Ένας Αντιναύαρχος απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος «Ακουμπούσε το Δημόσιο».

0
338

Ο αντιναύαρχος ε.α Κωστής Γκορτζής πολύ συχνά σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελίδας γεγονότα, δηλώσεις και εξελίξεις. Αυτό έπραξε με το δικό του τρόπο γραφής σχολιάζοντας μια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα παρακάτω τα έγραψε στο www.klafsigelos.wordpress.com που είναι η προσωπική του σελίδα με τίτλο «Κοίτα ποίος μιλάει»…..

«Φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης, λεει η λαϊκή σοφία. Οι πολιτικοί απατεώνες, σπουδαγμένοι σε γνωστές και άγνωστες σχολές παραγωγής “ηγετών”, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, καταφεύγουν στα διδαχθέντα περί διαχείρισης της μάζας με τη δοκιμασμένη διαχρονικά συνταγή της προβοκατόρικης δήθεν αυτοκριτικής για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…

Όχι κύριε Κυριάκο. Χρεοκοπήσαμε γιατί τα κόμματα ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ το δημόσιο. Για λόγους ευπρέπειας τίθεται το ρήμα «ακουμπούσαν» γιατί το αντικειμενικά σωστό ρήμα παραπέμπει σε παρά φύσει……επαφή.

– Το «ακουμπούσαν» λοιπόν όταν η Τράπεζα της Ελλάδας – εκεί δεν «εργαστήκατε» κι εσείς;- για δεκαετίες κρατούσε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων ΑΤΟΚΑ και όταν αυτά έγιναν έντοκα, τα μετέτρεψε σε Ομόλογα που με τη σειρά τους – και την ψήφο σας – έγιναν αέρας κοπανιστός με τα περιβόητα κουρέματα…

– Το «ακουμπούσαν» με την κατάργηση ή απαξίωση των κρίσεων και αξιολογήσεων ώστε να αναρριχώνται στις θεσμικές θέσεις κομματόσκυλα που ως προτεραιότητά τους ήταν το δικό σας κομματικό και ατομικό συμφέρον και όχι η χρηστή διαχείριση των κοινών.

– Το «ακουμπούσαν» για να προσποριστούν τις μίζες και τα λαδώματα από τα «δημόσια» έργα, τις «δημόσιες» προμήθειες και τους εξοπλισμούς.

– Το «ακουμπούσαν» για να ξεζουμίσουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τις επιδοτήσεις.

– Το «ακουμπούσαν» επιτρέποντας για δεκαετίες την ασύστολη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή της πλειονότητας των πολιτών ελαχιστοποιώντας τα έσοδά του ώστε να έρχεστε τώρα να ισχυρίζεστε ότι το 75% των εσόδων είναι μισθοί και συντάξεις…..Αν το 100 ήταν……500, ποίο είναι το ποσοστό;

– Το «παρακουμπούσαν» τα κόμματα το δημόσιο. Δεν «ακουμπούσαν» τους μεγαλοεργολάβους, τον ασύστολο ιδιωτικό τομέα, τους εκμεταλλευτές «λευκής σαρκός» μεγαλοξενοδόχους, τον Τσουκάτο, τον εαυτό τους (αλήθεια γιατί δεν μαθαίνουμε το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; και γιατί όλα τα κόμματα, ως και το ΚΚΕ, κρατούν κρυφά τα δικά τους;), και, βεβαίως τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Αν πτώχευσε το Δημόσιο από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι Τράπεζες από τι πτώχευσαν;

Σταματήστε το παραμύθι. Πριν «ακουμπήσετε» το δημόσιο, θα έπρεπε να «ακουμπήσετε» κατ’ εξακολούθηση τον εαυτό σας και να ξεκουμπιστείτε από το προσκήνιο. Ζορισμένοι ή δροσισμένοι, ποσώς μας ενδιαφέρει».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here