Ένας από τους στόχους των μυστικών συνεδριάσεων της Λέσχης «Bilderberg»!…..του Νίκου Χειλαδάκη.

0
365

Ένας από τους στόχους των μυστικών συνεδριάσεων της «σκιώδους παγκόσμιας διακυβέρνησης» – Λέσχη «Bilderberg» που αυτές τις μέρες συνεδριάζει στο μαγευτικό θέρετρο Telfs-Buchen στην Αυστρία, είναι η στήριξη της προσπάθειας αποπροσανατολισμού των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας και κυρίως η με κάθε μέσο στήριξη της εκστρατείας αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού», δηλαδή ομοφυλοφιλία και πάσης φύσεως ανωμαλία της…..φύσεως, άσχετα αν αυτό είναι αντίθετο με τους νόμους της φύσης.

Κανείς δεν εμποδίζει κάποιον να είναι ομοφυλόφιλος, ή κτηνοβάτης, ή ότι άλλο επιθυμεί. Άλλωστε όλα αυτά υποστηρίζονται με θέρμη στην σημερινή «προοδευτική» Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Γερμανία με επίσημα στοιχεία οι κτηνοβάτες έχουν ξεπεράσει τις 800.000 και τώρα θα δημιουργήσουν και …πολιτικό φορέα, όπως ήδη έκαναν οι παιδεραστές στην Ολλανδία, ενώ σε άλλες χώρες, όπως Λουξεμβούργο και Βέλγιο, οι ομοφυλόφιλοι γίνονται πρωθυπουργοί και…παντρεύονται με κάθε επισημότητα.

Αλλά από την ώρα που αυτοί οι κύριοι θέλουν να μας επιβάλουν δημόσια τα πρότυπα τους, τότε αλλάζει το πράγμα. Θέλουν να μας εξαναγκάζουν να τους υπομένουμε στην δημόσια επίδειξη της ταυτότητας τους σε μια πόλη, την Θεσσαλονίκη, που αν μη τι άλλο έχει και μια μεγάλη ελληνορθόδοξη παράδοση.

Αύριο λοιπόν οι παιδεραστές θα παίρνουν άδεια από τον αξιότιμο έμπορο αλκοολούχων, δήμαρχο, που αρέσκεται να εμφανίζεται με κόκκινες φανταχτερές κάλτσες, πουλώντας… «τρέλα», να κάνουν και αυτοί παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Θα τους αρνηθεί ;;;

Αύριο κ. Μπουτάρη οι κάθε λογής ανώμαλοι, ηδονοβλεψίες, πορνολάγνοι, οπαδοί κάθε φυσικής ανωμαλίας, θα διεκδικήσουν και αυτοί το «δικαίωμα» να κάνουν δημόσιες παρελάσεις επιδεικνύοντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, προς δόξα της «προοδευτικότητα» σας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα «ωραία», παρ’ όλο που όλοι αυτοί είναι ελεύθεροι να κάνουν δημόσιες επιδείξεις χάριν της νεοταξικής «προόδου», εμείς, όταν θα συζητάμε με τον αξιότιμο έμπορο αλκοολούχων, (θα πρέπει να μην ξεχνά ότι το Ισλάμ που τόσο το συμπαθεί απαγορεύει δια ροπάλου το αλκοόλ), που τυχαίνει να είναι και δήμαρχος, για εθνικές παρελάσεις, για εκδηλώσεις της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, τότε θα μας χαρακτηρίζει ρατσιστές, οπισθοδρομικούς, σκοτεινών μεσαιωνικών αντιλήψεων ενώ θα εύχεται να μας δει…..κρεμασμένους και αλλά πολλά «ωραία»!

Ε, φτάνει πια!

Υ.Γ.1. Δείτε την συνέντευξη από τον Ν. Χειλαδάκη – Δημοσιογράφο/Συγγραφέα

Υ.Γ.2. Τρεις Έλληνες στη Λέσχη «Bilderberg»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here