Ο πιο Ακριβοπληρωμένος Επικοινωνιολόγος του πλανήτη στο πλευρό του Μητσοτάκη!

0
229

Τον Stan Greenberg, κορυφαίο και πιο ακριβοπληρωμένο επικοινωνιολόγο στον κόσμο και οργανωτή εκλογών πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης.

Η λίστα των 22 συνεργατών του, που πέταξαν μαζί του και σας παρουσιάζω, είναι αποκαλυπτική αν την αποκωδικοποιήσετε.

Stan Greenberg: Ποιός είναι ο «σκοτεινός» επικοινωνιολόγος, που συνοδεύει τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ;

Εκτός από τον βομβαρδισμό της Σερβίας και την σφαγή χιλιάδων αμάχων Σέρβων, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, έχουν άλλο ένα κοινό: Τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg.

Έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγους στον κόσμο. Άλλωστε, για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χρειάζονται ισχυρή επικοινωνιακή διαχείριση και προπαγάνδα.

Βλέποντας λοιπόν με έκπληξη την λίστα επιβατών που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτή κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαπιστώνουμε ότι ο δαιμόνιος αυτός επικοινωνιολόγος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Είναι γεννημένος στην Φιλαδέλφεια την χρονιά που τελείωνε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 1945 και σύζυγός του είναι μία εξόχως διάσημη πολιτικός στις ΗΠΑ, η θεωρουμένη πολύ εύπορη Γερουσιαστής Ρόζα ντέ Λάουρο (Στην φωτογραφία το ζεύγος).

Το ΜΕΓΑΛΟ ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι αυτονόητο. Τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος δίπλα στον πρωθυπουργό. Ποιος τον πληρώνει. Που βρήκαν τα λεφτά για να απασχολούν μίας τέτοιας εμβέλειας επικοινωνιολόγο, την ώρα που υποτίθεται δεν βρισκόμαστε καν σε προεκλογική περίοδο.

Το οικονομικό όμως είναι το πλέον σημαντικό. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να απαντήσει από ποιον κορβανά πληρώνεται αυτός ο άνθρωπος που για να βγει έξω από το σπίτι του χρειάζεται αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η άλλη πτυχή του θέματος είναι εξόχως πολιτική.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία πολιτικά ουδέτερη στιγμή, έχει ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στον Greenberg. Δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ούτε για μία δημόσια εμφάνιση;

Με απολύτως ελεγχόμενο μάλιστα κοινό;

Είναι βέβαιο ότι αυτό το θέμα θα απασχολήσει πάρα πολύ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ είναι ο επικοινωνιολόγος του κ. Μητσοτάκη; ΜΑΘΑΤΕ; Λέμε τώρα…Έ;

-Ψάξατε;
-Σκαλίσατε; Όχι;
-Και τα…«Μέσα Μαζικής ΜΕΓΑ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» δεν σας είπαν τίποτε;
-Μα τίποτε;

Σχετική εικόνα

Μέγιστο ενδιαφέρον αποτελεί ΠΟΙΟΥΣ άλλους πελάτες έχει ο ίδιος επικοινωνιολόγος κατά την «Βικιπέδια»:

British Petroleum,

British Airways,

Monsanto Company,

General Motors etc….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code