Έλληνας του εξωτερικού…….προειδοποιεί ότι κινδυνεύει το Έθνος από το Ισλάμ!!

0
210

Αγαπητοί φίλοι / συνάδελφοι,

Παρατηρείται στην Ελλάδα μία ανεξήγητη αδιαφορία, που οι συνέπειες της θα είναι ολέθριες. Τούτο, δυστυχώς, αποτελεί μία τραγική πραγματικότητα και δεν οφείλεται μόνον, θα έλεγα, στην αδιαφορία ενός εκάστου Έλληνα, αλλά στο ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος εκείνος φορέας, που να τους παροτρύνει, να τους κατευθύνει, και να τους διαφωτίζει, ώστε πάντοτε να είναι εν εγρήγορση και εν συναγερμό.

Δεν είναι υπερβολή ότι για πρώτη φορά κινδυνεύουμε σαν Έθνος. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Θα αναφέρω μόνο για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Όλοι οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των εθνικών μας θεμάτων, οι αφελείς πολιτικοί, με τις ανόητες αναλύσεις τους, οι μη έχοντας γνώση πως λειτουργεί το διεθνές σύστημα, χωρίς γνώση ιεράρχησης των εθνικών συμφερόντων, χωρίς καμιά εθνική στρατηγική ήταν και είναι η αιτία να απειλείται η εθνική ακεραιότητα της Πατρίδας μας και έχουν βάλει την χώρα σε τροχιά εθνικής υποτέλειας και οικονομικής καταστροφής.

Και το Αίσχος είναι όταν οι:

«Έλληνες πολιτικοί υπέγραψαν την Συμφωνία του Σένγκεν που αντιμετωπίζουμε την παλίρροια της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης.

Η εισροή λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα θα είναι σε καταστροφικά επίπεδα. Ο Ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει προβλήματα που συνδέονται με την πολυπολισμικότητα που οι ομάδες αυτές δεν θα θέλουν να ανήκουν στην Ελληνική κοινωνία.

Ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει με ότι συμβαίνει στη χώρα μας, να απελευθερωθεί από το «θανατηφόρο δηλητήριο της Ιδεολογίας, που τον κρατάει σε εκτελεστική σκέψη.

Για να έχουν, οι πολίτες, πρωτογενείς σκέψεις πρέπει να συμμετέχουν ανεμπόδιστα στις πολιτικές αποφάσεις οι οποίες επιδρούν στην προσωπική και συλλογική ζωή τους, και στις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για «βιβλική μετανάστευση».

Η μετανάστευση δημιουργεί μια αναδιάταξη του παγκόσμιου πολιτιστικού χάρτη με συναρπαστικούς τρόπους που προκαλεί πρόκληση στη βασική μας κατανόηση περί τόπου, περί ιθαγένειας και στο που ανήκει κανείς.

Η μετανάστευση σε μεγάλη κλίμακα είτε πρόκειται για νόμιμη ή παράνομη, δημιουργεί προφανής πολιτιστικές και πολιτικές εντάσεις, όχι μόνο στις χώρες προορισμού, αλλά και σε περιοχές καταγωγής της και διέλευσης. Καθηγητές, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί προσφέρουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τις επιπτώσεις της μετανάστευσης.

Για ορισμένους, η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση εισάγει νέα ταλέντα, δημιουργικότητα και ανάπτυξη. Το γεγονός αυτό καθιστά τις χώρες που δέχονται τους μετανάστες ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο, και οι χώρες που στέλνουν τους μετανάστες είναι οι δικαιούχες του κοινωνικού κεφαλαίου και των εμβασμάτων.

Για άλλους, η μετανάστευση είναι πηγή οικονομικής παρακμής και κοινωνικής πόλωσης που απειλεί τόσο την εθνική ασφάλεια όσο και την ταυτότητα. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι γιατί η μετανάστευση προκαλεί αδιάκοπα διαφορετικές ερμηνείες και έντονες αντιδράσεις;

Δύο έννοιες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να εκτιμήσουμε την υπόσχεση και την απειλή της μετανάστευσης, αυτές είναι η πολιτιστική διάχυσης και το πολιτιστικό τοπίο. Οι μετανάστες δημιουργούν νέα μονοπάτια της διάχυσης που είναι συναρπαστικό και εκφοβιστικό στις τοπικές κοινωνίες και στα μέσα διαβίωσης.

Η σύγχρονη μετανάστευση (μεταξύ άλλων) επιταχύνει την πολιτιστική διάχυση και οι τοπικές κοινωνίες ανταποκρίνονται σε αυτές τις αλλαγές φιλοξενώντας νέες ποικιλομορφίες μεταναστών χωρίζοντάς τους πληθυσμούς των μεταναστών, ή εκτρέποντας τους μετανάστες κάπου αλλού.

Δεύτερον, υιοθετώντας την έννοια του πολιτιστικού τοπίου προσφέρεται μια εικόνα για έλξη και για ταλαιπωρία με την μετανάστευση. Οι μετανάστες αλλάζουν τις τοπικές κοινωνίες, όχι μόνο δημογραφικά, αλλά και μέσω του δομημένου περιβάλλοντος. Συχνά, αυτές οι φυσικές αλλαγές στα γνωστά μέρη είναι που δημιουργούν βαθιά αγωνία στους μόνιμους κατοίκους.

Εμπειρικός, έχουμε δει την τελευταία δεκαετία πως η μετανάστευση δημιουργεί νέους δρόμους διάσχισης και «ρήξης» στο τοπίο που πρέπει να αναγνωριστεί και να φιλοξενηθούν, προκειμένου για μια πιο ολοκληρωμένη ποικίλων και διακρατικών κοινοτήτων να ανθίσει.

Αυτό το βλέπουμε όταν δεν ελέγχεται οι εξωφρενικοί αριθμοί των εισβολέων από τον Έβρο. Υπάρχει μια αδιαφορία και αδράνεια της πολιτείας μπροστά στην κατοχή της χώρας από όλα τα αποβράσματα του πλανήτη.

Όμως και οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών προς κάθε τι που χαλάει την κάθε είδους ζαχαρένια τους δεν είναι παρά ο φιλοτομαρισμός της νοοτροπίας «φύγε απ’ τα μάτια μου κι όπου θέλεις πήγαινε» και γίνονται μονάχα τροχοπέδη για κάθε δράση που ίσως θα προσέφερε κάποια αναστολή στη συνεχή ροή των λαθρομεταναστών.

Δείτε σχετικό βίντεο σοκ της Γαλλικής Τηλεόρασης για το Ισλάμ!!

{videobox}Wz3VeifIjDU{/videobox}

{jcomments on}
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here