραδιά η συμμετοχή της καταξιωμένης σοπράνο κ. Κρίστης Καθαρίου, της γνωστής σε όλους κ. Στέλλας Κονιτοπούλου και του μαέστρου κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη που τις συνόδευσε στο πιάνο και χάρισαν σε όλους όμορφες μελωδίες.

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η Αντιδήμαρχος κ. Σίσσυ Παπασπύρου. 

Η βραδιά τελείωσε με ευχάριστη συζήτηση και με κρασάκι συνοδεία μεζέδων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here