Έλληνες Σεφ ετοίμασαν βίντεο για την εστίαση: «Λευτεριά στις κουζίνες μας».

0
773

Κορυφαίοι Έλληνες Σεφ, έτοιμοι να ξανά μαγειρεύουν, καλούν τον κόσμο με ασφάλεια και προσοχή να επιστρέψει στα εστιατόρια. Ελάτε να μαγειρέψουμε για σας, για μας.

Θα πάρουν φωτιά οι κατσαρόλες και τα τηγάνια. Θα είμαστε όλοι εκεί, λένε γνωστοί σε όλους σεφ, ανάμεσά τους ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Άκης Πετρετζίκης, Στέλιος Παρλιάρος και πολλοί  άλλοι.

Μένουμε ασφαλείς! Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, ενωμένοι και έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια! Σας περιμένουμε! #GreekChefsUnited #UnitedWeCook #Μαγειρεύουμε_ενωμένοι

Gepostet von Funky Gourmet am Sonntag, 10. Mai 2020

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ανακοίνωση για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κηφισιά.

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/4 για τη δωρεάν παραχώρηση επιπλέον χώρου τραπεζοκαθισμάτων κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 25/05/20 και εν όψει της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, ο Δήμαρχος ανακοινώνει:

Θα παραχωρηθεί στον κοινόχρηστο χώρο μπροστά από τα καταστήματα επιπλέον χώρος έως διπλάσιος της σημερινής κατάληψης και πάντως τουλάχιστον όσο είναι η πρόσοψη επί τρία μέτρα πλάτος. Σε κάθε περίπτωση, θα διασφαλίζεται ελεύθερο πεζοδρόμιο πλάτους 1,80μ ενώ αποκλείεται η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων στον δρόμο.

Ο Δήμαρχος θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την απαλλαγή από τα τέλη κατάληψης του επιπλέον χώρου.

Στα καταστήματα που αδυνατούν λόγω χωροθεσίας να επεκταθούν, θα γίνει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο να μειωθεί το τέλος κατάληψης κοινοχρήστου χώρου που καταβάλλουν κατά 50%.

Οι παραχωρήσεις και αποφάσεις θα έχουν ισχύ, για όσο θα ισχύουν οι νέες αποστάσεις και περιορισμοί σε τραπεζοκαθίσματα και πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code