Έλληνας, 25άρης, με συνηθισμένα χαρακτηριστικά και μανιακός, ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

0
222

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τού, όπως συγκλίνουν οι πληροφορίες, ψυχοπαθητικού δολοφόνου, με βαθιές εμμονές, που δολοφόνησε προχθές το βράδυ στην Κηφισιά τον οδηγό ταξί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί είναι το ίδιο άτομο που πριν μερικές ημέρες, στις 11 Φεβρουαρίου, αποπειράθηκε να δολοφονήσει άλλον οδηγό ταξί, στην ίδια περίπου περιοχή.

Έτσι, τώρα με βάση την κατάθεση εκείνου του οδηγού και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και το γενετικό υλικό που έχουν συλλέξει από το ταξί επικεντρώνονται στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για νεαρό άτομο, γύρω στα 25, μετρίου αναστήματος, με συνηθισμένα χαρακτηριστικά, ο οποίος την πρώτη δολοφονική επίθεση ήταν ντυμένος αθλητικά (φορούσε και κουκούλα), ενώ για το όπλο του θεωρούν ότι πρόκειται για κάποιο μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα, ενδεχομένως κάποιο αεροβόλο.

Επιπλέον οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τα κίνητρα που θα μπορούσε να έχει ο δράστης για να κάνει κάτι τέτοιο, προκειμένου να περιορίσουν τον κύκλο των ερευνών τους, ενώ θεωρούν ότι πρόκειται για άτομο ψυχοπαθητικό με εμμονές και για αυτό ψάχνουν για άτομα της περιοχής που έχουν νοσηλευτεί.

Υ.Γ. Αυτός είναι ο 52χρονος ταξιτζής που δολοφονήθηκε από τον μανιακό στην Κηφισιά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here